Day Birger ET Mikkelsen tasker

Day Birger et Mikkelsen tasker til hverdag og fest?

Der findes meget lækkert modetøj, og her hører der selvfølgelig accessories sig til. Derfor har vi fundet et udvalg af fede Day tasker der hitter blandt unge piger og kvinder.

Det er et populært mærke, og især omkring konfirmations tid er det et mærke, der går igen på rigtig mange unge pigers konfirmations ønskeseddel. Helt ligesom det er særdeles eftertragtet af voksne kvinder også.

Day Birger et Mikkelsen / Day ET leverer god kvalitet både i stil, design og praktisk udnyttelse, for du finder tasker til både indkøb, pusletaske, festtaske eller bare til hverdagen i skole og og arbejde. Og den helt store fordel er, at taskerne samtidig kommer til fornuftige og billige priser. Og dette er også grunden til den store popularitet.

 

Day ET crossover

køb en flot håndtaske fra Day ET

Find tasken til 449,- kr. her

Denne enkle og stilfulde crossover taske er det perfekte valg til både hverdag og aften brug. En dejlig taske der kan rumme de nødvendige ting, og som kommer i en unik moderne stil der er kombineret med det traditionelle look. Perfekt at kombinerer med det casual hverdagstøj helt ligesom den måske er perfekt sammen med den søde hvide studenterkjole eller anden festlige anledning.

 

 

Day ET GW Luxe bag

stor day et birger mikkelsen taske

Find tasken til 549,- kr. her

Hvis du søger en stor rummelig taske til hverdagen, hvorfor så ikke i det trendy look som denne model. Tasken er fremstillet i nylon og kommer med flotte detaljer i imiteret skind. Der er to tanke og inderlomme med lynlås, hvor du kan opbevare telefon, cluth pungen eller andet.

 

 

Day Birger et Mikkelsen rygsæk

køb day birger et mikkelsen taske

Find tasken til 899,95 kr. her

Hvis du vil have en praktisk rygsæk i den elegante og kvalitetsbestemte stil, så er denne rygsæk det rette valg. Day Birger et Mikkelsen er en flot sort rygsæk med guld detaljer. Populær taske som rigtig mange unge piger i alderen fra 13 år til tyverne er vilde med, og oplagt til f.eks. en konfirmationsgave til piger.

 

 

Day Work håndtaske

køb den rummelige Day håndtaske som mode kvinde

Find tasken til 399,95 kr. her

Du kan købe mange lækre ting i det populære brand hvor både en day pung og toilettaske sammen med tøj, kan være i denne rummelige taske. Du får nemlig en klassisk stilren taske i den store størrelse. Den rummelige taske er praktisk både til den unge som mere modne kvinde. At tasken samtidig kommer i en flot stil der kan kombineres med en eksklusiv Pierre Balmain damejakke eller en lækker billig Only jakke, og stadig ligne en taske i eksklusiv design.

 

 

Day ET Paris skuldertaske

elegant lille day taske

Find tasken til 539,- kr. her

Leder du efter en elegant og stilfuld crossover taske? Måske denne Day Paris skuldertaske i metallic kan være den helt rigtige taske for dig. En unik taske i ægte læder med reptilmønster og justerbar skulderstrop i et feminint look. Tasken har to hovedrum og en mindre lomme indvendig.

 

 

Day GW Shimmer taske

day birger et mikkelsen taske tilbud

Find tasken til 499,- kr. her

Er det en lækker rummelig taske du er på udkig efter, så er den Day shoppingbag en super elegant og stilfuld taske en populær model. Day Birger et Mikkelsen shopper taske med fine detaljer og glitrende overflade. Brug også tasken som weekendtaske eller måske som den alternative pusletaske, dog uden mange lommer til diverse udstyr.

 

 

Day ET Shimmer taske

day birger et mikkelsen makeup taske

Find tasken til 349,- kr. her

Enkel og nem mavetaske til opbevaring af telefon og andet, som ganske praktisk kan hænge over brystet. Brug tasken sammen med den lette sommerjakke til kvinder eller måske med det afslappet sommertøj. Tasken har et stort rum og et lille udvendigt rum. Tasken måler 20 x 15 cm. og har justerbart bånd til talje.

