Forårsjakker til mænd

Leder du efter en ny jakke blandt de mange fede forårsjakker til mænd i 2020?

Hvis du er på udkig efter en jakke til foråret og sommer som forhåbentlig byder på godt vejr, så har vi her fundet et udvalg af fede jakker og frakker, der passer til årstiden.f

Modellerne nedenfor byder både på den lette og mere varme jakke, for foråret kan være omskiftelig og det gælder selvfølgelig om at klæde sig efter forholdene.

 

Hugo Boss frakke

Brug en eksklusiv lang frakke til forår

Find frakken til 2.999,- kr. her

Søger du en praktisk overgangsjakke i det flotte look, er denne Hugo Boss Nadim uldfrakke både vand- og vindafvisende. Frakken er velegnet som overtøj til blazer eller habit og kommer med to stiklommer og stort revers. Frakken er med vindfang der isolerer kroppen når det er koldt, og som kan tages af på de varmere dage i foråret.

 

 

La Martina jakke

Køb en La Martina forårsjakke til mænd

Find jakken til 2.300,- kr. her

La Martina Maserati bomberjakke kommer med en skjult tynd hætte i kraven og flere logoer foran til det sporty udtryk. Bomberjakke i den klassiske korte længde med mesh indvendig og kan spændes ind i livet. Du får to stiklommer og en brystlomme foran.

 

 

C.P. Company jakke

køb en vindafvisende C.P. Company forårsjakke herre

Find jakken til 1.999,- kr. her

En praktisk overgangsjakke med aftagelig hætte og stretch fra C.P. Company. Du får en let varm jakke der nok ikke egner sig som vinterjakken til mænd, men dog fin til foråret. En flot og elegant jakke i det tidløse udtryk med justerbar livvidde.

 

 

Blå Tommy Hilfiger jakke

køb en Tommy Hilfiger jakke til mænd

Find jakken til 1.779,- kr. her

En klassisk enkel jakke fra Tommy Hilfiger i det moderigtige udtryk. Hvis du søger en let jakke til det omskiftelige vejr,kan denne blå jakke måske passe til din stil og temperament.

 

 

Citta di Milano

køb den lange Citta di Milano herre frakke

Find jakken til 799,- kr. her

En klassisk jakke med stretch og høj hals fra Citta Di Milano. Jakken er velegnet som overgangsjakke eller til brug som den afslappet herre sommerjakke. Hvis du søger en casual jakke som overtøj til arbejde og fritid er denne i det italienske brand med sans for stil, måske den perfekte til dig i år?

 

 

Selected Femme læderjakke

køb en læderjakke i ægte læder til det fede look

Find jakken til 5.495,95 kr. her

Hvis du er selvbevidst og sætter pris på stil kan denne Selected Femme læderjakke måske være din nye jakke til forår og sommer. En fed model med inderfor og stilrene lynlås detaljer. Læderjakker til mænd og kvinder giver et helt specielt look, som tager sig godt ud ved de fleste og derfor kan skindjakken ofte være det velvalgte valg.

 

 

Barbour vindjakke

køb den eksklusive lette vindjakke til mænd

Finder jakken til 1.999,- kr. her

Vindtæt og vandafvisende letvægts jakke i grå fra Barbour. Jakken i almindelig pasform velegnet til dig der kun ønsker topkvalitet og logisk nok også vil betale den højere pris. En perfekt jakke til forår sammen med Eton skjorten, bukser og sko.

 

 

Cognac Oakwood læderjakke

Køb den casual herre læderjakke

Find den brune jakke til 1.423,- kr. her

Oakwood skindjakke til det varme forår kan måske være lige dig. Den korte jakke med kinakrave kommer i både brun og sort læder. Den er foret med 100% bomuld og kan give jakken en rå kant i udtrykket.

 

 

Gant Quiltet forårsjakke

køb en quiltet jakke herre

Find jakken til 1.399 kr. her

Der findes mange lækre blå herre forårsjakker, og denne quiltet vindtætte Gant jakke er absolut blandt de fede modeller. En helforet jakke der kan holde dig varm på de kolde tidspunkter, der ofte kommer i foråret, og samtidig i den klassiske fede stil som Gant er garant for.

