Derfor har du brug for en Badekåbe

badekåbe

3 måneder siden |  0 comments  |  Mode

I disse tider er der et stort fokus på selvforkælelse. Mindfulness, yoga, mindful eating, træning og fitness er blot nogle af de ting, der trender, netop fordi de medfører velvære. Du er helt sikkert også vild med at tage på et wellness center, gå i spabad og iklæde dig en lækker og blød badekåbe og spise lækkert mad.

Det kan ikke desto mindre blive en anelse dyrt i længden, men wellness kan vi ikke leve uden. Derfor kommer her en opfordring til at gøre dit hjem til et sted for velvære. Og det gør du ved at starte med at anskaffe dig en badekåbe.

For masser af gode ideer til hvad og hvilken badekåbe du skal have fat i, så læs med her inden du køber.


Hvad kan man bruge en badekåbe til?


En badekåbe er først og fremmest oplagt at hoppe i, når du kommer ud af badet. De kan også være fantastiske om morgenen til når du ikke er vågen nok til at deale med den forestående tøjkrise.

Men når du virkelig vil forkæle dig selv, så brug din badekåbe til at iklæde dig, gerne efter badet, når du skal fikse og ordne ting og sager. Når du skal klippe negle, lægge neglelak, barbere benene, smøre dig ind i cremer eller bruge en god ansigtsmaske kan en badekåbe virkelig give dén der ekstra følelse af forkælelse.


Hvordan finder jeg den rigtige badekåbe?


Den rigtige kåbe til dig afhænger af en del ting. Der findes nemlig en masse forskellige badekåber derude, så hvad du skal vælge, kommer helt an på, hvad du er ude efter.  • Stof. Noget af det mest afgørende at vælge mellem er stoffet. Er du til de blødeste lækreste fleece materiale? Er du bedre til øko bomuld, frotté eller skal det helst være satin eller silke?

  • Længde. De fleste badekåber har en længde til midt på låret, men de kan også fås både kortere og længere. Med en lang badekåbe vil du være sikker på at føle dig helt svøbt ind, mens en kortere måske i kombination med silke eller stof med blonder, kan være en mere sexet variant.

  • Mønster og farve. Badekåber findes gerne i helt afslappede farver, som sort, hvid og grå, men de kan også sagtens fås med mere udtryk. Du kan også finde badekåber i flotte mønstre eller med tekst på, som fx dit navn.
Så hvordan finder du den rigtige? Det gælder bare om at beslutte dig for, hvad du har mest brug for. Eller du kan selvfølgelig lade være med at begrænse dig til én.


Kan man få badekåber til børn?


Ja, det kan man i den grad. Badekåber til børn, både til piger og drenge, er faktisk rigtig populære og med god grund. Når du er færdig med at give dit barn et bad, kender du sikkert godt, at det kan være ret svært for dem at beslutte sig for tøjvalget bagefter. Derfor er det en god ide at wrappe dem i en badekåbe imens. De fleste badekåber til børn er ekstra bløde og de mindste vil derfor helt sikkert også være vilde med det.

Og når nu I i familien er i gang, kan man selvfølgelig også få badekåber til herrer. Selvforkælelse er definitivt ikke kønsbestemt, så til mænd er der også et kæmpe udvalg.


Hvilke mærker laver gode badekåber?


Der er en masse gode mærker at vælge mellem, men skal du bruge en badekåbe til børn er det meget vigtigt at stoffet ikke er fyldt med kemikalier. Mærker som Småfolk og Molo er begge gode børnetøjsmærker, som bruger økologisk bomuld til deres badekåber og de er Øko-Tex certificeret. Til din egen forkælelses skyld er blandt andre et mærke som Karmameju, der laver lækre skandinaviske designs, et helt oplagt valg.

Så skulle du gerne være klar til den næste spadag inden for hjemmets trygge rammer. Så frem med creme, neglelak, barberskum, ansigtsmasker og agurker!


Guide & InspirationKronborg Badekåbe (Reklamefilm)

JBS Badekåbe


EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

cardigans
3 måneder siden

Sådan finder du de perfekte cardigans til gardaroben

En cardigan er rigtig god til både vinter og sommer. På grund af den åbne front i trøjen, er det muligt at tilpasse den vejret. Den er derfor både praktisk og en fin tilføjelse til det outfit, der mangler det sidste finish. Der findes et væld af for...

Read More
ponchoer
3 måneder siden

Vild med ponchoer? Sådan finder du den helt rigtige

Ponchoen er et skønt stykke tøj. Meget anvendelig både til at holde varmen, men også f.eks. som regnjakke for at holde dig tør. Derudover er den også kommet frem på den store modescene endnu engang. En gammel kending der ikke bliver slået ud så let....

Read More
gallakjoler
2 måneder siden

Gallakjoler – sådan finder du dig den elegante kjole

Det er lidt ligesom brudekjoler, som det er med gallakjoler: Der findes kun én, som vil føles som den helt rigtige, men hvilken? Det ved du nærmest først, når du har gjort det hårde benarbejde med at finde den og står klar til gallafesten. Det kan v...

Read More