 

 

Day Gweneth shopping bag

køb en stor day shopper taske

Find tasken til 299,95 kr. her

Køb en stor rummelig taske som denne Gweneth shopping taske i støvet gul. Det er en dejlig praktisk både til shopping, supermarkedet eller måske som opbevaring af computer og bøger til skolebrug. Tasken har èt stort rum der åbnes i toppen med lyslås.

 

 

Day skuldertaske m. slangeskind

day by birger et mikkelsen taske

Find tasken til 539,- kr. her

En elegant skuldertaske i ægte læder med slangeprint. Tasken kommer på tilbud lige nu, og kan også købes hos Magasin og Neye helt ligesom du finder den på udsalg hos Bilka, Føtex og online. Skuldertasken har to hovedrum og en mindre lomme indvendigt. Tasken lukkes med flap og magnetlås.

 

 

Sort weekendtaske

hvad koster en day taske

Find tasken til 599,- kr. her

Weekendtasker er ganske behagelige at eje. Hvis du skal overnatte ude i en kort periode, er en rummelig taske ganske praktisk og hvorfor ikke også i det elegante design. Det gode alternativ til sportstasker og små kufferter. En dejlig enkel taske der både kan bruges til indkøbet og selvfølgelig til overnatning ude.

 

Hvad er Day Birger et Mikkelsen?

Hvis du ikke kender det smarte og yderst populære mærke, så blev det stiftet af Keld Mikkelsen tilbage i 1977. Inspiration til brandet kom fra talrige rejser i østen, hvor han fandt inspirationen i etniske broderier, prints og mønstre.

Du finder et yderst bredt og lækkert udvalg af tasker i Day mærket, hvor du kan finde både shopping bags, håndtasker, skuldertasker, toilettasker og andre lækre tasker i elegant og moderne look.

Det mest kendte model er fra 2ND Day linjen hvor Day Gweneth er den populæreste taske til kvinder. En super praktisk model der er rummelig og derfor kan bruges både til shopping, skole, strandtur eller andet der kræver lidt plads.

hvor kan man købe day taske? Det kan du ved mange forhandlere, som f.eks. Nelly hvor vi har hentet inspiration, og mærket er super lækkert med det fede udvalg i alverdens farver som blå, grå, pink, hvide, camel, sort og meget andet, og der findes heldigvis også til alle slags kvinder.

Hvem står bag DAY?

Mærket, som laver DAY tasker er DAY Birger et Mikkelsen. Det er designer Keld Mikkelsen, som står bag, og det er inspireret af hans oplevelser i verden. Han har boet og arbejdet et årti i Asien, og da han vendte hjem til Danmark for 20 år siden, besluttede han sig for at bruge de smukke mønstre, farver og broderier, han på havde set så mange af på sine ture til Indien og Hong Kong.

DAY er altså en fusion af det moderne, skandinaviske og det gamle, traditionsrige Østen. En fusion mellem nær og fjern, mellem stilrent og farverigt. Det giver altså god mening, at DAY er blevet så populært. Det rammer præcis dén klassiske tone, som moderne kvinder gerne vil ramme, samtidig med at der er plads til eksperimentering i form af farver og mønstre.

Hvilken DAY taske skal jeg vælge?

Der findes rigtig mange DAY tasker at vælge mellem, så det kan være svært at vælge. Den mest solgte taske er klart den sorte taske i Gweneth-modellen. Det er den, du garanteret allerede kender godt. Den er stor og rummelig, men findes altså også i mange andre farver.

Vil du derfor gerne udforske nye måder at sammensætte dine accessories med din garderobe på, så overvej om ikke en Gweneth-taske i nye farver eller prints er en vej, der er værd at gå. De færreste ejer ikke en eller anden form for taske fra DAY, så hvorfor ikke eksperimentere lidt?

DAY tasker fås også i andre størrelser og med andre stropper. For eksempel er deres pung-størrelse tasker rigtig fine. Disse kan bruges til make-up, toiletsager og kan også snildt gå an som pung.

