Bvlgari solbriller til kvinder

Bvlgari solbriller til kvinder bliver i Italien kaldt under sit italienske navn, nemlig “Bulgari”. Trademark navnet bliver dog skrevet BVLGARI i det klassiske latinske alfabet i resten af verden. Navnet stammer fra firmaet græske ejer Sotir Bulgari.

Bulgari brandet er italiensk, selvfølgelig fristet man næsten til at sige, for i hvilket andet land har moden haft sådan et kraftig kraftcenter. Firmaet blev grundlagt i Rom i det sene 1800 tal. Her var forretningens oprindelige udgangspunkt smykke og antik design, men blev udbredt til at dække over tøj også. Den første butik blev åbnet i 1905 med hjælp fra sønnerne Costantino og Giorgio Bulari, hvor det var sønnerne der rent faktisk indførte den karakteristiske græske og romerske renæssance stil.

Brandet er kendt for at være eksklusiv og kun være for folk med god økonomisk råderum, hvor stilen, kvalitet og det eksklusive luksus går igen i deres kollektioner af accessories, smykker, solbriller, dameure, tasker m.m. Luksus gør sig selvfølgelig også gældende i de fede solbriller i forskellige stilarter, som du ikke finder blandt de billige solbriller til kvinder. Brug udvalget af forskellige modeller nedenfor som inspiration til at finde det helt rigtige par.

 

Oversized Bvlgari solbrille

Køb et par elegante dame Bulgari solbrillerFind solbrillen til 1.649,- kr. her

Du får et par særdeles elegante og feminine oversized briller med denne model i havana nuancer og graduerede brune glas. En fed brille der emmer af design og kvalitet, som du ikke finder i de billigere kopi udgaver. Solbrillen fra 2016 holder både stil og kvalitet uden at bryde sammen, og samtidig tager det sig godt ud til det friske, elegante eller casual udtryk. Du får en solbrille, der kan minde lidt om af de fede Tom Ford solbriller eller Thom Browne solbriller der også kommer i oversize modellen. Perfekt brille til alle aldersgrupper og kan bruges til stort set enhver lejlighed, hvad end det er skole, arbejde, strøget, cafeen, festen eller byturen.

 

 

Sort Bvlgari wayfarer

Køb wayfarer dame solbrille fra bvlgariFind solbrillen til 2.222,-kr. her

Bvlgari BV8201B fra 2019 kollektionen er en sort wayfarer solbrille med grå polariserede glas. Helt indfattet stel i sort med stilfuld guld sammen med linsefarven giver det rå og eksklusive look. Brillemateriale og brilleglasmateriale er i plastik. Brillen giver dig et snert af høj klasse uden at blive for meget med guldfarven. Stilen er virkelig tro mod den græske og romerske renæssance, som går igen i alle smykke, tøj og accessories kollektioner fra Bulgari.

 

 

Bulgari aviator solbrille

Køb Bvlgari pilot solbrille til kvinderFind solbrillen til 1.888,- kr. her

Aviator briller i det cool pilot look blev populære for mange år siden da US Air Force gjorde Ray-Ban modellen ikonisk, som senere blev udbredt af rockere, musikere, berømtheder som Tom Cruise med flere. Derfor finder du selvfølgelig også lækre modeller i Bulgari brand, hvor denne elegante BV6086B model kommer i et feminin og rå udtryk. Solbrillen giver dig en høj klasse med guld farve i stel og graduerende glas, der bliver dejlig afbrudt af den mørke nuance på stellet. Du kan bruge brillen til stort set ethvert outfit, hvor luksus solbriller til kvinder giver det ekstra pift.

 

 

Bvlgari BV8197 solbrille

Køb de klassiske dame Bvlgari solbrillerFind solbrillen til 1.888,- kr. her

Du får en stilren sort solbrille med oval form. En trendy solbrille i det klassiske elegante look der er krydret men det elegante guld og logo skrift langs siden på stellet. Solbrillen giver et stilrent og feminint look hvor de graduerede grå glas er nedtonet på en diskret måde, så brillen emmer af kvalitet. En et billigere alternativ til de noget dyrere Linda Farrow solbriller til kvinder.

 

Blvgari BV6095

Køb den feminine bulgari solbrille

Find solbrillen til 2.089,- kr. her

Den sorte Bvalgari solbrille fra 2017 er en smart aviator model. En elegant og trendy brille der kommer med smarte detaljer, der giver både det eksklusive men også unikke look. Du får en brille med graduerede grå glas i plastik og helt indfattet stel i sølv.

