Eton skjorter

Indenfor skjorter til mænd finder du mange fede designer mærker, hvor kvalitet, pasform og design giver forskellen mellem den fede og knap så fede skjorte. Blandt de eksklusive mærker i høj kvalitet finder du Eton skjorter til mænd.

Eton skjorterne giver dig det formelle med casual business stil indenfor de klassiske styles. Her finder du både den helfarvet klassiske skjorte, som skjorter med lidt mere spraglede form men dog stadig pakket ind i det formelle.

Eton skjorter egner sig bedst som en skræddersyende skjorte sammen med f.eks et Hugo Boss jakkesæt eller blazer, frem for en løs hængende skjorte til det helt afslappet brug, hvor skovmandsskjorter eller andre typer/brands ofte foretrækkes.

Her finder du inspiration indenfor fede modeller til brug i 2020. En af de klare fordele ved Eton skjorterne er, at de produceret i bomuld hvilket gør strygningen en helt del nemmere.

 

Klassisk lyseblå Eton Signature

Køb den klassiske lyseblå Eton Signature Twill herreskjorteFind den fede skjorte til 1100,- kr. her

Den klassiske skjorte som alle mænd må have i garderoben, er den stilrene lyseblå skjorte. Alle kan bære og bruge en lyseblå Eton skjorte, hvor denne Signature Twill slimfit måske passer til dig. Det med slimfit deler os alle, for nogen ønsker det stramme look mens andre ønsker det løse. Hvis du kan bære en slimfit model, så er det selvfølgelig et oplagt valg. Denne Signature skjorte kommer i den høje kvalitet og er perfekt både til løs udover bukserne som med blazeren.

 

 

Den stilrene hvide skjorte

Køb den stilrene hvide Eton Poplin skjorteFind den hvide skjorte til 999,- kr. her

Skjorten som er helt uundværlig for alle unge som ældre mænd, er den klassiske hvide Eton skjorte. Poplin modellen kommer i den enkle stil der emmer af kvalitet, hvor du finder skjorten i enten regular eller slim fit model. Hvis du er tvivl, så vælg altid regular da slim fit kan irriterer over brystkassen eller armene, hvis du f.eks. har brugt lidt for meget tid på styrketræning – Eller hvis du måske slet ikke har trænet, og den strammer over maven også.

 

 

Eton Satin skjorte

Brug den bordeaux skjorte til aftenbrugFind den stilfulde skjorte til 1300,- kr. her

En brun/bordeaux/rød skjorte som denne Satin slimfit der også kommer i regular, er perfekt til både arbejdet som aftenbrug i mere afslappet forhold. En enkel og stilfuld skjorte der kan bruges til byturen sammen med et par jeans, men også sammen med habitten og slipset hvor både de brede som tynde slipseknuder virker.

 

 

Sort Eton business skjorte

Brug den sorte skjorte med blå bukserFind den sorte skjorte til 999,- kr. her

Den sorte skjorte er ikke for alle, men hvis du har den rette teint til at bære den, så er den ganske fed skjorte. Modellen der kommer i slim fit bruges også som det seriøse look men i lidt mere afslappet forhold, hvor blå jeans og løsthængende skjorte er velset. Perfekt til hverdagen eller som den enkle og stilfulde beklædning til en tur i byen.

 

 

Elegant mønstret design

 eton skjorter contemporary fitFind den fede skjorte til 1399,- kr. her

En anden skjorte til det lidt mere uformelle udtryk på arbejdet i Eton contemporary fit. Det mønstret design giver en afslappet form men dog i det stilfulde udtryk, hvor skjorten står sig godt med et af de klassiske bælter til mænd der binder sko, bukser og skjorte sammen til en helhed.

 

 

Den klassisk ternet skjorte

eton skjorter slim fit tilbudFind den ternet skjorte til 1195,- kr. her

Køb den klassiske blåternet Eton skjorte til arbejde eller fritid. En fed afslappet men også formel skjorte, der står sig godt med f.eks. Brav bukser eller Sand tøj. Skjorten kommer i en super kvalitet og har ikke de korte ærmer der kan forekomme ved billigere modeller. Brug en størrelseguide online hvis du er tvivl om hvilket størrelse der passer til dig, for skjorten er oplagt til de fleste mænd der ønsker Eton stilen.

