Calvin Klein Bikini – til den bedste beach day

Jeans, undertøj, t-shirts, sko, tasker, parfumer og bikinier. Calvin Klein er et mærke, som kan det hele og alt hvad der laves i modehuset, er helt vildt fint. Det er rene linjer, klassiske farver og minimalistisk luksus.

Calvin Klein mærket er kendt for signaturen og bogstaverne ck. Det gør det let at kende og det er en af grundene til, at en Calvin Klein bikini virkelig danner strandmode. Det er nemlig et mærke man kan stole på og brande sig en lille smule med, når man er ude og bade. Overvejer du at gå sommeren i møde med en Calvin Klein bikini til de gode sommerdage, så læs med her og lær en lille smule mere om mærket, før du køber.

Hvilke farver fås en Calvin Klein bikini i?

Den helt klassiske Calvin Klein bikini og nok den, du har set mest på stranden allerede, er den helt sorte, hvor signaturen står med en hvid skrift. Selvfølgelig findes bikinierne også i både forskellige styles og farver. Fx er den hvide Calvin Klein bikini også virkelig stilren.

Når du skal vælge farve på din bikini, er det smart at tænke på din hudfarve. Er du typen, der let bliver brun, så er den hvide helt klart et oplagt valg. Er du ikke, så prøv om ikke den gule, røde, koralrøde, grønne eller mønstrede måske passer din hudfarve bedre, selvom der selvfølgelig ikke er regler.

Hvis du gerne vil se bold ud på stranden, er det de skarpe farver som netop den røde eller gule, der er perfekte for dig. Vil du køre den mere underspillede og elegante stil har Calvin Klein lavet den lækreste sorte bikini, hvor signaturen står på et bånd af guld, eller en bikini af stof med et marmor print.

Calvin Klein bikini bottoms, top eller sæt?

Når du skal købe en bikini, er det som regel muligt at købe dem i mix og match, dvs. så du ikke nødvendigvis skal købe både bottoms og top. Selvfølgelig er bikinierne lavet så de passer uimodståeligt fint sammen, men er du på budget kan det være en mulighed at nøjes med at købe enten toppen eller underdelen. Hvad end du bedst kan lide.

Hvis du gerne vil have et sæt, kan du også udnytte mix og match til at få netop den kombination du bedst kan lide. Elsker du fx en cheeky underdel men er ikke så vild med sportsbh-looket til overdelen? Så køb den cheeky underdel og match den med en triangle top.

Calvin Klein laver også de fineste badedragter, så er du i tvivl om hvilken stil du skal køre, så gør det nemt for dig selv. Badedragter danner også pool-mode for tiden, så det er endelig bare med at følge med trenden.

Hvor kommer Calvin Klein fra?

Calvin Klein er et modehus skabt af den amerikanske designer Calvin Klein. Det startede tilbage i 1968, så efterhånden har Calvin Klein faktisk 50 års erfaring med at gøre det han gør bedst: Nemlig at designe tøj til stilbevidste mænd og kvinder.

Modehuset startede med at designe jakker og kjoler og var allerede på forsiden af Vogue i 1969. Hurtigt blev flere slags tøj tilføjet til hans kollektioner, blandt andet lingeri. Først i 80’erne begyndte modehuset at designe undertøj til mænd også, men til gengæld betød det at markedet for mænds undertøj ændrede sig fuldstændigt. Nu købte man ikke længere bare undertøj til sin mand, fordi det var nødvendigt. Han købte det selv fordi Calvin Klein faktisk gik op i hvordan undertøjet så ud.

Med så god erfaring fra mærkets undertøjsafdeling, er det selvfølgelig klart at springet til at lave lækkert swimwear ikke var langt. En næsten konkurs i 90’erne betød kun et lille bump på vejen og i dag er Calvin Klein en af de mærker, vi stoler allermest på til at skabe det undertøj og badetøj vi har brug for.

Kan man få Calvin Klein swimwear til mænd?

Yes! Calvin Klein laver foruden bikinier også lækkert swim til mænd -- både briefs, swim shorts og lange boardshorts i stilrent design og solide farver.

Så ud og køb dit foretrukne sæt og vær klar på de bedste beach days!

Guide & Inspiration

Calvin Klein Bikinier -- Nye & Populære

Calvin Klein Bikinis // New & Popular 2017

Calvin Klein | Forår/Sommer 2018 Fashion Show

Calvin Klein | Spring Summer 2018 Full Fashion Show | Exclusive

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb ruskindsjakke mænd

Ruskindsjakker til mænd

Ruskindsjakke mænd? Hvis du søger en ny brun, sort eller grøn jakke, hvorfor ikke se disse fede jakker. Vi har fundet nogle smarte ruskindsjakker til

køb ruskindsjakke dame

Dame ruskindsjakker

Søger du en flot dame ruskindsjakke til forår og sommer? Se udvalget af forskellige lækre ruskindsjakker. Udvalget nedenfor dækker over jakker i forskellige farver, styles

ruskindsjakke

Ruskindsjakke

En uundgåelig trend i modebilledet i dag er ruskindsjakken. Den kan selvfølgelig se ud på mange forskellige måder, for det eneste kriterium er jo at

køb det søde calvin klein undertøj til moderne kvinder

Calvin Klein undertøj

Calvin Klein undertøj er lækkert. Og hvis du har prøvet undertøjet bare en gang, så er det svært at sige noget negativt om den dejlige

maxi kjoler

Maxi kjoler

Når det er varmt, og aftenerne bruges ved bålet eller på stranden, føles det rigtigt som sommer. Men det betyder jo ikke, at vi ikke

hvide kjoler

Hvide kjoler

Til sommer er der ikke noget bedre end at tage en hvid kjole på, som kan matche den glød, vi får af solen. Der er

bikini

Bikini

Om det er de danske strande, som trækker eller en badeferie lige om hjørnet, så er det helt uundgåeligt at anskaffe sig en bikini. De

brug de hvide studenterkjoler til festerne

Hvide studenterkjoler

Hvide studenterkjoler? I år, helt ligesom traditionen foreskriver når sommeren så småt sætter ind, så er det tidspunktet til at alle studenterne bliver færdige med

køb de lækre day tasker fra Day Birger et Mikkelsen

Day Birger ET Mikkelsen tasker

Day Birger et Mikkelsen tasker til hverdag og fest? Der findes meget lækkert modetøj, og her hører der selvfølgelig accessories sig til. Derfor har vi