Cowboy nederdel

Vi skal helt tilbage til 1873 for at finde det første par jeans af denim, hvor de med Levi Strauss hurtigt blev populære som slidstærke arbejdsbukser. Fastforward, næsten 150 år, og denimstoffet er stadig ikke gået af mode. Nu går vi i det til daglig og mulighederne for at have denim på er blevet virkelig gode. I dag tager vi et kig på cowboy nederdele. Det blå stof er også virkelig lækkert, så det er selvfølgelig med en grund at populariteten stadig er stor. Endnu en undskyldning for at kunne tage denim på, er ved at hoppe i en lækker og let cowboy nederdel. Og par endelig nederdelen med en lækker cowboyjakke i en syndig double denim. Hvis du stadig ikke helt er hoppet med på bølgen med cowboy nederdele, kommer her lidt tips og tricks til din undsætning.

Indholdsfortegnelse

Populære styles

Hvilken cowboy nederdel passer godt på mig?

Når du skal finde din næste cowboy nederdel, skal du vide, at der er overraskende mange styles og farver at vælge imellem. Fra en stram pencil skirt i sort denim over en ankellang blå nederdel til den populære a-snit nederdel med knapper, kan du roligt vente at blive blæst lidt bagover af udvalget. For at gøre det lettere for dig selv at finde den perfekte nederdel til dig, så tænk på følgende overvejelser; hvilken farve det skal være – lyseblå, mørkeblå, sort, eller endda cowboy nederdele i hvid findes. Skal der være knapper? Og hvad med længden? Det er også vigtigt at tage stilling til, hvilken style, der passer godt til din kropstype. Hvis du fx har mange, lækre former, så er en stram blyantnederdel virkelig et godt valg, så du kan fremhæve dine smukke kurver. Har du til gengæld ikke så meget hoftebredde at gøre med, ville en a-snitnederdel være perfekt. Det er altså den type nederdel, som sidder stramt om taljen og har form efter et A. Generelt for nederdele og cowboy nederdele især er dog at de typisk sidder godt til i taljen, så din kropsform vil let se meget balanceret ud. Og en fremhævet talje er altså kønt til enhver kvinde, så helt gal i byen kan du ikke gå.

Hvordan bliver denim fremstillet?

Denim bliver fremstillet af vævet bomuld og ofte lidt elastan, så stoffet kan strække. Det er farvet med farvestoffet indigo, som heldigvis ikke er farligt for os. Hvis du synes nederdele som ser slidte ud er helt vild skønne, så skal du også være lidt opmærksom på, hvor du køber nederdelen fra. De teknikker som oftest bruges til at få stoffet til at se slidt ud, er skadelige for natur og arbejdsmiljøet – der er tale om looket, der er ’sandblasted’ eller ’stonewashed’.

Er denim et godt valg til børn?

Som nævnt er farven i denim ikke skadelig for os, så denim kan sagtens være et godt valg til børn. En cowboy nederdel er også en god måde at kombinere det søde pigede look til din datter med et materiale som er slidstærkt og faktisk kan holde til al det leg og natur, som børns tøj bliver udsat for.

Kan en cowboy nederdel være feminin?

Ja! Til trods for at denimstoffet startede med at være forbeholdt mænd, der arbejdede og det tog længe for kvinderne overhovedet at gå i jeans, så er en cowboy nederdel den perfekte blanding af det feminine og det rå. Du kan gøre virkelig meget med stylingen, der kan gøre nederdelen mere eller mindre feminin alt afhænger af, hvad du lige føler for den pågældende dag. Også valget af nederdelens stil er afgørende. En lækker, stram pencil skirt, der fremhæver dine lår og numse, kan virkelig være med til at skrue op for den kvindelige charme. Derimod kan en cowboy nederdel, der går til knæene eller læggene virke ret professionelt. Ligegyldigt hvilket look du går efter og hvilken kropsform du har, så er det helt sikkert, at der findes en smuk, cowboy nederdel, der bare venter på at smyge sit lækre denimstof om dig.

Inspiration & How-To-Style

Nedenfor har vi samlet en række videoer, som vi måske tror at du kan have glæde af. Find både inspiration og vejledning om cowboy nederdele.

DIY: Lav Din Egen Cowboy Nederdel

Har din partner et par gamle jeans som ikke bruges, så kan du måske lave dem om til en lækker nederdel. Se videoen nedenfor og se hvordan du gør:

DIY DENIM SKIRT | Make Thrift Buy #46

Inspiration til at style med Denim Cowboy Nederdele

Mangler du inspiration til dine Cowboy Nederdele? Så tag et kig på videoen nedenfor.

HOW TO STYLE : A Denim Skirt + Look Book

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

north face jakker

North Face jakker

Never stop exploring. Det kan måske lyde lidt trivielt, men ikke desto mindre rammer The North Face’s motto plet. Mærket har nemlig fokus på udendørstøj,