Calvin Klein Bikini – til den bedste beach day

Jeans, undertøj, t-shirts, sko, tasker, parfumer og bikinier. Calvin Klein er et mærke, som kan det hele og alt hvad der laves i modehuset, er helt vildt fint. Det er rene linjer, klassiske farver og minimalistisk luksus.

Calvin Klein mærket er kendt for signaturen og bogstaverne ck. Det gør det let at kende og det er en af grundene til, at en Calvin Klein bikini virkelig danner strandmode. Det er nemlig et mærke man kan stole på og brande sig en lille smule med, når man er ude og bade. Overvejer du at gå sommeren i møde med en Calvin Klein bikini til de gode sommerdage, så læs med her og lær en lille smule mere om mærket, før du køber.

Indholdsfortegnelse

Populære styles

Hvilke farver fås en Calvin Klein bikini i?

Den helt klassiske Calvin Klein bikini og nok den, du har set mest på stranden allerede, er den helt sorte, hvor signaturen står med en hvid skrift. Selvfølgelig findes bikinierne også i både forskellige styles og farver. Fx er den hvide Calvin Klein bikini også virkelig stilren.

Når du skal vælge farve på din bikini, er det smart at tænke på din hudfarve. Er du typen, der let bliver brun, så er den hvide helt klart et oplagt valg. Er du ikke, så prøv om ikke den gule, røde, koralrøde, grønne eller mønstrede måske passer din hudfarve bedre, selvom der selvfølgelig ikke er regler.

Hvis du gerne vil se bold ud på stranden, er det de skarpe farver som netop den røde eller gule, der er perfekte for dig. Vil du køre den mere underspillede og elegante stil har Calvin Klein lavet den lækreste sorte bikini, hvor signaturen står på et bånd af guld, eller en bikini af stof med et marmor print.

Calvin Klein bikini bottoms, top eller sæt?

Når du skal købe en bikini, er det som regel muligt at købe dem i mix og match, dvs. så du ikke nødvendigvis skal købe både bottoms og top. Selvfølgelig er bikinierne lavet så de passer uimodståeligt fint sammen, men er du på budget kan det være en mulighed at nøjes med at købe enten toppen eller underdelen. Hvad end du bedst kan lide.

Hvis du gerne vil have et sæt, kan du også udnytte mix og match til at få netop den kombination du bedst kan lide. Elsker du fx en cheeky underdel men er ikke så vild med sportsbh-looket til overdelen? Så køb den cheeky underdel og match den med en triangle top.

Calvin Klein laver også de fineste badedragter, så er du i tvivl om hvilken stil du skal køre, så gør det nemt for dig selv. Badedragter danner også pool-mode for tiden, så det er endelig bare med at følge med trenden.

Hvor kommer Calvin Klein fra?

Calvin Klein er et modehus skabt af den amerikanske designer Calvin Klein. Det startede tilbage i 1968, så efterhånden har Calvin Klein faktisk 50 års erfaring med at gøre det han gør bedst: Nemlig at designe tøj til stilbevidste mænd og kvinder.

Modehuset startede med at designe jakker og kjoler og var allerede på forsiden af Vogue i 1969. Hurtigt blev flere slags tøj tilføjet til hans kollektioner, blandt andet lingeri. Først i 80’erne begyndte modehuset at designe undertøj til mænd også, men til gengæld betød det at markedet for mænds undertøj ændrede sig fuldstændigt. Nu købte man ikke længere bare undertøj til sin mand, fordi det var nødvendigt. Han købte det selv fordi Calvin Klein faktisk gik op i hvordan undertøjet så ud.

Med så god erfaring fra mærkets undertøjsafdeling, er det selvfølgelig klart at springet til at lave lækkert swimwear ikke var langt. En næsten konkurs i 90’erne betød kun et lille bump på vejen og i dag er Calvin Klein en af de mærker, vi stoler allermest på til at skabe det undertøj og badetøj vi har brug for.

Kan man få Calvin Klein swimwear til mænd?

Yes! Calvin Klein laver foruden bikinier også lækkert swim til mænd – både briefs, swim shorts og lange boardshorts i stilrent design og solide farver.

Så ud og køb dit foretrukne sæt og vær klar på de bedste beach days!

Guide & Inspiration

Calvin Klein Bikinier – Nye & Populære

Calvin Klein Bikinis // New & Popular 2017

Calvin Klein | Forår/Sommer 2018 Fashion Show

Calvin Klein | Spring Summer 2018 Full Fashion Show | Exclusive

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

north face jakker

North Face jakker

Never stop exploring. Det kan måske lyde lidt trivielt, men ikke desto mindre rammer The North Face’s motto plet. Mærket har nemlig fokus på udendørstøj,

puma sko

Nye Puma sko til ham & hende

Hvad enten du er sportsudøver eller bare nærer stor kærlighed til sneakers, så er Puma Sko et af de brands, du ikke kan undgå et