3 Modetrends for Mænd, der Hitter Denne Sommer

Det er ved at være sommer, og garderoben skal opgraderes. Men hvad skal en herre have på her i 2020? 

Min personlige holdning har altid været, at det vigtigste er at have sin egen personlige stil i stedet for at følge strømmen og de evige trends, der altid popper op.

Det betyder dog ikke, at man ikke bør have nye modetrends for øje. Det er nemlig altid godt at holde sig inspireret, således ens garderobe er up-to-date. 

 

Hvad trender denne sommer?

 

En af de største modetrends, som jeg helt bestemt mener er kommet for at blive, er at eje et ægte, luksuriøst herreur. 

Det har selvfølgelig ikke nogen direkte sammenhæng med modetrends til sommerhalvåret, men det er i denne periode, at et sådan herreur kommer til sin ret, når du lufter dine shorts og sommerskjorter

 

Rolex er altid et godt sted at starte!

rolex

Uret er et af de eneste rigtige smykker, som mænd kan gå med. Selvfølgelig findes der flotte armbånd, ringe og den slags, men det kommer ikke i nærheden af uret. 

Som jeg plejer at sige, bør enhver mand med respekt for sig selv eje et ur til minimum 30.000 kroner. 

Og så er jeg bedøvende ligeglad med, om du er kasseekspedient i Føtex. Jeg havde selv et Breitling ur, da jeg sad ved kassen og bippede varer til uendelighed. 

Hvordan? Jeg sparede op og det samme bør du!

Skjorter, shorts og blazere af hør

Ja, det er sådan set hele garderoben, der kan være af hør. Det er nemlig for alvor kommet på mode igen. Efter min mening har det altid været sådan, men når man kigger på diverse modehuses seneste kollektioner, er det tydeligt, at der er en tendens. 

 

For at få en konkret idé om, hvordan en skjorte eller blazer af hør kan tage sig ud, bør du tage et kig på dette sommer outfit til mænd.

 

Det der gør hør så skide lækkert, er det elegante udseende, det har. Det ser bare eksklusivt ud, og samtidig er det enormt behageligt at have på, da det er luftigt og dermed ligefrem praktisk på de varme sommerdage.

 

Espadrillos i loafers-stil

Jeg elsker sommersko. Og jeg går nærmest også kun i dem, da jeg er så heldig at bo i Portugal, hvor vejret (næsten) er herligt året rundt. 

 

Netop derfor holder jeg også altid fingeren på pulsen, hvad angår nye, unikke designs. Og en de trends jeg har bidt mærke i, er kombinationen af espadrillos og loafers. Espadrillos er super afslappede, hvor loafers som regel er mere formelle. Ved at kombinere disse to former for sko, får man dermed det bedste fra to verdener. 

 

Tag et kig på dette udvalg af i øvrigt møg fede loafers, hvor særligt modehuset, Castañer, brillerer med deres nyeste kollektioner.

 

Sommer summarum

Ja, pun intended, så er konklusionen på den forestående sommer, at disse modetrends ikke er nogen direkte guideline, som du skal følge for at kunne være med på beatet. I stedet er det en sund omgang inspiration, som du med rette kan tage til efterretning. 

Denne artikel er skrevet af Joen fra modemagasinet, Stay Classy, som forsyner både mænd og kvinder med inspiration til garderoben, indretning og det gode liv i det hele taget.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

hvordan finder du den bedste flyverdragt til barnet

Find den rigtige flyverdragt?

Find den rigtige flyverdragt? Hvis du søger en ny flyverdragt til barnet, er du nok stødt på problemet med at overskue udvalget. hvad og hvilke