Clutch punge

En clutch pung er et “must have” hos enhver kvinde, der ønsker at have plads til alle sine personlige ting.

Flere vælger endda at bruge en clutch pung som en slags taske, da de både kan rumme en smartphone, nøgler, makeup og andre personlige småting.

Med andre ord så slipper du for at bære en stor og tung taske med dig, og kan nøjes med en lille og smart clutch pung, der kan rumme de mest nødvendige ting.

En clutch pung er meget populær – Gå i byen taske

Mange kvinder har en tendens til at bruge denne type pung til fine anledninger. Pungen kan nemlig mere eller mindre bringes med overalt, og fysisk fylder de ikke ret meget.

De er lette og nemme at håndtere, og derfor vælger mange piger og kvinder at tage den med sig i byen til festen, fødselsdagen eller et helt tredje sted.

Nogle vælger f.eks at tage deres lækre Michael Kors taske med sig, og en clutch pung ned i tasken. Det kan være en super smart og elegant løsning, der gør det hele meget praktisk, og super trendy.

 

Adax combi clutch by Cormorano

køb adax clutch pungFind clutch til 720,- kr. her

Adax er en stor dansk designvirksomhed, der fremstiller eksklusive tasker og punge i et tidløst design.

Denne enkle crossover i skind rummer masser af plads til dine personlige ejendele, hvor du ikke længere skal bekymre dig om pladsmangel.

Udover den gode rummelighed så er designet helt fantastisk, og super moderne som kan tilfredsstille selv den mest kræsne modebevidste kvinde. Derudover kan denne fine clutch pung bruges som en mindre skuldertaske, hvilket er en rigtig lækker funktion.

 

 

Tiger of sweden Cheshire

tiger of sweden clutch pung læder

Find clutch til 499,- kr. her

Denne stilrene pung fra Tiger of Sweden har en længde på 20 cm. Designet er lækkert, og pungen er fremstillet i 100% ægte kolæder. Modellen der er ved at udgå, kommer til halvpris på tilbud lige nu. Så hvis det er en model for dig, skal du nok være hurtig.

Du får en holdbar pung, som du kan have med dig overalt og kan holde i rigtig mange år. Og den vil tage sig godt ud med den lange eller korte festkjole, dameuret og andre accessories.

 

 

Michael Kors bedford clutch

sort clutch pung med rem

Find clutch til 452,- kr. her

Her vi en clutch pung, der passer helt perfekt sammen med en Michael Kors taske. Modellen er lidt mindre med en højde på 14 cm og en længde på 25 cm.

Du har både plads til dit makeup, dame solbriller og din smartphone. Mange elsker, når tingene ikke fylder for meget, og som lige kan tages med under armen – Når du f.eks skal til fest i byen, eller besøge en veninde.

Kvaliteten er fænomenalt og det samme, kan man sige om designet, der passer rigtig godt til skandinavisk stil og mode tendenser. Denne Michael Kors clutch er helt klart, et af favoritterne, hvor både design, kvalitet og funktionalitet er i toppen.

 

 

Valentino by Mario Valentino

Brug den ungdommelige clutch pung til fest

Find clutch til 625,- kr. her

Elsker du vilde farver og lyserøde punge? Så er denne en af de modeller, der med stor sandsynlighed lever op til dine forventninger. Pungen er lige akkurat stor nok til, at du kan have din smartphone, makeup og nøgle med dig. Der er tale om en lille model med en højde på blot 11,5 cm og en længde på 17 cm, i alt.

Rummelighed er ikke dens stærkeste side, men til gengæld har Valentino by Mario Valentino mange andre detaljer med, som de øvrige modeller ikke har.Prisen er ganske enkelt også udmærket, som de fleste kan være med på.

 

 

Versace clutch i sort

køb den eksklusive versace clutchFind clutch til 1.349,- kr. her

Versace er et eksklusivt brand, der altid levere top trimmet accessories i det fineste kvalitet. Denne model er meget ungdommelig og trendy, der passer helt perfekt til den unge kvinde, der skal ud og købe sit første clutch pung.

Versace Jeans clutch er en ny kollektion. Mønsteret og designet er ganske enkelt anderledes og skiller sig væsentligt mere ud på den positive måde. Rent visuelt ser pungen utroligt festlig ud og er super god til byturen eller anden finere anledning.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb ruskindsjakke dame

Dame ruskindsjakker

Søger du en flot dame ruskindsjakke til forår og sommer? Se udvalget af forskellige lækre ruskindsjakker. Udvalget nedenfor dækker over jakker i forskellige farver, styles

køb det søde calvin klein undertøj til moderne kvinder

Calvin Klein undertøj

Calvin Klein undertøj er lækkert. Og hvis du har prøvet undertøjet bare en gang, så er det svært at sige noget negativt om den dejlige

brug de hvide studenterkjoler til festerne

Hvide studenterkjoler

Hvide studenterkjoler? I år, helt ligesom traditionen foreskriver når sommeren så småt sætter ind, så er det tidspunktet til at alle studenterne bliver færdige med

køb de lækre day tasker fra Day Birger et Mikkelsen

Day Birger ET Mikkelsen tasker

Day Birger et Mikkelsen tasker til hverdag og fest? Der findes meget lækkert modetøj, og her hører der selvfølgelig accessories sig til. Derfor har vi

køb de flotte ponchoer

Ponchoer / Kapper

Kapper & ponchoer til kvinder er fra gamle dage, men de senere år har moden gjort dem moderne igen. Hvis du aldrig har haft kappe/poncho,

brug de lækre blusekjoler til sommer for den gode selfie

Blusekjoler

Søger du en sød og let kjole til sommeren? Hvorfor ikke overveje en af de søde eller casual blusekjoler? Her kan det både være til

køb de flotte forårsjakker til kvinder

Forårsjakker til kvinder

Der findes mange lækre forårsjakker til kvinder. Og hvis du søger en ny jakke i 2020 bør du se udvalget nedenfor. Vi har fundet et

find de lækre jeans til kvinder

Jeans til kvinder

Fede, smarte og lækre jeans til kvinder er alfa omega at have i klædeskabet. Der findes et hav af forskellige jeans i 2020 til den

Køb de smarte ure til kvinder der giver stil

Ure til kvinder

Lækkert tøj er dejligt at have på, men der hører sig accessories som smykker, dameure, handsker og andet sig til. Og her er ure til