Bælter til mænd

Mænd og bælter hører sammen; som pistolen og John Wayne også hænger sammen. Et bælte er ikke bare værktøjet til at holde bukserne op, det er også i en høj grad et billede af din personlighed. De fleste mænd bruger bælter og hvis du er sådan en mand, så føler du med garanti også dig nøgen uden bæltet, korrekt?

Derfor får du her noget inspiration til at købe et nyt bælte på den nemme og hurtige måde. Vi har fundet et lille udvalg af fede bælter til mænd her i 2020. De viste livremme kommer i forskellig look og farve. Det giver dig et bredere sortiment til at matche dit tøj. Den gode stil for tøj til mænd, er, at bæltet følger skoens farve.

 

Royal RepubliQ herre bælte

brug det stilrene bælte på kontor

Find bæltet til 299,- kr. her

Klassisk sort bælte fra Royal RepubliQ med enkel spænde i guldfarve. New Lave modellen er i 100% læder og er velegnet til dresscode på arbejde eller som det casual bælte til jeans eller afslappet bukser i hverdagen.

 

 

J.Lindeberg Lea bælte

Køb det moderne J.Lindebergh bælte til mænd

Find bæltet til 500,- kr. her

Et elegant og stilrent læderbælte med metalspænde. Bæltet fra J.Lindeberg kommer i den klassiske stil med en bredde på 3 cm. og en spænde der er helt enkelt med diskret indgraveret brand. Perfekt med den elegante Eton skjorte til arbejdsdagen eller sammen med de casual jeans.

 

 

Brun Orciani livrem

hvordan finder du det rigtige bælte?

Find bæltet til 1.000,- kr. her

Italienske Orciani laver håndlavede bælter i høj kvalitet. Og dette bælte i vintage look der kommer både i brun og sort, er absolut ingen undtagelse. Bæltet er 3 cm. bredt og har et unikt udtryk til både business som casual look.

 

 

Hugo Casual bælte

Hugo by Hugo Boss 'Baldwin-N' læderbælte i sort

Find bæltet til 599,- kr. her

Hvis du er til bælter med den store glatte spænde i et lidt pompøst udtryk, kan dette Hugo by Hugo Boss bælte måske være lige dig. Bredden er på 3 cm. og er velegnet til jakkesættet som det mere afslappet tøj med skjorte brug.

 

 

Armani Exchange bælte

Køb det eksklusive Armani herre bælte

Find bæltet til 723,- kr. her

Armani  skaber det elegante og trendy look til den selvbevidste mand. Og blandt herrebælter i Armani Exchange finder du dette bælte med en logo spænde i diskret form. Et tidløst og elegant bælte der vil godt både med din herre sommerjakke, den løse skovmandsskjorte eller det mere stilrene udtryk.

 

 

Blå Tommy Hilfiger bælte

blå herrebælte i polyester

Find bæltet til 400,- kr. her

Tommy Hilfiger flettet bælte i 90% polyester og 10% elastan. Bæltet i fin stretch er til dig, der ønsker noget andet end de mange læderbælter til mænd. Det blå bælte har en bredde på 3,5 cm. og kommer med logo på bæltestrop.

 

 

Hugo Baldwin herrebælte

køb de fede livremme til mænd

Find bæltet til 550,- kr. her

Smart Hugo Boss livrem med den velkendte spænde fra det populære brand. Baldwin livremmen står godt med de stilrene casual skjorter til mænd og et par fede Ray Ban herre solbriller. Du får en rå Hugo Boss livrem der til en pris af 550 kr. ligger i mellem/billige ende indenfor Boss modellerne.

 

 

Polo Ralph Lauren herrebælte

køb de populære læder bælter til mænd

Find bæltet til 799,- kr. her

Hvis  det er et stilrent bælte du er på udkig efter, så er det amerikanske Polo Ralph Lauren eksponent for netop sådan et. Du får et elegant bælte i 100% kolæder der kan bruges både til habitten eller til et par casual jeans til mænd. Lloyd Men's Belts og Ralph Lauren skaber den elegante og enkle stil i herre accessories.

 

 

Brun Jack & Jones livrem

Kæb et billigt brun læderbælte til mænd

Find bæltet til 200,- kr. her

Et klassisk brunt bælte med spænde lukning og diskret logo på snippen. Du får et billig bælte i den enkle stil hvor bæltet blender neutralt ind i påklædningen. Det brune bælte kræver at du sammensætter med de rigtige sko og måske et par fede Thom Browne solbriller.

