5 fede Ecco vinterstøvler til børn

Ecco vinterstøvler til børn? Hvis du overvejer om ikke Ecco skal være barnets eller børnenes nye støvler, så er det et godt valg. Ecco havde for efterhånden mange år siden, ry for at lave sko, støvler og træsko der næsten forkælede fødderne. Her var skoen nemlig skabt til at gøre det så behagelig for dig som muligt, men stilen og design haltede dog gevaldigt. I dag er også design i det flotte udtryk samtidig med at den høje kvalitet i materiale og pasform er bevaret.

Hvornår du skal købe vinterstøvler til børn? Når august rinder ud, går tiden stærkt og vinteren og frosten kommer ofte hurtigere end forventet. Med tanke på klimaet så er gummistøvler til børn nødvendige hele året rundt, hvor vinterstøvlen til barnet er godt at have klar inden november starter. Brug de nedenstående Ecco støvler som inspiration til at finde drengen eller pigens nye vinterstøvle, så barnet kan gå ind i november med varme fødder i 2021.

 

Ecco børnestøvle

køb ecco vinterstøvler til piger

Find støvlen til 749,95 kr. her

Ecco Intervene efterår-/vinterstøvle i lyslilla der er beregnet til de større skolebørn/teenagere. Støvlen kommer med Gore-Tex membran til en vandtæt støvle. Den er foret til at holde fødderne varme og kommer med en god praktisk sål til børnelivet udendørs sammen med af de smarte vinterjakker til børn.

 

Ecco Urban Mini

Ecco Mini vinterstøvler i sort læder, ruskind og mesh

Find støvlen til 699,95 kr. her

Ecco Urban Mini Gore-Tex børnestøvle i sort farve.  Du får en god læderstøvle i størrelse fra 24 – 30. Støvlen med goretex membran er vandtæt, åndbar og varm med foret inderside. En let støvle på kun 275 gram som er nem at lukke for barnet, da den kommer med velcro lukkesystem.

 

Ecco S7 teen børnestøvle

Ecco S7 støvler til teenagere

Find støvlen til 649,- kr. her

Ecco S7 Teen vinterstøvle i tarmac oil findes også i camel, sort eller navy farve. En perfekt støvle til drengen eller pigen der ønsker en “teenage”støvle frem for den mere klassiske børnestøvle. Ecco S7 mid-cut støvle er let at tage af og på med lynlås der sidder indvendig og selvfølgelig snørelukning. Støvlen er vandtæt, holder fødderne varme og tillader fødderne at ånde. Måske den helt rigtige støvle sammen med vinter- eller varme forårsjakke til barnet.

 

Ecco Urban mini støvle

Ecco vinterstøvler i blommefarvet ruskind til piger

Find støvlen til 649,95 kr. her

Ecco Urban mini er en dejlig støvle for fødderne både med hensyn til pasform, komfort og holde varmen. En foret støvle til de mindste børn i vuggestue og børnehavealder. Ligesom de fleste andre Ecco sko og støvler, kommer denne også med goretex til at holde fødderne tørre.

 

Ecco vinterstøvle

Flotte Ecco vinterstøvler i navy ruskind og mesh

Find støvlen til 399,- kr. her

Hvilke vinterstøvler til børn? Svaret kan være denne Urban Snowrider støvle i navy ruskind. En flot støvle der har mesh med orange detaljer og sort sål. Støvlen lukkes med to velcroremme og holder fødderne varme med indvendig for i imiteret pels.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb en god cykelhjelm til børn

Cykelhjelm til børn

Hvad er en god cykelhjelm til børn? Det med cykelhjelme har de fleste en mening om. Og uden at snakke for, om man skal tvinges

køb Mikk-Line termotøj til børn

Mikk-Line termotøj til børn

Mikk-Line termotøj er det danske tøjmærke fra Melton, der laver god kvalitet, funktionalitet og design indenfor det praktiske børnetøj. Du har måske hørt om Mikk-Line

find det rigtige regntøj til børn så de holder sig tørre

Det flotte regntøj til børn

Søger du godt regntøj til børn nu vi desværre har alt for mange våde tider i Danmark? Hvad end det er forår, sommer, efterår eller

overgangsjakker til junior

10 flotte overgangsjakker til junior

Lækre overgangsjakker til junior er nødvendig både til forår/sommer som efterår. Her kan du vælge blandt det store udvalg af lette forårsjakker eller eller satse