 

 

Bvlgari BV6085B

Brug Bvlgari solbriller til sommerFind solbrillen til 1.617,- kr. her

Du får en cool solbrille med denne BV6085B model. Brillen kommer også i sort eller i blå nuance, hvis du ikke er vild med det pink glas. Dog skal det siges, at du får et par ret unikke briller med linsefarven. De givet et rå men også feminin snit, der står sig godt til det elegante stel i den tyndere version.

 

 

Bvlgari katteøjne brille

Køb de smarte katteøjne solbriller fra BvlgariFind solbrillen til 3.189,- kr. her

En anden unik brille er denne pink/røde Bulgari model der kommer med katteøjne form. En anderledes og unik brille der går all-in med guld detaljerne i stellet og de velkendte sten der pryder siderne i toppen af brillen. Versionen er en unisex model, hvor denne nok mest er solbrille med røde glas til kvinder og de mørkere modeller måske er mere helhjertet unisex.

 

Historien om Bulgari og filosofien

Kvaliteten i Bulgari brandet er i top. Og de fleste mennesker har nok hørt om Bulgari, men ved ikke at firmaet faktisk startede ud som smykke producent i 1884. Det var først i 1905 hvor sønnerne hjalp med opstart af tøj kollektion. Den klassiske stil der er inspireret fra den græske og romerske renæssance, gav det velkendte luksus udtryk der er forbundet med Bulgari og som går igen i både tøj, accessories, smykker, ure og solbriller.

Filosofien bag Bulgari solbrillerne er, at kvalitet og ekspertise er grundstenen i Bulgari's dna. Det sætter firmaet på opgaven med at producerer kollektioner der består af det højeste kvalitet og design til kundernes tilfredshed.

Det har skabt kulturen med luksus produkter der går igen i alle deres kollektioner, så du får det højeste kvalitet der henrykker, hvad end du køber et ur, smykke eller solbriller. Her er ideen at give dig følelsen af luksus, elegance, stil og fuld ud tilfredshed som kvinde.

Målgruppen er udtænkt til at ramme kvinder og mænd der ønsker den klassiske stil kombineret med nutiden high-end mode tendenser, og kun ønsker det i den ypperst unikke stil. Det gør sig selvfølgelig også gældende for Bvlgari solbriller til mænd.

Det er netop hvad du får med deres lækre solbriller, hvor du finder omkring 45 forskellige designs med plastik eller metal stel, og ofte prydet med det klassiske Bulgari smykke der indeholder Swarowski krystaller i solbrillerne til det finere brug, eller uden sten som f.eks. på deres fornemme sportswear inspireret briller.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

Sko med kilehæl til kvinder

Sko med kilehæl

Lækre sko med kilehæl? Det er den trendy sko til den varmere tid, som faktisk startede ud som snabelsko for mange år siden. Det var

køb de fede billige solbriller til kvinder

Billige solbriller til kvinder

Billige solbriller til kvinder i den gode kvalitet og design? Hvis du ønsker lækre designer solbriller til kvinder, men måske du ikke ønsker at bruge

køb de fede fede blå solbriller til kvinder

Blå solbriller til kvinder

Et par fede blå solbriller er et hit blandt mange. Stilen med de lidt rå blå briller er populær hver eneste sommer, hvor den er

find de billige bikinier til sommeren

Billige bikinier

Bikini eller badedragt; Hvad end du er til, så er badetøjet til sommerferien absolut et must. Og hvorfor ikke købe en af de flotte billige

Køb en flot Wiki bikini til sommeren

Wiki bikini

Når solen rammer Danmark og resten af verden ved forår og sommertid, er det på tide at tænke over badetøj hvis du vel og mærke

køb en lækker eller billig hvid bikini til ferien

Hvid bikini

Søger du nyt badetøj inden sommerferien? Her er valget mellem badedragten eller bikinien. Og hvorfor ikke vælge en sød hvid bikini, hvor hvid ligesom sort

Brug de flotte badedragter til kvinder ved pool og strand

Badedragter

Skønne badedragter til kvinder? Når sommeren står for døren, så står det ofte på sol og varme ved vandet hvad enten det er stranden, søen

find en let strandkjole til at trække over til en strandtur

Strandkjoler

Hvis du skal på stranden i varmen, så skal der selvfølgelig en strandkjole over som det lette overtøj. Der skal noget udover bikinien eller badedragten,