 

 

Tommy Hilfinger herrebælte

køb de lækre billige livremmeFind Hilfinger bæltet til 340,- kr. her

En designer bælte i den billige ende er dette Hilfiger herrebælte til 399,- kr. Den klassiske spænde kommer med det velkendte Tommy Hilfiger logo i den diskrete stil. Et brunt bælte der gør sig til alt, men selvfølgelig kombineres bedst med de brune sko eller støvler.

 

 

Tiger of Sweden læderbælte

Køb det flotte læderbælte til jeans

Find bæltet til 700,- kr. her

Tiger of Sweden er det lækre mærke der skaber modetøj i høj kvalitet. Bæltet her i kolæder er stilrent og kommer med en praktisk justerbar spænde i det klassiske look. Perfekt bælte til manden der har alt, og kan være den lækre gaveide til f.eks. jul.

 

 

Levi's bælte

Køb en klassisk Levis livrem

Find bæltet til 312,- kr. her

Levis jeans er ikonisk for deres bukser, hvor du selvfølgelig også finder accessories som denne sorte livrem. Bæltet kommer i det enkle og tidløse snit hvor Levi's logo pryder spænde.

 

 

Stilrent Philipsons bælte

klassiske sorte bælte som mand

Find bæltet til 300,- kr. her

Det klassiske Philipsons bælte med den stilrene spænde er altid den gode ide som en nyt bælte. Fordelen ved Philipsons bælter er, at prisen er ganske billig. Du får høj kvalitet og sparer en del penge, hvis du vel og mærke ønsker det klassiske og stilrene look.

 

 

Brun Boss livrem

brug det klassiske brune bælte til de brune sko

Find bæltet til 400,- kr. her

Du kan selvfølgelig også satse på et brunt bælte der passer til de brune sko, hvor det sorte bælte skal matche de sorte sko. Dette lækre Boss bælte finder du til omkring 450,- kr. Stilen ligger også op af det klassiske stilrene for du får en enkel livrem der vil tage sig godt ud sammen med en af de fede brune læderjakker til mænd.

 

 

Cognac Philipsons bælte

Køb et billigt Philipsons bælte som mand

Find bæltet til 400,- kr. her

Hvis du søger et billigt bælte i cognac nuance, kan du overveje om dette Philipsons måske er det rigtige. Kommer i den klassiske stil med viste syninger og gun plated spænde. Perfekt til det afslappet eller finere brug hvor tøjet stadig signaler en afslappet stil.

 

 

Sort Selected læderbælte

Brug Selected livrem til mænd

Find bæltet til 299,95 kr. her

Danske Selected fra Bestseller laver fedt modetøj i den tidløse stil. Og her finder du det klassiske sorte bælte med spænde i børstet stål. Bæltet der også kommer i brun læder, står sig godt både til fest og hverdagsbrug hvad end det er arbejde eller skole.

 

 

Ted Baker læderbælte

Køb det eksklusive Ted Baker til ældre mænd

Find bæltet til 472,- kr. her

Enkel Ted Baker læderbælte i brun med logo på bæltesnip. Kan være perfekt til arbejdsbrug, hvor det udtrykker stil men samtidig også i den afslappet måde der gør bæltet velegnet til de casual bukser eller jeans.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

bruge de smarte halstørklæder til mænd

Smarte halstørklæder til mænd

Søger du et praktisk og smart halstørklæde til hverdagen? Halstørklæder helt ligesom et par herre læderhandsker, er en nødvendig på de regnfulde, blæsende og kolde

køb de fede billige vinterstøvler til mænd

Billige vinterstøvler til mænd

Billige vinterstøvler til mænd kan være den dejlige og praktiske ting i garderoben når vinter rigtig rammer. Og mon ikke vinteren i 2020/2021 byder på

køb fede boss bælter til mænd

Elegante Hugo Boss herrebælter

Hvis du ønsker et elegant og stilfuldt bælte som mand, skal du se disse fede Boss bælter til mænd. Der findes rigtig mange lækre livremme

brug skovmandsskjorter til mænd

Skovmandsskjorter til mænd

Fede skovmandsskjorter til mænd i 2020? Den ikoniske arbejdsskjorte der blev et grunge-trend i USA indenfor rock og punk, udviklede sig hurtigt til at blive

køb de fede kortærmede herreskjorter til mænd

Kortærmede herreskjorter

De klassiske kortærmede herreskjorter til sommer hører sig til i garderoben blandt de mere almindelige herreskjorter. Den kortærmet når det er varmt, er den dejlige