10 smarte efterårsjakker til kvinder

Søger du en ny overgangsjakke til årstiden mellem sommer og vinter i 2021?

Find inspiration i udvalget nedenfor hvor du finder forskellige, nye efterårsjakker til kvinder. En ny jakke til denne specielle årstid er ofte nødvendig.

September kan byde på meget varme om dagen, men der bliver ofte også ret koldt når solen begynder at forsvinde. Oktober måned er endnu værre, for her bliver der ofte budt på regn og vind, men samtidig også noget varme – Det er grunden til at en overgangsjakke frem for dame vinterjakken, kan være rart at eje til årstiden.

Vi har fundet fede styles der både kan være den dyre eller billige vinterjakke til kvinder, men samtidig adskiller sig i stilen fra moden omkring efterårsjakker sidste sæson. Se de nedenstående lækre jakker der kommer i termo, dunjakke, regnjakke og selvfølgelig også frakker.

 

Gant uldjakke

Trendy jakke i uldblanding fra Gant

Find jakken til 1.929,- kr. her

Feminin og elegant Gant jakke i uldblanding. Jakken er fremstillet i 77% uld, 18% polyester, 5% kashmir og andet. Det giver dig en foret jakke der er perfekt til det danske efterår med skiftende vejr. Den korte Gant jakke har krave og lukkes med knapper.

 

Rains regnfrakke

køb Rains regnfrakke til efteråret

Find jakken til 729,- kr. her

Hvis du er på udkig efter en regnjakke, så er Rains absolut et af topmærkerne. Med denne Rains Curve regnjakke i mat finish får du en lækker jakke i den lange stil. Rains damejakken til efteråret giver god beskyttelse mod det evindelig regnvejr som vi ofte har i Danmark. Jakken kommer i fem andre farver end denne.

 

JDY faux fur jakke

køb jakke i imiteret pels til efterårs brug

Find jakken til 399,- kr. her

Du finder mange lækre læderjakke til kvinder. Og i udvalget finder du også Faux Fur jakker som denne oversized jakke i plys fra JDY. Jakker i imiteret pels kan være det smarte valg til det kolde/halvvarme vejr i efteråret, hvor denne jakke er mere vinter- end dame sommerjakke.

 

Selected quiltet jakke

brug kort, quiltet efterårsjakke som kvinde

Find jakken til 599,95 kr. her

Er dunjakker mere din stil, så laver Selected fra Bestseller både smarte, elegante, lækre og faktisk også billige dunjakker til kvinder. Denne faconsyet jakke kommer i andre farver end den sorte. En quiltet og kort dunjakke med høj hals der kan holde dig lidt varm i efterårs månederne.

 

Happy Holly frakke

Trendy efterårsfrakke i lige model

Find frakken til 539,- kr. her

Til den varmere tid der også kan være i efteråret, hvorfor ikke bruge en trendy frakke. Her kan denne lange ternet frakke fra Happy Holly måske være den helt rigtige i din smag. Jakken med knaplukning og i slim fit model er fremstillet i primært polyester.

 

Lang Selected Femme

køb en uldfrakke til efteråret

Find jakken til 1.169,- kr. her

Selected Femme skaber stilrent og moderne modetøj som denne lange dame uldfrakke. Du får en klassisk frakke i en stum og fin kvalitet der udstråler overskud og elegance. Perfekt model til det omskiftelige efterårs vejr, hvor du kan bruge jakken både med sneakers som pumps.

 

Only jakke til efterår

køb only efterårsjakker til kvinder

Find jakken til 649,- kr. her

Only er kendt for at skabe billig, moderne tøj i god kvalitet. Og her finder du selvfølgelig også kollektioner til efteråret, hvor denne stilrene frakke i pilè er iblandt. Only Laura sherpa frakke i sort med en bred krave der kan hjælpe dig med lidt varme, som lade dig ånde hvis vejret arter sig godt.

 

Bubbleroom Biker jakke

feminin bikerjakke med blød kunstpels

Find jakken til 719,- kr. her

Flot Bubbleroom bikerjakke i elegant og feminin udtryk. Jakken er fremstillet i imiteret ruskind og har foer i blød kunstpels. Perfekt sammen med jeans eller smarte læderbukser til den moderne kvinde.

 

Noisy May skindjakke

køb den billige jakke til efterårs brug

Find jakken til 269,- kr. her

Noisy May imiteret skindjakke er fremstillet i 100% polyester, coated. En billig skindjakke til kvinder der kan bruges på de varmere dage i september, oktober og måske november. Jakken er let foret og har en krave med tryknapper, lommer foran med lynlås som også bruges til lukning af jakken.

 

Samsøe & Samsøe jakke

køb flot jakke i teddybear

Find jakken til 1.349,- kr. her

Samsøe & Samsøe teddybear jakke i whisper hvid farven. En feminin jakke i stum, vævet kvalitet med foring, så den kan give lidt varme på de koldere efterårsdage. Jakken lukkes med knapper foran og har også knap i ærmekanter.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb de lækre nytårskjoler til at skyde nytåret ind som kvinde

Nytårskjoler

Hvis du søger en flot nytårskjole til at springe ind i det nye år, har vi fundet et par af nye og populære styles. Du

køb UGG Australia vinterstøvler

UGG Australia vinterstøvler

De kendte UGG Australia vinterstøvler til kvinder? De populære og ofte varme støvler fra Australien er faktisk unisex støvler, de er dog bare brugt mest