Badedragter

Skønne badedragter til kvinder? Når sommeren står for døren, så står det ofte på sol og varme ved vandet hvad enten det er stranden, søen eller svimmingpoolen.

Vejret bliver forhåbentlig rigtig fedt i Danmark, hvor de mange strande indbyder til at lufte og sole kroppen. Men dog skal mange også til sydligere himmelstrøg hvor badedragten helt sikkert skal luftes, og derfor skal der selvfølgelig findes en model blandt udvalget af badetøj til kvinder i 2020.

Her har vi fundet modeller i forskellige priser, former og mærker. Det giver dig den hurtige inspiration til både at finde den praktiske, den sexet, den skønne og den lækre dragt med den helt rigtige pasform, der fremviser stilen helt korrekt. Alternativt, kan du selvfølgelig også gå efter den smarte badedragt med ben, som du også finder inspiration til her på siden.

 

Calvin Klein badedragt

Køb en flot designer badedragt fra CK

Find kjolen til 599,- kr. her

Calvin klein Underwear badedragt i sort. Materialet er i en god stretchy kvalitet. Dragten kommer med CK trykket logo foran på brystet. En enkel men flot badedragt der især tiltaler de yngre kvinder. Dragten er helt i tråd med materiale og stil i det kendte brand du også finder i det populære Calvin Klein undertøj. Måske kombinerer med CK strandtøj til kvinder eller den lette sommerkjole.

 

 

Polo Ralph Lauren

find den rigtige badedragt der passer din bygning

Find badedragten til 979,- kr. her

Polo Ralph Lauren er et populært mærke der giver dig kvalitet og trendy stil i tidens tegn. Denne sorte helt foret model kommer med vatteret skåle og er en klassisk open back model. Den kombinerer fortiden med nutiden, som giver en stilfuld og elegant badedragt til unge som voksne damer. Dragten er fremstillet i 90% nylon og 10% elastan.

 

 

Ellos kjolemodel m. skørt

Køb den smarte Ellos badedragt på udsalg

Find den sorte kjolemodel til 279,- kr. her

Ellos Collection Jennifer badedragt er en sød sort kjolemodel med shaping effekt. En af de flotte badedragter til store kvinder som små kvinder, der ønsker den slankede form der holder maven inde. Badedragten der slanker kommer med skulderstropper til halternect vatteret skåle uden bøjle. Dejlig helforet badedragt med skørt i 80% polyamid og 20% elastan.

 

 

Chiari Forthi

Køb en feminin billig badedragt

Find badedragten til 349,- kr. her

Chiari Forthi skaber noget elegant og feminint modetøj i tidens trend. Denne Chiari Forthi Shaping Swimsuit model giver dig den slankende effekt med formende meshfor. Barmen er foret helt ligesom den er foret bagtil med et blødt og stretchy materiale. Skulderstropperne i den klassiske stil er selvfølgelig justerbare. En lækker og forholdsvis billig badedragt blandt udvalget af badedragter der slanker. Hvor den sorte farve er velegnet til de fleste uanset kropsbygning og kulør.

 

 

River Island badedragt

art badedragt til kvinder med stor barm

Find badedragten til 429,- kr. her

En af de smarte og frække dragter til kvinder er denne lækre badedragt fra River Island. Dragten kan du købe til omkring 400 kr. hos Nelly, hvor du med held kan finde en lignede dragt ved H&M butikkerne. Det kræver dog et fysisk besøg fremfor den nemme måde med online køb. En sød og elegant badedragt med mesh og ruffles front og dyb udskæring. Perfekt til kombinerer med en let sommerkjole til at trække over eller måske satse på en løs skjorte og shorts.

 

 

Sort Dorina badedragt

køb en badedragt der slanker

Find badedragten til 219,- kr. her

En smart dragt der hører under de billige badedragter da prisen kun er 219,- kr.(på tilbud). En smart halterneck model med vatterede skåle og sød v-udskæring foran med bånd. Der er også ikke aftagelig bindebånd under bryster. Det er en dejlig lækker model som kan minde lidt om de lækre modeller fra Change.

 

 

MinkPink dragt

køb de frække badedrager til damer

Find badedragten til 239,- kr. her

En af de enkle og måske frække badedragter kan være denne dragt i pink blush farve. En super feminin dragt der ligner snittet i Triump, Speedo eller Arena modellerne, og er måske den bedre løsning end f.eks. en hvid bikini eller de viste badedragter.

 

 

Happy Holly badedragt

Køb moderne badedragter til stranden

Find badedragten til 349,- kr. her

Happy Holly laver lækkert modetøj og badetøj til kvinder i flot design og gode billige priser. Og her finder du denne feminine badedragt i bronze farve med v-udskæring med drapering i taljen og justerbare skulderstropper. En dejlig badedragt der passer både til pool som stranden og kan udgøre det afslappet sportstøj hvor du kan trække en enkel nederdel og et par Nike sko eller andre casual dame sneakers på.

 

 

Michael Michael Kors

køb badedragter store størrelser

Find badedragten til 999,- kr. her

Michael Michael Kors hører ikke under de billige modeller i badetøj, for med en pris på 999 kr. får du ikke et røverkøb i forhold til prisen, men dog får du en super lækker, elegant og lidt fræk badedragt i top kvalitet. Badedragten er i foldet materiale i siden for en flatterende silhuet og er foret.

 

 

Lipsy badedragt

Køb de smarte badedragter til store kvinder

Find badedragten til 369,- kr. her

Lipsy badedragt i floral print som giver dig det lidt anderledes og friske udtryk indenfor strandtøj til kvinder. En flot badedragt til unge og modne kvinder der ønsker den femine, elegante og sporty stil. Du finder mange forskellige modeller i det lækre mærke, der både byder på badetøj til kraftige kvinder, store kvinder og selvfølgelig de selvsikre voksne kvinder.

