Eksklusive mærker til mænd med sans for stil og trends

Denne guide er sponsoreret af de i artiklen nævnte virksomheder

Modeverdenen er ikke blot en scene for kvinder – det er i den grad også et sted for mænd. Flere og flere mænd sætter stor ære i at gå velklædt, være velplejet og gå op i sig selv, hvad end det gælder hår, krop eller ansigt. Derfor har der længe været behov for et online modeforum, hvor det er mændene, der er helt og aldeles i fokus. Typisk måtte mænd finde inspiration på sites, som var en kombination af kvinde- og mandemode. Gennem disse sites er det dog tydeligt, at kvinderne fortsat er mest i fokus, selvom siderne egentlig er en kombination. Nu er der dog kommet en ny webshop på markedet, hvor det er de eksklusive mærker, der er centrale. Denne webshop hedder SpreeGlee, og det er en dansk virksomhed, der er tale om.

Både et mode- og livstilssite

Det, der gør SpreeGlee helt unik, er mikset af deres website. Det er en webshop, hvor modebrands og eksklusive mærker er tilgængelige, og disse mærker indebærer eksempelvis Versace, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Tiger of Sweden og Paul Smith. Dette er yderst velkendte mærker, som ligger i den dyre prisklasse, men som ligeledes har kæmpe navne og succeser bag sig. Dog tilbyder SpreeGlee også upcoming brands, og derfor kan man få mode i alle prisklasser. Dette betyder, at alle kan være med, da de dyre mærker bestemt ikke udelukker de billigere brands. Ydermere er SpreeGlee et livstilssite, hvor mænd kan blive inspireret på forskellig vis. Billederne og grafikken er særdeles lækker at se på, og der er et væld af artikler på siden. Her kan man læse om designernes oprindelse, trends og guides. SpreeGlee er dermed meget mere end blot endnu en webshop, og den adskiller sig meget fra de typiske på markedet.

Jakker, sweatshirts, skjorter, sko, striktrøjer og elektronik

Udover at hjemmesiden både byder på salg af tøj, inspiration samt artikler, byder den ligeledes på et væld af produkter. Du kan købe lækre jakker og frakker, fede sweatshirts, blazere, fine skjorter, elegante striktrøjer og moderne sko. Dermed er det nærmest muligt at forny hele sin garderobe ved blot at klikke sig forbi SpreeGlee, og dette tiltaler mange forbrugere, da det gør købeoplevelsen ekstra nem. SpreeGlee adskiller sig fra andre modeshops på andre punkter også, da de også sælger elektronik. Her kan du få stilrene høretelefoner fra Bang & Olufsen samt diverse kvalitetshøjttalere derfra. Alle disse forskellige punkter og afvigelser fra normen gør virkelig, at SpreeGlee udfylder et hul i markedet, hvor mændene bliver forkælet og kredset om på alle mulige punkter. Er du derfor en mand, som ønsker at læse spændende indlæg om alverdens emner såsom mode, fitness, rejser og arkitektur, og ønsker du at blive inspireret og købe luksuriøst tøj fra anerkendte mærker eller upcoming brands, bør du slå et smut forbi www.spreeglee.com. Der er ingen tvivl om, at denne danske virksomhed er en virksomhed, man bør holde nøje øje med, da den udfylder et hul i markedet. Derudover er det et stærkt hold, som står bag SpreeGlee, og virksomheden appellerer til en bred målgruppe af mænd.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

budget tøjkøb

5 tips til tøjkøb på budget

Der er selvfølgelig forskel på, hvor meget man elsker at shoppe tøj. Nogle elsker det, hvorimod andre ikke kan vente med at få det overstået.