Populære børnetrøjer til de små & større

Selvom det er sommer eller vinter, så er børnetrøjer jo noget man skal have til barnet hvad enten det er en baby eller det store teenagebarn.

Selvfølgelig er trøjer i både strik og sweatshirt jo mere bevendt til den koldere årstid, men der kan desværre også være ret koldt om sommeren i vores land, så derfor må man eje trøjerne der skelner lidt, og som kan kombineres med f.eks. det rigtige regntøj for børn.

Vi har udvalgt et par lækre sweatere og strik, som kan varme drengen eller pigen, og de kan heldigvis både bruges i hverdagen og også til de mere festlige lejligheder, som jo kunne være en smart cardigan.

Stofferne i de udvalgte styles er lidt blandet i både stof og uld, så der skulle være noget for alle.

Indholdsfortegnelse

Populære børnetrøjer

Tilbud!
Elsa Bluse – Kitty Kitty
DKK299,95 DKK179,97

Holder man varmen bedre i uldtrøjer?

Når du skal finde tøj som f.eks. de lækre børnetrøjer til dit barn eller børn, tænker du så over om det er bedre at købe i uld, eller om det at uld varmer bedre er en myte?

Uldtrøjer er jo tyndere end f.eks. en bomuldstrøje så hvorfor kan det værre, at disse altid varmer bedre. Det er faktisk ret enkelt, som man kan læse her på Videnskab.dk.

Uld er mere luftig og absorberer vand. Det betyder at når vandet fordamper fra din krop, så køler vandet ikke din krop ned, men forsvinder derimod ind i uldtrøjen. Dette sker ikke ved den “almindelige” trøje, for her lægger vandet sig på indersiden af trøjen, og dette køler kroppen ned.

Det anden årsag med at uld er mere luftigt betyder, at der er længere afstand i uld fibre i forhold til syntetisk stof og giver plads til luften der er noget af det, der er bedst til at holde på varmen.

Så hvis du er i tvivl, så varmer uld meget bedre men ikke i blæsevejr eller hvis den bliver våd, så bær uld for at holde dig varm, men der skal dog tages højde for beskyttelse mod blæst og regn.

Et godt råd hvis du har købt den lækre børnetrøje og der er kommet tus på

Hvis du lige har investeret i en lækker børnetrøje, og den lille purk var været lidt for dygtig med tusserne, så kan du være heldigt med at fjerne farven med disse tips.

Til vandbaseret tusch kan du bruge disse tricks.

Først fugt pletten med opvaskemiddel og smid trøjen i en lufttæt plasticpose natten over. Hvis pletten ikke er væk, så brug en spsp salmiakspiritus og 3 dl vand og dyp pletten heri indtil pletten forhåbentlig forsvinder. Skyl trøjen i koldt vand og smid den i vaskemaskinen.

Hvis det er blæk eller spritbaseret tusch, så dyp pletten med husholdningssprit med en fnugfri bomuldsklud og vask trøjen som normalt.

Disse tips er på egen ansvar, men de er kendt for at fjerne små irriterende pletter fra børnetrøjerne.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb en god cykelhjelm til børn

Cykelhjelm til børn

Hvad er en god cykelhjelm til børn? Det med cykelhjelme har de fleste en mening om. Og uden at snakke for, om man skal tvinges

køb Mikk-Line termotøj til børn

Mikk-Line termotøj til børn

Mikk-Line termotøj er det danske tøjmærke fra Melton, der laver god kvalitet, funktionalitet og design indenfor det praktiske børnetøj. Du har måske hørt om Mikk-Line

find det rigtige regntøj til børn så de holder sig tørre

Det flotte regntøj til børn

Søger du godt regntøj til børn nu vi desværre har alt for mange våde tider i Danmark? Hvad end det er forår, sommer, efterår eller

overgangsjakker til junior

10 flotte overgangsjakker til junior

Lækre overgangsjakker til junior er nødvendig både til forår/sommer som efterår. Her kan du vælge blandt det store udvalg af lette forårsjakker eller eller satse