Buksedragter

Har du nogensinde drømt om at kunne fikse en tøjkrise med ét enkelt stykke tøj? Det har du helt sikkert, og svaret? En buksedragt. Denne er blevet utrolig trendy igen og ses overalt i forskellige stilarter og designs. Fælles for dem alle er selvfølgelig, at toppen hænger sammen med bukserne – hvilket gør det til et praktisk stykke tøj, let at vaske og den ideelle løsning til din næste tøjkrise. Buksedragter kan nemlig styles til de fleste begivenheder. Har du endnu ingen buksedragt i din garderobe, eller mangler du lidt inspiration til nye styles? Så læs med her.

 

Bubbleroom Lotta jumpsuit

buksedragter til kvinder tilbud

Find buksedragten til 415,- kr. her

Bubbleroom Lotta buksedragt uden ærmer i lysbrun, der kommer med en markeret detalje. Du får en elegant jumpsuit i stretchy kvalitet med et ikke-aftagelig bindebånd i taljen. Buksedragten lukkes med skjult lynlås og knap bagpå.

 

Gestuz AdalineGZ

køb buksedragter bukser

Find buksedragten til 1.595,- kr. her

Gestuz AdalineGZ buksedragt i 100% bomuld.  En casual buksedragt i safari der lukkes foran med den store lynlås. Du får en dragt med vide ben, og diverse lommer på ben, bryst og sidelommer. Helt ligesom dragten kommer med et stor bælte.

 

NLY Trend sæt

find de billige buksedragter til unge

Find buksedragten til 329,- kr. her

Grå to-delt sæt i jersey fra NLY Trend, der er Nelly's egen mærke. Du får buksedragt bukser i lige model med elastik og top med lange ærmer. Sættet er i ribbet materiale som er fremstillet af 64% polyester ,33% viskose og 3% elastan.

 

Guess Mona Overall

buksedragter til kvinder sort

Find buksedragten til 949,- kr. her

Guess Mona Overall jumpsuit i sort med god pasform. Jumpsuiten er i stum kvalitet, og fremstillet i polyester og elastan. En festlig og feminin dragt med høj rund, hals og transparent stof foroven. Brug dragten både til hverdag med casual sko, som de finere sko og taske ved festlige anledninger.

 

LARS WALLIN Workwear Suit

køb buksedragter til store kvinder

Find buksedragten til 2.499,- kr. her

Lars Walling buksedragt i bronz farve. En flot og festlig buksedragt med flotte detaljer og struktur. Du får en dragt i stum, vævet kvalitet, der har markeret detalje med aftageligt bælte. Der er to lommer i siderne og to brystlommer også.  Måske det smarte alternativ til sommerkjolen eller festkjolen.

 

Make Way Adalia

køb billige buksedragter til kvinder

Find buksedragten til 449,- kr. her

Make Way Adalia jumpsuit i beige farve. En smart og klassisk dragt til de varme måneder på året, hvor du kan kombinerer med støvler, sandaler eller andet. Buksedragten er i stum kvalitet, og har elastik i ryggen til stretch i taljen.

 

AX Paris Floral Wrap

buksedragter med lange ærmer

Find buksedragten til 399,- kr. her

AX Paris Floral Wrap buksedragt med vide bukseben. Buksedragten i navy farve, har bindebånd i taljen og slå-om effekt effekt. En sød jumpsuit til både hverdag som festlige anledninger hvor dragten kan være det gode alternativ til nederdele eller andet.

 

Vila jumpsuit

køb blue denim jumpsuit til hverdag

Find buksedragten til 599,- kr. her

Denim Vila buksedragt i et feminim udtryk til hverdag og fest. Dragten er i vævet, let stretchy kvalitet og lukkes med knapper foroven. En af de smarte buksedragter til piger og damer i alle aldre.

 

Happy Hollie jumpsuit

buksedragter med korte ben

Find buksedragten til 209,- kr. her

Denne Happy Holly er en af de smarte, billige buksedragter til kvinder. Du får en sort jumpsuit med vide ben og aftagelig bånd i taljen. Der er åbning i ryg, hvor taljen har elastik. En elegant og billig buksedragt til sommer månederne.

 

 

Hvor kommer buksedragten fra?

