Fordele ved at bruge høje hæle? Se de bedste fordele ved høje sko her

Højhælet sko er elegant og feminint med er disse sexet sko godt eller dårligt for dig?

Selvom det muligvis kan være ubehageligt over lang tid, så er der fordele ved at bruge høje hæle, fordi dette er et af de bedste sexet våben i en kvindes tøj arsenal.

Disse fordele der er forbundet, uden du dog skal tro, at det er sundt og godt for dig at gå rundt i høje hæle hele dagen, er hvad vi på Tøjlisten kigger lidt på.

 

Hvilket fordele er der forbundet med at gå i høje sko?

Siden starten af 50’erne hvor høje hæle virkelig slog igennem til kvinder, er der udviklet et helt vildt stort sortiment af sko og støvler med høje hæle.

Uanset om det er et par sexet sandaler, et par højhælede støvler eller en par lækre Just Cavalli damesko, så behøver man ikke have en fanatisk sko fetish for at sætte pris på et par smukke sko med hæle.

Lige meget om de vil stå ved det eller ej, har alle kvinder en hemmelig kærlighedsaffære med sko.

En kvindes forhold til den høje hæl kan være en smule overfladisk eller afvisende, men tro mig den er der stadigvæk.

 

Overskud, chic og elegance

Hvis du sætter en rigtig høj hæl på og også kan finde ud at gå i dem, så vil det give respekt og det burde give respekt både fra mænd og kvinder, for det er en yderst sexet ting.

De fleste kvinder kan lide høje hæle logisk nok, men værdsætter kvinder mest at købe de høje hæle og hele shopping dele med de følelser dette giver, eller det tanken om hvordan de kommer til at se ud f.eks. med et par stramme jeans til kvinder – Læs de gode tips til at finde rigtige jeans også.

 

Kropsholdning og selvtillid

Der er et par fordele udover det sexet og det er, at brugen af høje hæle fjerner at du går og falder sammen. Derimod er det med til at gøre, at du får en høj rank og stilfuld gang.

Utroligt nok, så fremmer brugen af de høje også din vejrtrækning og booster din selvtillid ved at sende ”jeg har seje høje hæle”, der sender endorfiner direkte til hjernen og dette kan fremme dit liv med mange år.

 

Ulemper ved høje hæle?

Det var fordelene ved de høje hæle, for sundt er skoene ikke. University of Queensland lavede for år tilbage et studie, hvor de påviste forskellige skader ved at gå i højhælet sko.

Der er rigtige mange ulemper, som du kan læse mere uddybende ved Alt her.

Slå håret ud og føl selvsikkerheden indvendigt der kommer ved at gå i de høje hæle, men for de fødder og generelle sundheds skyld, så lad det være i små doser.

Hvis du vil lære at gå i høje hæle smertefrit eller bare lære den rigtige måde, så se denne korte video:

Sådan lærer du at gå i høje hæle

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud: