10 lækre dunjakker der kan holde dig varm

Om vinteren kan det være svært både at se godt ud og at gemme sig tilstrækkeligt nok væk i varmt tøj til at man faktisk kan holde varmen.

Store dame vinterjakker af plastikagtigt materiale har aldrig været helt moderne, udover fordi de netop kan holde dig varm. Når det er vinter, er der dog ikke nogen grund til at gå på kompromis med at se godt ud, når nu du både kan se godt ud og holde dig rigtig varm. Løsningen er selvfølgelig en lækker dunjakke, som kan være tyk eller tynd, sort eller en funky farve, fluffy eller ej, varm eller varm, og som er helt uundværlig til en fashionable vinter.

Her finder du inspiration med forskellige, smarte dame dunjakker. Det giver dig et hurtig og nemt overblik over populære muligheder, og måske du finder den helt rigtige jakke til vinteren 2021.

 

Hollies dunjakke

køb varm dunparka til kvinder

Find jakken til 3.149,- kr. her

Sort Hollies New York dame dunparka med almindelig pasform. Dunjakken fra Hollies er i det klassiske udtryk med imiteret pels og to forlommer. En flot og klassisk model der både giver dig varme og feminin stil.

 

Levi's pufferjakke

køb den rosa dunjakke til vinter

Find jakken til 1.549,- kr. her

Levi's pufferjakke i rosa farve er måske lige dig? Du får en sød jakke i afslappet pasform og høj, opret krave. På brystet er det klassiske logo og jakken har to skjulte lommer i siden. Brug jakken til skole, arbejde og andet i hverdagen gennem de koldere måneder i Danmark.

 

Dr. Denim dunjakke

køb en Dr Denim dame dunjakke til vinter

Find jakken til 939,- kr. her

Sort Dr Denim dunjakke i den korte model. En klassisk dunjakke til damer med rund udskæring og foret design i oversize pasform. Foran finder du to frontlommer med flap med træksnor på indersiden.

 

Tommy Jeans jakke

Tommy Jeans parka jakke vinter

Find jakken til 2.099,- kr. her

Blå Tommy Jeans dunjakke i den lange model. En varm og lang parka med aftagelig hætte og rib ved ærmekanter. Hvis du søger den klassiske og lange vinterjakke med pels, kan denne jakke i det populære brand måske være det helt rigtige.

 

Rockandblue dunjakke

vinterjakker til damer store størrelser

Find jakken til 2.049,- kr. her

Rockandblue dunjakke i sort farve der kommer i det klassiske skandinaviske design. En foret jakke med 80& dun og 20% fjer fyld. Flot, feminin og elegant jakke i et lavere prisniveau end de eksklusive Pajar jakker til kvinder og lignede brands.

 

Chiara Forthi vinterjakke

find vinterjakker til damer med pels

Find jakken til 1.499,- kr. her

Modehvid dunjakke fra Chiari Forthi i mellemlang længde. Jakken er med diamantquilt,aftagelig pels ved kraven og er længere bagtil end foran. Du får en ganske varm jakke med 80& dun og 20% fjer som fyld. Modellen kan købes i den lyse og sorte farve.

 

Boomerang dunjakke

køb den varme dame dunjakke fra Boomerang

Find jakken til 4.499,- kr. her

Boomerang dunjakke i navy farve med 90% dun og 10% fjer fyld. Dunjakken kan også købes i den klassiske sorte farve. Jakken er fin varm til den almindelig danske vinter uden sne og mange frostgrader. Stilen er klassisk med aftagelig hætter og to forlommer.

 

D.Brand Eskimå jakke

køb en kort dunjakke til efterår

Find jakken til 1.499,- kr. her

D.Brand dunjakke der er foret med 90% dun og 10% fjer. En casual jakke til efterår og vinter, hvor den kan bruges til alle anledninger til hverdag og aften. Jakken har hætte der lukkes med lynlås og velcro.

 

Svea Ida dunjakke

køb den lange dynejakke fra Svea

Find jakken til 2.349,- kr. her

Svea vatteret dunjakke i den lange model. Du får en lang dunjakke med dun og fjer vattering. Jakken kan holde dig godt varm både om numsen og kroppen, helt ligesom dunjakken har hætte med løbegang når vejret er rigtig irriterende. Kombinerer med en af de mange flotte og varme vinterstøvler til kvinder.

 

Selected Femme Natalia jakke

Trendy, lang bomberjakke fra SELECTED FEMME

Find jakken til 999,- kr. her

Selected Femme Natalia quiltet bomberjakke i den lange model. Jakken i stum, vævet kvalitet med quiltet struktur, har en god pasform hvor du ikke føler dig kvalt. Jakken er velegnet som efterårsjakke, hvor den måske er for kold til de helt kolde vinterdage.

 

Hvad er en dunjakke?

Det siger sig selv, at en dunjakke er jakke, der indeholder dun. Det er der mange fordele ved, for dun er nemlig rigtig effektivt til at holde på varmen. En typisk dunjakke består 80-90% dun og de sidste procent er fjer for at holde sammen på dunene. Dunjakker kendes også på de vandrette syninger, der sammen med den klassiske, korte længde giver dig et frisk og urbant look.

Hvor varm er en dunjakke?

En dunjakke kan være rigtig varm. Det gælder, at jo flere dun, der er i jakken, jo bedre er den til at isolere, så skal du bruge den til de helt kolde vintermåneder er det med at vælge en jakke med så mange dun som muligt. For at forstå en dunjakkes termiske egenskaber, taler vi om ’fillpower’, der betegner luftigheden. Grunden til at dun er så gode at bruge er nemlig, at de er utrolig lette og derfor kan presses meget sammen. Jo højere fillpower, jo lettere vil jakken også kunne komprimeres og jo bedre vil jakken modstå vind og kolde temperaturer. Er du derfor ret kuldskær, er en dunjakke med høj fillpower et perfekt valg.

Er dunjakker vandtætte?

De fleste dunjakker er behandlet med vandafvisende coating, men kan til gengæld ikke holde sig tør i øsende regnvejr. Hvis det regner meget, er dunjakken derfor ikke det optimale valg for dagen, da den vil klappe sammen, suge vandet og blive tung. Husk derfor en regnjakke udover, hvis du skal have dunjakken med på tur, hvor det kan risikere at regne. Men udover det, er der ikke en finger at sætte på dunjakker til damer. De er moderigtige, fås så fluffy som du vil have dem, og så holder de dig altså varm. Det kan simpelthen ikke understreges nok, hvor vigtigt det er, at mode også gerne må være funktionelt. Og dét er dunjakken.

Sådan vedligeholder du din dunjakke

I nedenstående videoer kan du se både hvordan man vasker og tørretumbler sin dunjakke korrekt sådan at den får den længst mulige levetid

Hvordan vasker man dunjakke

Guide: Sådan vasker du din dunjakke

Hvordan tørretumbler man dunjakke

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

north face jakker

North Face jakker

Never stop exploring. Det kan måske lyde lidt trivielt, men ikke desto mindre rammer The North Face’s motto plet. Mærket har nemlig fokus på udendørstøj,