Billige sorte korte festkjoler

Brug de lækre billige sorte korte festkjoler hvis du skal i byen, til fest eller måske til årets nytårskjole.

Her på Tøjlisten finder du inspiration til forskellige styles. Vi har fundet nogle lækre modeller til det flotte, sexet eller elegante look i sort. Derudover, så er disse korte festkjoler indenfor den gode billige pris, så du kan gøre et godt køb.

Hvis du skal til fest, så overvej en af de disse fede modeller der går an til stort set alle slags festlige lejligheder, eller måske bare en tur i byen eller som kjolen til årets julefrokost.

 

Lauren Ralph Lauren kjole

den elegante korte kjole i sort

Find kjolen til 1.295,- kr. her

Lauren Ralph Lauren Vamilla jerseykjole i kropsnær pasform. Modellen er i strikket design med kant i ærmegab og rund halsudskæring. En enkel kort kjole kan kombineres med et par elegante høje hæle og accessories som flotte smykker og ure.

 

 

Sort Only kjole

brug den lækre korte kjole til sjov

Find kjolen til 239,- kr. her

Only kjole i den korte model til de festlige stunder. Du får en figursyet kjole med glitter og bindedetalje foran. Kvaliteten er stretchy og design er med markeret detalje, v-udskæring og i let transparent materiale. Klassisk og stilfuld kjole der kan skabe et mere unikt feminin udtryk, som du både ønsker i den korte som de billige lange kjoler. Kjolen gør sig godt med et par høje sandaler, pumps eller måske et par støvletter til det lidt mere rebelske eller rå udtryk.

 

 

Samsøe & Samsøe jerseykjole

køb en billig kjole til den sjove bytur

Find kjolen til 419,- kr. her

Til de varme sommermåneder der byder på diverse festlige lejligheder, kan du bruge denne enkle Samsøe & Samsøe festkjole i sort. En dejlig enkel kjole til sommer brug eller til de kolde tider, hvor den kræver det rigtige overtøj som vinter eller dame sommerjakke, frakke eller måske en smart blazer. Kjolen gør sig godt både med de enkle sandaler som pumps eller stiletter.

 

 

Lauren Ralph Lauren

køb de korte kjoler til unge kvinder

Find kjolen til 1.295,- kr. her

Hvis du vil have en elegant kjole, kan denne Lauren Ralph Lauren med rund hals måske være det gode valg. . En lækker kropsnær kjole der kommer i strikket model, der giver det stilfulde og feminine look med f.eks. et par eksklusive Just Cavalli sko til kvinder.

 

 

Missguided kjole med ærmer

brug den billige sorte kjole i kort til fest

Find kjolen til 329 kr. her

Den lille sorte kjole er et populær valg til festlig brug. Og grunden til det er, at alle kan bære den sorte farve. Kjolen i sort kan kombineres med stort set alt. Denne Missguided model med lange ærmer til en pris på ca. 300,- kr. er ingen undtagelse, for den giver dig både det femine og elegante look. Perfekt med et par høje hæle, enkle smykker og en clutch taske.

 

 

Samsøe & Samsøe festkjole

Køb en sort figursyet kjole til festlige anledninger

Find kjolen til 700,- kr. her

Sort Missguided festkjole i kort kropsnær model. Kjolen kommer med blondedetaljer og v-udskæring foran og ryg. Kombinerer med de flotte høje sko og accessories som det elegante dame ur og måske et par fede Le Specs solbriller til kvinder.

 

NLY One kjole

brug korte kjoler til fest

Find kjolen til kun 189 kr. ved Nelly lige her

Hvis du leder efter en klassisk kjole i det elegante og feminine snit, så er denne NLY One kjole i polyester måske det helt rigtige valg for dig.  En dejlig billig kort kjole til fest, nytår, julefrokost eller måske julefrokosten. Giver et godt rebelsk og feminin look med en af de fede læderjakker til kvinder, eller måske en blazer over skuldrene.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb de lækre nytårskjoler til at skyde nytåret ind som kvinde

Nytårskjoler

Hvis du søger en flot nytårskjole til at springe ind i det nye år, har vi fundet et par af nye og populære styles. Du

køb UGG Australia vinterstøvler

UGG Australia vinterstøvler

De kendte UGG Australia vinterstøvler til kvinder? De populære og ofte varme støvler fra Australien er faktisk unisex støvler, de er dog bare brugt mest