Billige bikinier

Bikini eller badedragt; Hvad end du er til, så er badetøjet til sommerferien absolut et must. Og hvorfor ikke købe en af de flotte billige bikinier. Om bikinien er dyr eller ej giver forskellen. Men fordelen ved en billig bikini er selvfølgelig at du sparer penge. Men det betyder også, at du måske kan købe flere så du har den gode variation med i kufferten til strand, pool, sø m.m.

Her på siden har vi fundet et lille udvalg af lækre bikinier til den billige pris i 2021. Det giver dig lidt inspiration til hvad der skal med i kufferten sammen med sommertøjet, hvor du måske skal overveje en af de smarte blusekjoler til sommer, så strandturen er forberedt til fulde.

 

Billig sort bikini

køb den klassiske billige bikini i sort

Find bikinien til 178,- kr. her

Billig sort bikini fra Dorina i det klassiske udtryk. Toppen er med vatterede skåle og smalle skulderstropper der ikke er justerbare. Bikinitrusserne er stilrene og i stretchy kvalitet.

 

Happy Holly bikini

køb den elegante happy holly bikini

Find bikinien til 408,- kr. her

Billigt er selvfølgelig relativt. Men for 408 kr. for top og trusse, får du denne flotte Donna Lace bikini fra Happy Holly. Farven er sort/beige og modellen er en halterneck bikini top  i blonde med elastikbånd under bryst. Der er bindebånd i nakken og vatterede skåle. Trussen har lav talje og bindebånd i siden.

 

Nly Beach m. push-up

køb Bøjle-BH med vattering og push-up effekt

Find bikien til 208,- kr. her

Flot og billig bikini fra NLY Beach hvor bikini toppen kommer med push-up effekt. Toppen kommer med et dekorativt twist ved de vatterede skåle. Hvor trussen kommer med scrunch bagved med elastik. En sød, elegant og billig bikini til omkring 200,- kr. hos Nelly, hvor du finder modellen i 5 forskellige farvevalg.

 

Sort Only bikini

køb den billige sorte bikini til stranden

Find bikien til 288,- kr. her

Only Florida bikinien koster ca. 280 kr. samlet for bh og trusse.Du får en fin overdel med smalle skulderstropper, vatterede skåle, snøring foran og guldfarvede detaljer. Bikinitrusserne har justerbare bindebånd og fremstillet i et glansfuldt materiale.

 

Hvid Missguided bikini

Køb en billig bikini under 200 kr

Find den til 120,- kr. her

Missguided der er kendt for at lave billig ungdommelig tøj, skaber også flotte bikinier til billige priser. Og denne hvide Missguided Mix & Match top og trusse kan du købe til under 200 kr. hos Asos. En smart og tidløs bikini i hvid som kan være velegnet til Middelhavet som strande og søer i Danmark.

 

Billig Dorina bikini

Køb den billige Dorina bikini

Find bikien til 298,- kr. her

Hvis du vil have en sød bikini i sort, er denne halterneck top og trusse fra Dorina måske lige dig. Halterneck toppen kommer med bindebånd. Bikinien er med vatterede skåle og bøjle og det søde feminine udtryk i trussen.

 

Asos Design bikini

Crop bikinitop med knude i varm pink og glitter

Find den til 306,- kr. her

Asos Design glitter bikini til det feminine og unikke udtryk. Toppe er med en knude på midten, dyb udskæring og uden vattering i skåle. Trusserne er højtaljede og udskæring i v-form.

 

Bikini mode

Bikini moden er nok noget af det indenfor modetøj, der flytter sig mindst. Igennem årene er moden indenfor bikinier stået nogenlunde stille, selvom der er kommet nogle ret ejendommelig ting som mankini og andet. Disse ting er dog små niche ting og ikke udtryk for en generel modetrend der også er eller slår igennem.

Det der har flyttet sig mest indenfor bikinimoden er overdelene. Her er udvalget og snit gået i mange flere retninger. Mange flere modeller som går lige hen over brystet, helt ligesom forskellige stropper også er begyndt at flytte på sig i de forskellige designs.

En ting der virkelig er kommet til gennem de senere år, er de flere og flere push-up bikinier De slog først igennem i Sydamerika og har taget både USA og Europa med lidt storm, så de er begyndt at bide sig fast.

Hvad end moden siger og ikke siger, så er det væsentlige ved en bikini – kan du lide den, og klæder den dig? For så er det netop modellen, som du skal vælge som kvinde, og det kan du med garanti finde iblandt de smarte og billige bikinier.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb de lækre nytårskjoler til at skyde nytåret ind som kvinde

Nytårskjoler

Hvis du søger en flot nytårskjole til at springe ind i det nye år, har vi fundet et par af nye og populære styles. Du

køb UGG Australia vinterstøvler

UGG Australia vinterstøvler

De kendte UGG Australia vinterstøvler til kvinder? De populære og ofte varme støvler fra Australien er faktisk unisex støvler, de er dog bare brugt mest