Længe skal man lede for at finde en taske, der så effektivt opfylder behovet for en praktisk, stilfuld taske, som en DAY taske gør det. Mærket er kendt for taskernes smukke detaljer og en skarp silhuet. De fleste ejer efterhånden også en DAY taske: Overalt er de at finde i bybilledet.

Men bare rolig, det er ikke for sent at hoppe med på trenden, hvis du endnu ikke har en DAY taske. Tasken kommer med sikkerhed til at overleve de næste mange år. Læs med her for at få alt den nødvendige viden om din kommende yndlingstaske fra DAY.

Hvem står bag DAY?

Mærket, som laver DAY tasker er DAY Birger et Mikkelsen. Det er designer Keld Mikkelsen, som står bag, og det er inspireret af hans oplevelser i verden. Han har boet og arbejdet et årti i Asien, og da han vendte hjem til Danmark for 20 år siden, besluttede han sig for at bruge de smukke mønstre, farver og broderier, han på havde set så mange af på sine ture til Indien og Hong Kong.

DAY er altså en fusion af det moderne, skandinaviske og det gamle, traditionsrige Østen. En fusion mellem nær og fjern, mellem stilrent og farverigt. Det giver altså god mening, at DAY er blevet så populært. Det rammer præcis dén klassiske tone, som moderne kvinder gerne vil ramme, samtidig med at der er plads til eksperimentering i form af farver og mønstre.

Hvilken DAY taske skal jeg vælge?

Der findes rigtig mange DAY tasker at vælge mellem, så det kan være svært at vælge. Den mest solgte taske er klart den sorte taske i Gweneth-modellen. Det er den, du garanteret allerede kender godt. Den er stor og rummelig, men findes altså også i mange andre farver.

Vil du derfor gerne udforske nye måder at sammensætte dine accessories med din garderobe på, så overvej om ikke en Gweneth-taske i nye farver eller prints er en vej, der er værd at gå. De færreste ejer ikke en eller anden form for taske fra DAY, så hvorfor ikke eksperimentere lidt?

DAY tasker fås også i andre størrelser og med andre stropper. For eksempel er deres pung-størrelse tasker rigtig fine. Disse kan bruges til make-up, toiletsager og kan også snildt gå an som pung.

Kan man vaske en DAY taske?

Som udgangspunkt kan man ikke vaske taskerne. Der står på vaskemærket, at de ikke kan tåle det. Dog er de fleste DAY tasker lavet af 100% nylon eller polyester, og det er tekstiler, der godt kan tåle at blive vasket i maskinen.

Hvis din taske er blevet meget beskidt, kan du derfor godt give den et forsøg i vaskemaskinen på 30 grader og med lynlåsene lukket. Det er selvfølgelig på eget ansvar, og vil du være sikker på, der ikke sker din fine taske noget, så vask den grundigt i hånden i stedet.

Hvor kan man købe en DAY taske?

DAY tasker forhandles mange steder, både i fysiske butikker og på nettet. Magasin er en af de primære forhandlere, men det er de færreste taskebutikker, der ikke har i det mindste et lille udvalg af DAY. Inklusiv Magasin lister DAY selv på deres hjemmeside 11 butikker i Danmark.

Af onlineforhandlere findes blandt andre Boozt, Wakakuu, Ellos og Zalando, hvor du kan finde et rigtig bredt udvalg.

Hvad koster en DAY taske?

Det afhænger meget af hvilken taske, du er interesseret i. De almindelige DAY Gweneth i weekend bag størrelse fås til omkring 300 kr. i forskellige farver. Dog er nogle prints og styles dyrere, og du kan finde DAY tasker, der koster helt op til 800 kr. De er eksklusive og ekstra lækre – men kræver selvfølgelig også den ekstra investering.

DAYs små punge koster som regel 179 kr., men nogle gange kan du finde dem til 129.

Det er selvfølgelig også muligt at finde de fantastiske tasker på udsalg. Så gælder det blot om at være tålmodig eller lede efter det rigtig tilbud på nettet.

Hvis ikke du har tålmodigheden i dig, er det også helt forståeligt. Den praktiske, smukke taske kan bruges til enhver lejlighed – både perfekt til en sleepover med damerne eller når du bare har idræt i skolen.

Anmeldelse & Inspiration

DAY Birger et Mikkelsen

DAY Birger et Mikkelsen Store Launch

Sådan Styler Du: DAY Birger et Mikkelsen

Make It Work: DAY Birger et Mikkelsen