Det kan være svært at navigere i buksedragtens historie, for oversættes det til engelsk, er der en del ord, der dækker vores. Jumpsuits, playsuits og rompers. De såkaldte rompers, som er en kort og praktisk buksedragt til børn, kom frem i begyndelsen i 1900-tallet. De blev brugt til at lege i, fordi de var løse og dermed gode for børnene at bevæge sig i. Jumpsuits er heldigvis en lille smule mere badass. De kommer nemlig oprindeligt fra det funktionelle stykke tøj, som faldskærmsudspringere brugte til at isolere kroppen i de kolde højder. Den har altså lange ben og gerne lange ærmer også. Siden opfindelsen har jumpsuiten været brugt af utallige kunstnere. Blandt andre Queen, Elvis Presley, Britney Spears og Spice Girls har alle optrådt i specielle jumpsuits. I modeindustrien er jumpsuiten også elsket. Den er for designere interessant at lege med på grund af den ubrudte linje, som løber fra hals til fødder. Playsuits har korte ben. Denne så dagens lys i 1930’ernes New York, hvor den blev brugt som sportstøj, og efter at have været ind og ud af modebilledet, har playsuiten gennem 00’erne ikke mistet sin popularitet. Og med rigtig god grund.

Kan man tage buksedragter på til fest?

Ja, det handler blot om valg af buksedragt og styling. Den kan være utrolig alsidig og hvilket look, du får i den afhænger helt af, hvilken type du vælger. Så skal du til fest og vil gerne have en jumpsuit på, kan det sagtens lade sig gøre. Her er et par tips til valget.

  • Silke. Til brug om aftenen er elegant silke helt perfekt. Især playsuits findes i smukke silke- eller silke-lignende stoffer, så du til en fornem fest kan se virkelig fancy ud.
  • Striber. En navy-blå jumpsuit med hvide striber og et skarpt, business-y udtryk kan være rigtig classy.
  • Bånd om taljen. En bredt bånd, der bindes om taljen som en del af en jumpsuit, ophøjer helt klart buksedragtens ellers afslappede look.
  • Lange ærmer. Eventuelt af blonder. Det gør den ideel til en tur i byen, hvor du gerne vil se elegant ud.
  • Sort eller hvid. For en let måde at se chik ud i en buksedragt, er en sort eller hvid de helt oplagte valg. Gå især efter hvid, hvis det er sommer og din krop er blevet lækker solbrun.

Og ellers drejer det sig om styling. Stiletter og store gyldne øreringe. Højhælede plateausko og løst, krøllet hår. Neglelak, perler og what not – til fester er det en leg at dresse en buksedragt up.

Hvilken buksedragt skal jeg vælge?

Hvis du ikke skal til fest, kan buksedragter stadig være helt perfekt. En løs og afslappet playsuit til sløve søndage, eller en hvid og elegant jumpsuit til en evening stroll langs stranden. En klassisk, rød jumpsuit til dage i skolen eller på kontoret, når du føler for lidt ekstra komplimenter. Der findes utallige slags buksedragter derude, så det gælder blot om at finde den, der matcher din stil bedst. Heldigvis er det sådan, at buksedragter nærmest klæder alle kropstyper, så der er med garanti også en, der sidder fantastisk på dig og fremhæver det bedste. Leg med farver og længden på benene, ærmer og detaljer.

Hvilke mærker lave gode buksedragter?

Fordi de er så populære, kan man finde dem nærmest overalt – også billigt. Især H&M, Sisters Point og Only har smarte buksedragter til kvinder, til piger, til fest og til en god pris. Men da high fashion-industrien også har taget dem til sig, finder du også mærker som Mads Nørregård, Neo Noir og by Malene Birger på markedet med fantastiske designs.

Guide & Inspiration

Buksedragter // LOOKBOOK

BUKSEDRAGTER // LOOKBOOK

$1200 Billige vs. Dyre ASOS Buksedragter TRY-ON

$1200 Cheap vs Expensive ASOS JUMPSUITS TRY-ON | Milabu

Buksedragter Som Kvinder Kan Tisse I

We Tried Jumpsuits That You Can Pee In • Ladylike

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

find det rigtige regntøj til børn så de holder sig tørre

Det flotte regntøj til børn

Søger du godt regntøj til børn nu vi desværre har alt for mange våde tider i Danmark? Hvad end det er forår, sommer, efterår eller

overgangsjakker til junior

10 flotte overgangsjakker til junior

Lækre overgangsjakker til junior er nødvendig både til forår/sommer som efterår. Her kan du vælge blandt det store udvalg af lette forårsjakker eller eller satse

brug det åndbare Mikk-Line regntøj til børn

Mikk-Line regntøj

Mikk-Line regntøj kan måske være svaret på regntøj der er godt til børnene og samtidig kommer til en fornuftig billig pris. Vejret i Danmark byder

find pajar dame jakker til vinterbrug

Pajar jakker til damer

En Pajar Cougar jakke eller anden model er det lækre og smarte valg til vinter. Med det canadiske mærke Pajar, får du jakker i samme