 

 

Spraglet Eton skjorte

Køb Eton slim fit skjorte med ekstra ærmelængdeFind skjorten til 1499,- kr. her

Hvis du skal have den lidt vildere stil, så kan denne mønstret Eton Poplin i slim fit måske være det rigtige. Skjorten kommer i den høje pris, der nok ikke kan findes på outlet, men dog findes på udsalg online som i butikkerne fra tid til anden. En fed og unik skjorte indenfor den høje kvalitet, der kan bruges både til fest og arbejdsbrug.

 

Hvad er en Eton skjorte?

Eton skjorter blev grundlagt tilbage i 1928 i det svenske, og ikke England hvis du forbinder navnet hertil, som dog danner basis for brandets navn. Syfabrikken Special blev grundlagt af David, Eton og Annie Petterson hvor fokus blev på skjorter til mænd og kjoler til kvinder.

Tilbage til navnet og det med England, for det var nemlig i den lille engelske by Eton, at brandet har sin navn fra. Sønnerne Rune og Arne stod for at finde nye materialer til Syfabrikken, og netop i Eton fandt de stof der blev brugt til den første Eton skjorte.

Successen med skjorterne indtraf ret hurtigt, og Eton blev firmanavnet i 1950. Brandet kom udover de svenske grænser og i 1992 kom verdens første strygefri skjorte  i 100% bomuld fra Eton. Brandet der dækker over slips, smoking, accessories m.m. er i dag kendetegnet som et eksklusivt brand indenfor design og kvalitet i den tidløse stil.

 

Hvorfor vælge en Eton herreskjorte?

Du får en god pasform, top kvalitet i materiale og en klassisk tidløst stil. Og dette er nok årsagen til, at Eton er en af de mest efterspurgte skjorter til mænd der søger business looket.

I dag finder du også andet end forretningslooket, for du kan faktisk få ret vilde og spraglet farver, hvor du nok nærmere tænker Caribien, Middelhavet, sol, varme og afslapning, end det rigtige forretningslook, møder og snak om vækst.

Udover den høje kvalitet i design så holder en Eton skjorte også længere end den billige skjorte. Netop det gode håndværk og udsøgte kvalitet i materialet, har gjort Eton skjorter bæredygtige over hele verden.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb de fede kortærmede herreskjorter til mænd

Kortærmede herreskjorter

De klassiske kortærmede herreskjorter til sommer hører sig til i garderoben blandt de mere almindelige herreskjorter. Den kortærmet når det er varmt, er den dejlige

køb de fede hvide sommersko til mænd

Hvide sommersko til mænd

Varmen står forhåbentlig for døren her i 2020. Og hvorfor ikke se lidt moderne ud med et par hvide sommersko til mænd, der kan skabe

Køb de flotte sommerjakker til mænd

Sommerjakker til mænd

De fede sommerjakker til mænd skal overvejes, når fuglene bliver forårskåde og solen begynder at varme på den gode måde. Den lette jakke er heldigvis

Blå forårsjakker til mænd

Blå forårsjakker til mænd

Søger du en af de fede, afslappet eller tidløse blå forårsjakker til mænd? Når solen for alvor “slår rod” og mildere vejr med varme kommer,

køb ruskindsjakke mænd

Ruskindsjakker til mænd

Ruskindsjakke mænd? Hvis du søger en ny brun, sort eller grøn jakke, hvorfor ikke se disse fede jakker. Vi har fundet nogle smarte ruskindsjakker til

brug de fede bælter til mænd

Bælter til mænd

Mænd og bælter hører sammen; som pistolen og John Wayne også hænger sammen. Et bælte er ikke bare værktøjet til at holde bukserne op, det

køb de fede forårsjakker til mænd

Forårsjakker til mænd

Leder du efter en ny jakke blandt de mange fede forårsjakker til mænd i 2020? Hvis du er på udkig efter en jakke til foråret

køb fede læderhandsker til mænd i den gode kvalitetkøb fede læderhandsker til mænd i den gode kvalitet

Læderhandsker til mænd

Fede læderhandsker til mænd er nødvendig både til efterår, vinter og sommer, for vores omskiftelige danske vejr kan være forbandet koldt fra tid til anden.

find de fede læderjakker til mænd

Læderjakker til mænd

Brug en af de fede læderjakker til mænd, hvis du ønsker den fede stil, som en lækker læderjakke kan give her i 2020. En læderjakke