Blå solbriller til kvinder

Et par fede blå solbriller er et hit blandt mange. Stilen med de lidt rå blå briller er populær hver eneste sommer, hvor den er mest udbredt. Solbrillen er selvfølgelig også ganske velegnet til resten af året. Hvorfor fede blå solbriller som kvinde? De fleste kan bruge de blå solbriller, for du kan bruge solbriller til mange forskellige udtryk. Du kan satse på det rå, sofistikeret eller det ungdommelige look, du kan kombinerer med rigtig mange styles.

Vi har fundet 10 fede nye modeller indenfor solbriller til kvinder med blå glas. Brug inspiration her nedenfor og måske du endda finder en brille du ikke kan leve uden.

 

Blå Michael Kors solbrille

Køb de smarte Michael Kors dame solbriller i blåFind brillen til 1.128,- kr. her

Michael Kors laver elegant modetøj og accessories. Her finder du denne Michael Kors solbrille i et feminint og anderledes design. Brillen i blå farve kommer i en god robust kvalitet og et udtryk der kan passes til forskellige udtryk.

 

Stella McCartey solbrille

køb de eksklusive blå damesolbrillerFind solbrillen til 1.325,- kr. her

Stella McCartney laver det luksuriøse design til kvinder der ønsker det trendy og chic storby look. Denne blå solbrille kommer med skyggemønster og smarte detaljer i stellet til det unikke look. Du får en brille i samme høje stil og klasse som f.eks. de flotte Bvlgari solbriller til kvinder og mænd eller lignede designer brands.

 

Polaroid solbrille i blå

køb de blå polaroid solbriller til kvinder

Find brillen til 365,- kr. her

En billig blå dame solbrille kan være denne unisex model fra Polaroid. Brillens ovale form gør den velegnet til dig med rund, firkantet, oval eller hjerteformet ansigt. Materialet er i plastik hvor glasset er 100% UV-filter og med polariseret filter. En anderledes og let solbrille til de varme måneder på året.

 

Erika Ray Ban briller

Lækre blå Ray Ban briller til kvinder

Find brillen til 1.089,- kr. her

Et par klassiske og populære solbriller til både mænd og kvinder, er Erika modellen fra det amerikanske brand. Du finder selvfølgelig også denne model med de trendy blå solbrilleglas. Denne Ray Ban solbrille er en af de mest populære modeller, og briller i blå kan jo kombineres både med jakkesættet til kvinder, helt ligesom du næsten kan kombinerer dem med en sød strandkjole.

 

Billig Superdry solbrille

køb blå solbriller dame med styrke

Find brillen til 433,- kr. her

Disse blå Superdry solbriller kan du købe til kun 347 kr. Stilren wayfarer solbrille til billig pris, kommer i en rektangulær brilleform med helt indfattet stel. Brillemateriale er i carbon fiber og brilleglas i plastik materiale. Et par helt blå solbriller der kan kombineres med en let blå kjole og skabe det seje udtryk.

 

Le Specs dame solbriller

køb de billige blå solbriller dame

Find brillen til 296,- kr. her

Le Specs er det innovative franske designer mærke der skaber lækre solbriller i trendy stilarter, bare med den tilføjelse at de er væsentlig billigere end andre designer brands. Med et par Le Specs solbriller i topkvalitet med sin egen stil der ret ofte er nyskabende. Modellen har hvid stel og blå glas, hvor du får en unik men også ret billige dame solbrille.

 

Ray Ban Aviator

Ray-Ban RB3025 Aviator Gradient 001/3F solbriller

Find brillen til 936,- kr. her

En super fed solbrille i det populære brands kollektion, er de fede Ray Ban RB35025 Aviator Flash Lenses der i mange trendy farver udover den blå. Solbrillen kommer i mat guld stelfarve der går godt i spænd med de blå glas. Solbrillerne der er i absolut topkvalitet, skaber det gode rå look som f.eks. kunne kombineres med en fed dame læderjakke og et par sexet jeans.

 

Tom Ford Jennifer

køb Tom Ford FT0008 JENNIFER 45P dame solbrille

Find brillen til 1.551,- kr. her

De fede Tom Ford solbriller der absolut emmer af god stil og elegance, kommer i trendy farve konstellation der virkelig giver en sofistikeret og feminin stil på en og samme tid. De blå glas kombineret med det brune stel, giver et par ret lækre solbriller til omkring 1500 kr.

 

Randolph Engineering Aviator

solbriller i grå farve med fantastiske Blå glas

Find solbrillen til 1.392,- kr. her

Randolph Engineering Hawk aviator er et par stilfulde solbriller der i en fed farvekombination. Blu sky glasset der kombineres med den enkle stil i grå stelfarve, giver et par rå briller. Du kan også skabe det sofistikeret, elegante eller søde udtryk alt afhængig af hvad modestil du kombinere de universelle solbriller med.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb UGG Australia vinterstøvler

UGG Australia vinterstøvler

De kendte UGG Australia vinterstøvler til kvinder? De populære og ofte varme støvler fra Australien er faktisk unisex støvler, de er dog bare brugt mest

køb de flotte vinterjakker med pels

7 lækre vinterjakker med pels

Søger du efter de flotte og varme vinterjakker med pels på hatten eller kraven? Her har vi fundet forskellige lækre jakker til vinteren 2020/2021. Udvalget

Køb de lækre efterårsjakker til kvinder

10 smarte efterårsjakker til kvinder

Søger du en ny overgangsjakke til årstiden mellem sommer og vinter i 2020? Find inspiration i udvalget nedenfor hvor du finder forskellige, nye efterårsjakker til