Kan man vaske en DAY taske?

Som udgangspunkt kan man ikke vaske taskerne. Der står på vaskemærket, at de ikke kan tåle det. Dog er de fleste DAY tasker lavet af 100% nylon eller polyester, og det er tekstiler, der godt kan tåle at blive vasket i maskinen.

Hvis din taske er blevet meget beskidt, kan du derfor godt give den et forsøg i vaskemaskinen på 30 grader og med lynlåsene lukket. Det er selvfølgelig på eget ansvar, og vil du være sikker på, der ikke sker din fine taske noget, så vask den grundigt i hånden i stedet.

Hvor kan man købe en DAY taske?

DAY tasker forhandles mange steder, både i fysiske butikker og på nettet. Magasin er en af de primære forhandlere, men det er de færreste taskebutikker, der ikke har i det mindste et lille udvalg af DAY. Inklusiv Magasin lister DAY selv på deres hjemmeside 11 butikker i Danmark.

Af onlineforhandlere findes blandt andre Boozt, Wakakuu, Ellos og Zalando, hvor du kan finde et rigtig bredt udvalg.

Hvad koster en DAY taske?

Det afhænger meget af hvilken taske, du er interesseret i. De almindelige DAY Gweneth i weekend bag størrelse fås til omkring 300 kr. i forskellige farver. Dog er nogle prints og styles dyrere, og du kan finde DAY tasker, der koster helt op til 800 kr. De er eksklusive og ekstra lækre – men kræver selvfølgelig også den ekstra investering.

DAYs små punge koster som regel 179 kr., men nogle gange kan du finde dem til 129.

Det er selvfølgelig også muligt at finde de fantastiske tasker på udsalg. Så gælder det blot om at være tålmodig eller lede efter det rigtig tilbud på nettet.

Hvis ikke du har tålmodigheden i dig, er det også helt forståeligt. Den praktiske, smukke taske kan bruges til enhver lejlighed – både perfekt til en sleepover med damerne eller når du bare har idræt i skolen.

Anmeldelse & Inspiration

DAY Birger et Mikkelsen

DAY Birger et Mikkelsen Store Launch

Sådan Styler Du: DAY Birger et Mikkelsen

Make It Work: DAY Birger et Mikkelsen

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

Sko med kilehæl til kvinder

Sko med kilehæl

Lækre sko med kilehæl? Det er den trendy sko til den varmere tid, som faktisk startede ud som snabelsko for mange år siden. Det var

køb de fede billige solbriller til kvinder

Billige solbriller til kvinder

Billige solbriller til kvinder i den gode kvalitet og design? Hvis du ønsker lækre designer solbriller til kvinder, men måske du ikke ønsker at bruge

køb de fede fede blå solbriller til kvinder

Blå solbriller til kvinder

Et par fede blå solbriller er et hit blandt mange. Stilen med de lidt rå blå briller er populær hver eneste sommer, hvor den er

find de billige bikinier til sommeren

Billige bikinier

Bikini eller badedragt; Hvad end du er til, så er badetøjet til sommerferien absolut et must. Og hvorfor ikke købe en af de flotte billige

Køb en flot Wiki bikini til sommeren

Wiki bikini

Når solen rammer Danmark og resten af verden ved forår og sommertid, er det på tide at tænke over badetøj hvis du vel og mærke

køb en lækker eller billig hvid bikini til ferien

Hvid bikini

Søger du nyt badetøj inden sommerferien? Her er valget mellem badedragten eller bikinien. Og hvorfor ikke vælge en sød hvid bikini, hvor hvid ligesom sort

Brug de flotte badedragter til kvinder ved pool og strand

Badedragter

Skønne badedragter til kvinder? Når sommeren står for døren, så står det ofte på sol og varme ved vandet hvad enten det er stranden, søen

find en let strandkjole til at trække over til en strandtur

Strandkjoler

Hvis du skal på stranden i varmen, så skal der selvfølgelig en strandkjole over som det lette overtøj. Der skal noget udover bikinien eller badedragten,