Angulus sandaler – alt du skal vide

angulus sandal

6 måneder siden |  0 comments  |  Mode

Den danske mærke Angulus er efterhånden et mærke, der bliver talt en del om. De daterer helt tilbage til 1904 og har vundet flere priser for deres børnesko. Også til sommeren har Angulus præcis hvad der skal til med deres Angulus sandaler, som både er komfortable og stilfulde.

Men inden du køber en Angulus sandal, er her en række ting, der er værd at vide først.

Er Angulus sandaler af ægte læder?


Alle Angulus’ sko, både støvler, børnesko og sandaler er lavet af ægte læder. Derudover bruger Angulus også naturmaterialet rågummi til sålen. I 1949 blev Roland Dawe ansat, den læderindkøber, hvis søn i dag driver Angulus. Roland Dawe rejste rundt i Europa netop for at finde det perfekte kvalitetsskind til Angulus’ sko, så derfor betragter Angulus naturligvis det som en del af deres DNA at bruge ægte læder af fremragende kvalitet, når de skal fremstille sko.


Hvordan vælger jeg den rigtige sandal?


Foruden at lægge vægt på kvalitet og design, har Angulus også rigtig stort fokus på komfort. Af den grund producerer de sandaler, der passer til enhver fodtype. Om hver sko står der hvilken læst skoen er - altså hvilken pasform skoen har, og der er derfor nogle sandaltyper, der vil passe din fod bedre end andre. Derudover er der selvfølgelig også rigtig mange fine styles og farver, der kan gøre valget af den rigtige sandal mere udfordrende. Men med Angulus’ lækre design er det altså svært at vælge forkert.


Er Angulus sandaler små i størrelsen?


Der er en del af Angulus sandaler, som er små i størrelsen. Køber man over nettet, kan det også læses om sandalen på siden, så du er sikker på ikke at bestille en forkert størrelse hjem.


Hvilke sandaler er bedst til børn?


Et rigtig godt bud på, hvilke sandaler, der er bedst til børn, er Angulus’ sandaler. Angulus vandt i både 2012, 2013 og i 2014 den prestigefyldte britisk pris ved navn Junior Magazine Design Award netop for deres børnesko. Det var også Angulus med Willy Madsen, hvis far stiftede Angulus, i spidsen, som revolutionerede, hvordan man ergonomisk bedst designede sko til børn tilbage i 1928. Før da var børnesko spidse og passede ikke særlig godt til børnenes fødder. Nu laver Angulus sko og sandaler, der passer til alle typer børnefødder.Igen er det læstbredden, der er vigtig at huske på, når du skal finde den rigtige sandal til dit barn. Den samme model findes nemlig ofte i flere bredder. Angulus sælger flest af den såkaldte naturlæst, men det er altså vigtigt at sandalen hverken klemmer tæerne eller sidder stramt om en bred fod eller løst om en smal.


Laver Angulus sandaler til mænd?


Det gør de helt bestemt. Selvom Angulus’ udvalg af sandaler er størst til børn og til kvinder, har Angulus også nogle gode, solide sandaler af lækkert design til mænd.


Er Angulus sandaler danske?


Angulus er stiftet i Danmark og har også deres flagship-store i København. Siden midten af 60’erne har de dog arbejdet sammen med en skoproducent i Portugal, hvor Angulus’ sko, støvler og sandaler produceres med lige så meget passion som der ligger bag designprocessen i Danmark.


Hvordan passer jeg bedst på en Angulus sandal?


Da Angulus sandaler er fremstillet udelukkende af naturmaterialer, kræver det en smule pleje for at holdes dem pæne. Angulus har udviklet en serie af deres egne plejemidler, så du altså kan have dine sandaler på i flere sæsoner. Det er nemlig vigtigt at tørre sandalerne af jævnligt med en fugtig klud og gerne med en lak-creme. Hvis der kommer ridser i læderet kan du bruge en skocreme til at sørge for at inderlæderet ikke suger fugt. Når sommeren er slut kan du med fordel spraye overlæderet med den såkaldte protector-spray, Angulus har udviklet og lægge dem tilbage i skokassen, indtil det igen bliver sommer og sandalerne skal luftes.

Angulus sandaler modeller (video):


Her kan du se nogle af de mange forskellige modeller af Angulus Sandaler der findes:

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

ponchoer
3 måneder siden

Vild med ponchoer? Sådan finder du den helt rigtige

Ponchoen er et skønt stykke tøj. Meget anvendelig både til at holde varmen, men også f.eks. som regnjakke for at holde dig tør. Derudover er den også kommet frem på den store modescene endnu engang. En gammel kending der ikke bliver slået ud så let....

Read More
kjole
3 måneder siden

Værd at vide om kjoler, og hvordan du finder den rette

Kjoler er fantastiske. De kan få dig til at føle dig smuk, feminin og præsentabel på samme tid. Lige så længe vi ved, har kvinder gået med kjoler i alle afskygninger. Kjolen er på en måde blevet et symbol for kvindeligheden. Som børn har vi sunget ”s...

Read More
day taske
3 måneder siden

DAY Taske - den praktisk og stilfulde trend

Længe skal man lede for at finde en taske, der så effektivt opfylder behovet for en praktisk, stilfuld taske, som en DAY taske gør det. Mærket er kendt for taskernes smukke detaljer og en skarp silhuet. De fleste ejer efterhånden også en DAY taske: O...

Read More