 

 

Filippa K cross-back dragt

Køb de flotte billige badedragter til kvinder

Find badedragten til 479,- kr. her

Filippa K er kendt for at lave en høj kvalitet indenfor modetøj som kjoler, skjorter, sko og generelt dametøj. Det gør sig også gældende indenfor badetøj til kvinder. Her får du denne Filippa K tie-back badedragt i offwhite farve. En foret model med dyb udskæring og krydsende, smalle skulderstropper.

 

 

Missguided badedragt

Køb de farverige badedragter til sommerferien

Find badedragten til 199,- kr. på udsalg

Hvis du er på udkig efter et godt tilbud på en flot og enkel badedragt, er denne Missguided dragt måske det rigtige. En dejlig enkel men samtidig feminin rød model der kan skabe den gode stil. Og vil med garanti give opmærksomhed med den smukke røde farve og højt skårede hofter.

 

 

Ellos Collection Laura

Køb en sød badedragt med bøjle

Find kjoledragten til 349,- kr. her

En smart badedragt der slanker og former er denne Ellos Collection Laura badedragt. En smart kjolemodel der er perfekt til stranden. Giver mulighed for den lette tildækning i løs form når der skal op og hentes is. Kommer med aftagelige skulderstropper, drapering fortil og vatterede skåle.

 

 

Happy Holly dragt

Køb den billige Happy Holly badedragt til stranden

Find badedragten til 279,- kr. her

Only badedragt i leopardmønster til en billig pris. Det er en trendy og populær badedragt der med garanti fanger en masse blikke, hvis du skal på Bellevue eller sydens mange lækre strande. Dragten fremviser din kvindelighed på den bedste måde. Og helt sikkert en unik model til kvinder. Find også en let kjole til at trække over til en strandtur til den gode kombination.

 

Hvilken badedragt skal du vælge?

Måske du er træt af at bruge bikini, og har fundet ud af, hvorfor badedragten har fået en renæssance blandt kvinder. Det er ikke en optimal løsning til solbadning, men den kommer med så mange andre fordele. Den er først og fremmest praktisk, og falder ikke af fordi der kommer en bølge. Derudover, så er en dragt bedre til at holde på dellerne end bikinien, og det med at være genert over sin krop, løses meget bedre med en dragt end bikini.

Hvordan finder du så den rigtige dragt? Det gør du ud fra en par grundprincipper, om størrelse og hvordan badedragten skal sidde:

  • Stort brystparti: Hvis du har store bryster, så skal der selvfølgelig være god støtte. Det kan du opnå med en dragt der byder på formstøbte skåle eller bøjle-bh, og måske vælge en dragt hvor farve kontrasten får opmærksomheden væk fra brystet. Til at fjerne opmærksomheden fra brysterne, kan du vælge badedragter i lyse farver, helt ligesom flerfarvet dragter kan være med til få blikket væk fra brystpartiet.
  • Lille brystparti: Hvis du gerne vil have brysterne til at syne af mere, så brug en bøjlebh der samtidig giver lidt push-up effekt.
  • Numsen: Hvis du har en stor numse, skal du vælge en badedragt der dækker godt til, hvor Miraclesuit eller shapewear især er velegnet til dette. Vælg de mørke nuancer i dragt, da sort gør kroppens figur mindre iøjefaldende.
  • Maven: Lycra i badedragten der helst skal være på min. 10-15% vil være med til at udjævne fedtet på maven, og få den til at syne af mindre, helt ligesom drapering og lignede kan dække.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb ruskindsjakke dame

Dame ruskindsjakker

Søger du en flot dame ruskindsjakke til forår og sommer? Se udvalget af forskellige lækre ruskindsjakker. Udvalget nedenfor dækker over jakker i forskellige farver, styles

køb det søde calvin klein undertøj til moderne kvinder

Calvin Klein undertøj

Calvin Klein undertøj er lækkert. Og hvis du har prøvet undertøjet bare en gang, så er det svært at sige noget negativt om den dejlige

brug de hvide studenterkjoler til festerne

Hvide studenterkjoler

Hvide studenterkjoler? I år, helt ligesom traditionen foreskriver når sommeren så småt sætter ind, så er det tidspunktet til at alle studenterne bliver færdige med

køb de lækre day tasker fra Day Birger et Mikkelsen

Day Birger ET Mikkelsen tasker

Day Birger et Mikkelsen tasker til hverdag og fest? Der findes meget lækkert modetøj, og her hører der selvfølgelig accessories sig til. Derfor har vi

køb de flotte ponchoer

Ponchoer / Kapper

Kapper & ponchoer til kvinder er fra gamle dage, men de senere år har moden gjort dem moderne igen. Hvis du aldrig har haft kappe/poncho,

brug de lækre blusekjoler til sommer for den gode selfie

Blusekjoler

Søger du en sød og let kjole til sommeren? Hvorfor ikke overveje en af de søde eller casual blusekjoler? Her kan det både være til

køb en clutch pung til fest

Clutch punge

En clutch pung er et “must have” hos enhver kvinde, der ønsker at have plads til alle sine personlige ting. Flere vælger endda at bruge

køb de flotte forårsjakker til kvinder

Forårsjakker til kvinder

Der findes mange lækre forårsjakker til kvinder. Og hvis du søger en ny jakke i 2020 bør du se udvalget nedenfor. Vi har fundet et

find de lækre jeans til kvinder

Jeans til kvinder

Fede, smarte og lækre jeans til kvinder er alfa omega at have i klædeskabet. Der findes et hav af forskellige jeans i 2020 til den