Desigual nederdel

Leder du efter en lækker farverig Desigual nederdel?

Med det spanske mærke Desigual får du lækkert modetøj der kan byde på alsidighed i patchworks, abstrakte effekter og mønstre, som går i igen lige fra Desigual sommerkjoler til de mange lækre håndtasker.

Udvalget af nederdele byder ligesom farverne og mønstre, på det store udvalg af forskellige typer. Du finder nemlig forskellige styles som ballonederdele, blyantnederdele, mini skirts, a-formede nederdele og andre, der alle er lavet i de velkendte sprudlende farver, længder, former og lækre karakterer.

Find din nye lækre Desigual nederdel blandt disse forskellige modeller som vi har fundet frem her på Tøjlisten. Disse modeller kan bruges til forskellige ting som fest, byture og selvfølgelig hverdagen, hvad end det er skole, arbejde eller måske strandturen.

 

Lola a-formede skirt

køb den lækre Lola nederdel i den mørke nuance

Er du til eksklusiv stil i den positive og glade form, kunne den mørke Lola a-formede nederdel med glade farver og mønstre være det perfekte valg. En lækker sort nederdel med de velkendte blomster på siden, som går igen i mange af Desiguals kollektioner. Perfekt til sammensætning med de flotte sandaler og den lette casual skjorte.

 

 

Desigual denim skirt

køb den søde denim mini-skirt

Hvis du elsker cowboy nederdelen men ønsker den lidt mere kreative og stilfulde model, kunne denne Fal Segovia denim nederdel være det rette valg for dig. En lækker klassisk 5 lommede skirt med slid udtryk og bleget i nuancen.

 

 

Fal Luca nederdel

køb den feminine mandala inspireret nederdel

Hvis du leder efter den feminine figursyet nederdel i den lange model, er denne mandala inspireret nederdel med slids i den ene side, et rigtig lækker og sexet valg at have i garderoben. En lækker casual lang nederdel der især kommer til sin ret gennem den varme sommer.

 

 

Valencia maxinederdel

køb den lette sommerkjole med blonde

Til det søde udtryk til f.eks. foråret eller sommer på de varme dage, vil denne lækre lyse maxikjole komme til sin fulde ret. Kjolen der kommer i blonde, er skabt i 50% viskose og 50% bomuld.

 

 

Desigual Olga A-snit

køb de lækre a-snit nederdele på udsalg

Hvis du leder efter den elegante nederdel i afslappet stil, så er denne sorte nederdel med print mønster et godt valg. Kan kombineres med både en smart blazer eller en let top og et par flotte Just Cavalli damesko.

 

 

Sort Fal Laila nederdel

køb en desigual nederdel sort med print

En anden sort model er denne Fal Laila model i det lækre spanske brand. Du får en sød nederdel med a-snit der byder på broderet detaljer og grafisk print, som kan give både det elegante eller det mere boheme agtige udtryk alt efter hvad du lyster.

 

 

Desigual mini-skirt

køb den hvide desigual mini skirt

Den korte mini skirt er denne blanco model med søde blomster mønstre. En lækker feminin model der er holdt helt i hvid, som kan kombineres til både det frække udtryk eller det mere afslappet til f.eks. strandturen eller lignede.

 

 

Draperet Fal Marte

køb den farverige Desigual nederdel

Hvis du ønsker den knælange nederdel med let svaj forneden, så kan du få en lækker nederdel i draperet stil med denne Fal Marte model. Du får den lækre nederdel på udsalg, og så kræver det bare at du ved hvordan man bærer en kort nederdel med ynde.

 

 

Fal Marti

køb den lækre korte nederdel til byturen

Den korte model i figursyet form, kunne være denn elegante Fal Marti skirt. En flot og elegant nederdel i 100% bomuld og med lækre detajler samt skjult lynlås bagtil.

 

 

Afrodita maxinederdel

Brug maxinederdelen til sommer

En sød og feminin Desigual nederdel er denne maxi model, der i den lyse varme model med lækker print. Maxinederdele giver det afslappet og lækre feminine udtryk, som kan bruges både igennem foråret og forhåbentlig den varme sommer.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

find pajar dame jakker til vinterbrug

Pajar jakker til damer

En Pajar Cougar jakke eller anden model er det lækre og smarte valg til vinter. Med det canadiske mærke Pajar, får du jakker i samme

Køb de lækre efterårsjakker til kvinder

10 smarte efterårsjakker til kvinder

Søger du en ny overgangsjakke til årstiden mellem sommer og vinter i 2020? Find inspiration i udvalget nedenfor hvor du finder forskellige, nye efterårsjakker til

Sko med kilehæl til kvinder

Sko med kilehæl

Lækre sko med kilehæl? Det er den trendy sko til den varmere tid, som faktisk startede ud som snabelsko for mange år siden. Det var

køb de fede billige solbriller til kvinder

Billige solbriller til kvinder

Billige solbriller til kvinder i den gode kvalitet og design? Hvis du ønsker lækre designer solbriller til kvinder, men måske du ikke ønsker at bruge

køb de fede fede blå solbriller til kvinder

Blå solbriller til kvinder

Et par fede blå solbriller er et hit blandt mange. Stilen med de lidt rå blå briller er populær hver eneste sommer, hvor den er

find de billige bikinier til sommeren

Billige bikinier

Bikini eller badedragt; Hvad end du er til, så er badetøjet til sommerferien absolut et must. Og hvorfor ikke købe en af de flotte billige