Billige solbriller til kvinder

Billige solbriller til kvinder i den gode kvalitet og design?

Hvis du ønsker lækre designer solbriller til kvinder, men måske du ikke ønsker at bruge tusinde af kroner på de dyre mærker, så kan du sagtens finde fede solbriller i den billige pris. Her har vi nemlig fundet 10 billige solbriller der kommer i fede brands, så du gør et godt køb.

De følgende 10 modeller du finder her nedenfor, kommer i en pris der starter fra kun 79 kr og opefter til omkring 4-500 kr. så du kan med garanti finde en fed billig solbrille i et fedt look.

 

Vero Moda solbrille

køb de smarte Vero Moda solbriller til 100 kr

Find brillen til 129,- kr. her

Hvis du er på udkig efter en lækker billig model der kommer i et enkelt look, så kan du købe denne Vero Moda solbriller til kun 129 kr. Brille kommer i den klassiske wayfarer brilleform, rundt stel og tonet glas med UV-beskyttelse.

 

Polaroid brille

Polaroid PLD 6003/N/S Polarized V08/LA til kvinder

Find brillen til 356,- kr. her

En ret lækker unisex solbrille meds oval brilleform og helt indfattet stel. Polaroid PLD 6003/N/S solbrille i skildpaddefarvet stel og brun linsefarve. Materiale for stel og glas er i plast. Brillen  er en lækker feminin model der klæder de fleste look hvad end man er efter det casual eller det finere snit.

 

LMNT Olivia solbrille

køb de hvide sommerfugl solbriller til damer

Find brillen til 184,- kr. her

Denne lidt trendy solbrille kommer mange forskellige farver udover denne sort/hvide farve kombination. En enkelt dame solbrille til kun 184 kr. hvor du virkelig kan skabe dit eget look.

 

Valentino brille

Valentino VA4069 50018G med grå glas

Find brillen til 1.182,- kr. her

Hvis du vil have en lækker trapez model, så er denne Valentine solbrille måske lige noget for dig. Den lækre dame solbrille i wayfarer form koster godt nok over 1000 kr. men er dog en billig model indenfor designer brandet. OG brillen i sort med grå glas tager sig godt ud med både det fine sommertøj som det casual varme vintertøj.

 

Le Specs Sephyr Deux

Le Specs solbrille Farvet glas med 100% UV-beskyttelse

Find brillen til 249,- kr. her

En brille der koster lidt mere end de fleste andre af vores fundne billige solbriller, er den fede Le Specs solbrille. Med det franske innovative brand får du både design, kvalitet og væsentlig billigere priser end andre designer mærker, og det er netop, hvad der gør Le Specs så populær. Denne model med de ovale glas er ingen undtagelse, for det er en ret fed model, som du kan finde til kun 249 kr.

 

Sinner solbrille

køb sort Sinner Amos solbrille med helt indfattet stel

Find brillen til 247,- kr. her

Til kun 247 kr. kan du købe denne Sinner Amos solbrille i sort, som er helt enkelt i sin form, hvilket gør den brugbar til alle slags forskellige styles. Solbrillen er næsten så billig at den er perfekt til at have liggende i bilen, eller kan undværes hvis den går i stykker på stranden.

 

Bloc solbrille

køb de billige solbriller til stranden

Find brillen til 290,- kr. her

En anden billig solbrille er denne Bloc solbrille i brun. Brillen har oval brilleform og helt indfattet stel. Brilleglasmateriale er polycarbonat og plast i stel. En lækker feminin model med trendy farver i stellet til at skabe det gode unikke look som kvinde.

Pieces solbrille

billig dame solbriller med cat-eye-form

Find brillen til 96,- kr. her

Solbriller skal passe til dit ansigt, og det kan være at disse Pieces cat-eye solbriller i onesize form med med mellemtyk stel er den rigtige type. Pieces laver billige solbriller og isærret populært indenfor især smykker blandt de yngre kvinder og piger, og det kan man jo kombinerer med disse billige og smarte solbriller i brandet.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb UGG Australia vinterstøvler

UGG Australia vinterstøvler

De kendte UGG Australia vinterstøvler til kvinder? De populære og ofte varme støvler fra Australien er faktisk unisex støvler, de er dog bare brugt mest

køb de flotte vinterjakker med pels

7 lækre vinterjakker med pels

Søger du efter de flotte og varme vinterjakker med pels på hatten eller kraven? Her har vi fundet forskellige lækre jakker til vinteren 2020/2021. Udvalget

Køb de lækre efterårsjakker til kvinder

10 smarte efterårsjakker til kvinder

Søger du en ny overgangsjakke til årstiden mellem sommer og vinter i 2020? Find inspiration i udvalget nedenfor hvor du finder forskellige, nye efterårsjakker til