 

 

Burberry overgangsjakke

køb den eksklusive Burberry jakke til mænd

Find jakken til 5.900,- kr. her

Eksklusiv Burberry vindjakke med hætte i almindelig pasform. Jakke der kan maskinvaskes, , kan være den gode jakke til især de kolde forårsdage. Prisen ligger selvfølgelig i den højere ende, men du får dog samtidig en super fed jakke blandt de mange mørke og lyse frakker til mænd.

 

 

J Lindeberg jakke

køb den lette j.lindebergh herre jakke

Find jakken til 2.100,- kr. her

Et lettere varm jakke med 80% ren ny uld fra J.Lindeberg. Du får en 2-i-1 frakke hvor indervesten er aftagelig, så den både kan varme på de kolde forårsdage i april/maj, men også være dejlig anvendelige når vejret er lidt varmere. Ydersiden er i blød melton med piping detaljer og logo på ærme.

 

 

Paul Smith herrejakke

køb den elegante Paul Smith herre jakke til foråret

Find jakken til 2.900,- kr. her

Paul Smith klassisk vindjakke i den korte længde som kommer i et stilrent design. Jakken har to stiklommer og ordinær lyslås lukning foran samt elastik i livet og ved ærmer. Perfekt jakke som overtøj gennem de dejlige forårs måneder og sommer, hvor et par fede herre solbriller selvfølgelig hører sig til.

 

 

Selected Femme frakke

køb en herre frakke til foråret

Find frakken til 799,95 kr. her

En lækker herre frakke i blødt bomuldsmix der kan give dig en utrolig flot stil, hvad end du søger det rå, cool eller stilfulde look. Denne lyse Selected frakke ligger i den billigere ende af fede frakker til mænd, og er en klassisk  frakke sammen med de flotte skjorter til mænd.

 

 

Allan Clark Cooper frakke

Brug den klassiske mørke eller lyse frakke til foråret og sommer

Find frakken til 799,- kr. her

Allan Smith jakke med vindfang i den mørke farve til foråret. Jakken er med slids og høj hals hvor du finder Allan Clark logo på venstre ærme. Frakke til mænd i det stilrene og klassiske look, som giver dig et maskulint og stilrent udtryk der kan være skabt til halstørklædet og fede herre læderhandsker.

 

 

Bruun & Stensgade jakke

køb den eksklusive jakke til forår som mand

Find jakken til 1.299,- kr. her

Brun & Stengade jakke med høj hals og aftageligt inderfoer. Jakken er fremstillet i uld og polyester som kan holde kroppen varm gennem den milde vinter. Jakken har enkelt slids, 2 lukkede stiklommer og kommer med knap- og lynlåslukning.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

bruge de smarte halstørklæder til mænd

Smarte halstørklæder til mænd

Søger du et praktisk og smart halstørklæde til hverdagen? Halstørklæder helt ligesom et par herre læderhandsker, er en nødvendig på de regnfulde, blæsende og kolde

køb de fede billige vinterstøvler til mænd

Billige vinterstøvler til mænd

Billige vinterstøvler til mænd kan være den dejlige og praktiske ting i garderoben når vinter rigtig rammer. Og mon ikke vinteren i 2020/2021 byder på

køb fede boss bælter til mænd

Elegante Hugo Boss herrebælter

Hvis du ønsker et elegant og stilfuldt bælte som mand, skal du se disse fede Boss bælter til mænd. Der findes rigtig mange lækre livremme

brug skovmandsskjorter til mænd

Skovmandsskjorter til mænd

Fede skovmandsskjorter til mænd i 2020? Den ikoniske arbejdsskjorte der blev et grunge-trend i USA indenfor rock og punk, udviklede sig hurtigt til at blive

køb de fede kortærmede herreskjorter til mænd

Kortærmede herreskjorter

De klassiske kortærmede herreskjorter til sommer hører sig til i garderoben blandt de mere almindelige herreskjorter. Den kortærmet når det er varmt, er den dejlige