Calvin Klein Bikini – til den bedste beach day

Jeans, undertøj, t-shirts, sko, tasker, parfumer og bikinier. Calvin Klein er et mærke, som kan det hele og alt hvad der laves i modehuset, er helt vildt fint. Det er rene linjer, klassiske farver og minimalistisk luksus.

Calvin Klein mærket er kendt for signaturen og bogstaverne ck. Det gør det let at kende og det er en af grundene til, at en Calvin Klein bikini virkelig danner strandmode. Det er nemlig et mærke man kan stole på og brande sig en lille smule med, når man er ude og bade. Overvejer du at gå sommeren i møde med en Calvin Klein bikini til de gode sommerdage, så læs med her og lær en lille smule mere om mærket, før du køber.

Hvilke farver fås en Calvin Klein bikini i?

Den helt klassiske Calvin Klein bikini og nok den, du har set mest på stranden allerede, er den helt sorte, hvor signaturen står med en hvid skrift. Selvfølgelig findes bikinierne også i både forskellige styles og farver. Fx er den hvide Calvin Klein bikini også virkelig stilren.

Når du skal vælge farve på din bikini, er det smart at tænke på din hudfarve. Er du typen, der let bliver brun, så er den hvide helt klart et oplagt valg. Er du ikke, så prøv om ikke den gule, røde, koralrøde, grønne eller mønstrede måske passer din hudfarve bedre, selvom der selvfølgelig ikke er regler.

Hvis du gerne vil se bold ud på stranden, er det de skarpe farver som netop den røde eller gule, der er perfekte for dig. Vil du køre den mere underspillede og elegante stil har Calvin Klein lavet den lækreste sorte bikini, hvor signaturen står på et bånd af guld, eller en bikini af stof med et marmor print.

Calvin Klein bikini bottoms, top eller sæt?

Når du skal købe en bikini, er det som regel muligt at købe dem i mix og match, dvs. så du ikke nødvendigvis skal købe både bottoms og top. Selvfølgelig er bikinierne lavet så de passer uimodståeligt fint sammen, men er du på budget kan det være en mulighed at nøjes med at købe enten toppen eller underdelen. Hvad end du bedst kan lide.

Hvis du gerne vil have et sæt, kan du også udnytte mix og match til at få netop den kombination du bedst kan lide. Elsker du fx en cheeky underdel men er ikke så vild med sportsbh-looket til overdelen? Så køb den cheeky underdel og match den med en triangle top.

Calvin Klein laver også de fineste badedragter, så er du i tvivl om hvilken stil du skal køre, så gør det nemt for dig selv. Badedragter danner også pool-mode for tiden, så det er endelig bare med at følge med trenden.

Hvor kommer Calvin Klein fra?

Calvin Klein er et modehus skabt af den amerikanske designer Calvin Klein. Det startede tilbage i 1968, så efterhånden har Calvin Klein faktisk 50 års erfaring med at gøre det han gør bedst: Nemlig at designe tøj til stilbevidste mænd og kvinder.

Modehuset startede med at designe jakker og kjoler og var allerede på forsiden af Vogue i 1969. Hurtigt blev flere slags tøj tilføjet til hans kollektioner, blandt andet lingeri. Først i 80’erne begyndte modehuset at designe undertøj til mænd også, men til gengæld betød det at markedet for mænds undertøj ændrede sig fuldstændigt. Nu købte man ikke længere bare undertøj til sin mand, fordi det var nødvendigt. Han købte det selv fordi Calvin Klein faktisk gik op i hvordan undertøjet så ud.

Med så god erfaring fra mærkets undertøjsafdeling, er det selvfølgelig klart at springet til at lave lækkert swimwear ikke var langt. En næsten konkurs i 90’erne betød kun et lille bump på vejen og i dag er Calvin Klein en af de mærker, vi stoler allermest på til at skabe det undertøj og badetøj vi har brug for.

Kan man få Calvin Klein swimwear til mænd?

Yes! Calvin Klein laver foruden bikinier også lækkert swim til mænd -- både briefs, swim shorts og lange boardshorts i stilrent design og solide farver.

Så ud og køb dit foretrukne sæt og vær klar på de bedste beach days!

Guide & Inspiration

Calvin Klein Bikinier -- Nye & Populære

Calvin Klein Bikinis // New & Popular 2017

Calvin Klein | Forår/Sommer 2018 Fashion Show

Calvin Klein | Spring Summer 2018 Full Fashion Show | Exclusive

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb de fede kortærmede herreskjorter til mænd

Kortærmede herreskjorter

De klassiske kortærmede herreskjorter til sommer hører sig til i garderoben blandt de mere almindelige herreskjorter. Den kortærmet når det er varmt, er den dejlige

Sko med kilehæl til kvinder

Sko med kilehæl

Lækre sko med kilehæl? Det er den trendy sko til den varmere tid, som faktisk startede ud som snabelsko for mange år siden. Det var

køb de fede billige solbriller til kvinder

Billige solbriller til kvinder

Billige solbriller til kvinder i den gode kvalitet og design? Hvis du ønsker lækre designer solbriller til kvinder, men måske du ikke ønsker at bruge

køb de fede fede blå solbriller til kvinder

Blå solbriller til kvinder

Et par fede blå solbriller er et hit blandt mange. Stilen med de lidt rå blå briller er populær hver eneste sommer, hvor den er

find de billige bikinier til sommeren

Billige bikinier

Bikini eller badedragt; Hvad end du er til, så er badetøjet til sommerferien absolut et must. Og hvorfor ikke købe en af de flotte billige

Køb en flot Wiki bikini til sommeren

Wiki bikini

Når solen rammer Danmark og resten af verden ved forår og sommertid, er det på tide at tænke over badetøj hvis du vel og mærke

køb en lækker eller billig hvid bikini til ferien

Hvid bikini

Søger du nyt badetøj inden sommerferien? Her er valget mellem badedragten eller bikinien. Og hvorfor ikke vælge en sød hvid bikini, hvor hvid ligesom sort

Brug de flotte badedragter til kvinder ved pool og strand

Badedragter

Skønne badedragter til kvinder? Når sommeren står for døren, så står det ofte på sol og varme ved vandet hvad enten det er stranden, søen