Forårsjakker til børn

Forårsjakker til børn bliver nødvendig, når vejret begynder at melde forårets kommen. Når solen og varmegraderne begynder at blive konstante, vil behovet for flyverdragten eller barnets varme vinterjakke ikke være så stort. Både i vuggestuen, børnehaven og skolen, er der behov for at røre sig som barn, og så bliver vintertøjet hurtigt alt for varmt.

Et godt alternativ til vintertøjet, kan f.eks. være noget Mikk-Line termotøj og så selvfølgelig, den gode overgangsjakke til foråret. Brug den nedenstående inspiration indenfor forårsjakker der kommer i forskellige priser, mærker, stilarter og selvfølgelig passende til forskellige aldersgrupper og temperaturer.

 

Hummel overgangs-/forårsjakker

køb den flotte børne overgangsjakke til foråretHummel er blevet et velrenommeret mærke indenfor tøj. Sportstøjet der grundlagde firmaets succes, fik en renæssance efter en sløj periode hvor brandet stort set var væk, men er i dag blevet super populært. Populariteten smittede af på deres kollektion af Hummel Fashion hverdagstøj, hvor du ikke bare finder lækre overgangsjakker til junior, men også bukser, trøjer og stort set alt andet.

Hummels udvalg af overtøj kommer i den sporty og moderne stil. Du finder udvalget dækkende fra størrelse 52 til 152. Fælles for de forskellige stilarter er en fed moderne stil, hvor Hummel logoet går igen på vanlig vis i både Hummel sommerjakker til børn som tøjet til voksne.

Se udvalget af Hummel jakker her

 

 

 

Molo jakker

Molo er det noget dyrere modetøj til børn, hvor du får praktisk tøj til det aktive børneliv. Tøjet kommer samtidig i sin helt egen unikke stil med charme. Hvilket er grunden til at Molo børnetøj er super lækkert.

Du får praktisk tøj, hvor barnet kan ånde og røre sig. Og så får du tøj med fantasi. Du finder nemlig forskellige kollektioner, hvor de farverige og fantasifulde prints, former og mønstre, kan skabe en både sød og unik stil. Det største udvalg af farverige jakker, finder du hos Kids-world lige her.

Du finder selvfølgelig også de mere stilrene modeller, hvor stilen er i en ensfarvet og harmonisk traditionel stil.

Se det store udvalg af Molo jakker her

 

 

 

Minymo softshell jakker

køb den flotte forårsjakke til drengeMinymo laver noget flot børnetøj der prismæssigt ligger op af Molo.

Med de gode softshell jakker fra deres nyeste kollektion, giver du dit barn en god beskyttelse mod vejret. Regn og vind er, hvad du skal beskytte barnet imod. Og her får du en god kvalitet i åndbarhed og komfort.

Jakkerne giver barnet en dejlig temperatur, hvis du vælger med indvendigt fleece der tager højde for at varmen skal holdes på bedste vis.

Find ideer i dette udvalg af fede jakker i det populære mærke

 

 

 

Ticket to Heaven forårsjakke

Ticket to Heaven overgangsjakke til børn og teenagerTicket to Heaven er blevet et populært mærke indenfor børnetøj, hvor især deres nye 2019 kollektion, varsler fed praktisk stil.

Tøjet er varmt og åndbart, så jakken både kan bruges på den lidt kolde eller lidt varme dag i april eller maj. Derudover, er det i en dejlig praktisk kvalitet, hvor tøjet virkelig bliver brugt, som kun børn kan bruge tøj under leg.

Designmæssigt finder du et flot stil. Det pigelige går igen for forårsjakkerne til pigerne, og den fede og sjov stil går igen til drengene – som selvfølgelig også kan bruges omvendt.

Find det flotte udvalg af Ticket to Heaven jakker hos Kids-World

 

 

 

Mini a Ture børnejakker

Køb en sød børnejakke til foråretEt andet dansk brand der er slået igennem og blevet populært, er Mini a Ture. Her får du kvalitet i deres kollektioner både med hensyn til materiale og design. Hvilket har været kendetegnet for brandet siden det blev stiftet i 2001.

Mini a Ture jakker og regntøj til børn kommer i en god varm og sød skandinavisk stil, der er blandet med det praktiske formål, nemlig at holde barnet varm og tør. Det er nødvendigt med vores omskiftelige og ofte våde vejr, for især børn er udenfor en stor del af dagen i vuggestue, børnehave og skole.

Prismæssigt ligger jakkerne omkring 500 kr. og ligger noget under Molo, Sofie Schnoor, Hummel m.m. i pris.

Find inspiration i udvalget af jakker her

 

 

 

Didriksons jakker

køb en Didriksons overgangsjakke til drengeDet svenske brand Didriksons startede ud med outdoor kollektion til fiskere tilbage i starten af det 1900 århundrede. Her skulle der bruges vindfast og vandtæt tøj til de hårdtarbejdende mænd. Siden da, har tøjet udviklet sig fra udendørs arbejdstøj til også at fungerer som hverdagstøj til de små og store.

Du får forskellige styles og typer af overgangsjakker og sommerjakker. Fælles er dog, at de kommer i en åndbar og vindtæt model. Her kan du købe en vendbar jakke som vist på billedet, der kommer i forskellige nuancer. Helt ligesom du finder styles til de respektive aldersgrupper fra 0 år og op.

Se udvalget af gode kvalitetsjakker hos Babygear her

 

 

 

Me Too jakker

Brug en Me Too sommerjakke til forårNår temperaturen bliver varmere er en forår eller sommerjakke det nødvendige overtøj. Og helt ligesom alle de andre mærker byder på flotte, praktiske og smarte jakker til børn, så er Me Too også en god mulighed.

Deres kollektion af sommerjakker som også bruges til forår, er vindafvisende til når en windbreaker er det bedre valg. Og samtidig også velegnet som vandafvisende til byger der ikke kræver regntøj og gummistøvler til børn.

Du finder mange søde jakker til den lille pige og dreng, helt ligesom du finder de smarte “voksne” jakker til skolebørn der ikke vil forveksles med børnehavebørn og stilen.

Se udvalget af Me Too sommerjakker her

 

 

 

Danefæ jakker

Køb en Danefæ sommerjakke til drengenDanske Danefæ kommer i en god kvalitet og et frisk pust i sjovt design. Designet byder på det enkle udtryk der kommer med friske farver og grafisk print. Her finder du printet på brystet med svanen, havefruen, Erik Viking eller Freja.

Danefæ tøj kommer i gode materialer, som gør det muligt at holde sig pænt ved vask efter vask. Her finder du overtøj kollektionen med god slidstyrke til det aktive udendørs liv, helt ligesom jakker kan afskærme vind og lette byger som foråret plejer at byde på.

Køb en smart jakke med blomster til pigen, eller den enkle og “rå” jakke til den store skoledreng.

Se udvalget af forskellige sjove muligheder til børn her

 

 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb Mikk-Line termotøj til børn

Mikk-Line termotøj til børn

Mikk-Line termotøj er det danske tøjmærke fra Melton, der laver god kvalitet, funktionalitet og design indenfor det praktiske børnetøj. Du har måske hørt om Mikk-Line

find det rigtige regntøj til børn så de holder sig tørre

Det flotte regntøj til børn

Søger du godt regntøj til børn nu vi desværre har alt for mange våde tider i Danmark? Hvad end det er forår, sommer, efterår eller

overgangsjakker til junior

10 flotte overgangsjakker til junior

Lækre overgangsjakker til junior er nødvendig både til forår/sommer som efterår. Her kan du vælge blandt det store udvalg af lette forårsjakker eller eller satse