Gallakjoler – sådan finder du dig den elegante kjole

gallakjoler

2 måneder siden |  0 comments  |  Mode

Det er lidt ligesom brudekjoler, som det er med gallakjoler: Der findes kun én, som vil føles som den helt rigtige, men hvilken? Det ved du nærmest først, når du har gjort det hårde benarbejde med at finde den og står klar til gallafesten.

Det kan være en utrolig stressende affære at skulle finde en gallakjole, især fordi der er så meget pres på. Den kjole du finder, skal virkelig være smuk og klæde dig perfekt.

Skal du snart til gallafest og vil gerne slippe for en tøjkrise? Så følg med her, hvor du kan læse alt om, hvordan du finder den perfekte gallakjole og hvilken, der klæder dig bedst.


Hvilken kjole passer til min krop?


Vi har alle oplevet at prøve noget, der sidder fantastisk på en mannequindukke eller ser spændende ud, når det hænger på bøjlen, men når det først er prøvet på, sidder det ikke særlig pænt. Når du skal købe en kjole, kan dette undgås ved at gå efter bestemte kjoler, som passer netop til din kropstype.

Som udgangspunkt gælder det om at fremhæve det ved din krop, som du allerbedst kan lide.

  • Har du en slank talje og er glad for dine former, så sørg for at fremhæve netop det ved at prøve en kjole, der sidder stramt om taljen.

  • Har du store bryster, kan det være fint at vælge en kjole, som ikke går helt op i halsen. På den måde ser dine bryster nemlig større ud, og medmindre det er hvad du går efter, kan det være svært at skabe balance mellem hofter og brystparti. Prøv derimod en kjole med et godt skørt.

  • Hvis du er petite og ikke har så mange former eller en særlig markeret talje, gælder det om at vælge noget, som sidder stramt, især om taljen, og prøv gerne kjoler med en masse detaljer og ærmer.

  • Er din krop den såkaldte æbleform med fylde på numsen og lidt mave, så prøv at trække fokus på din overkrop med en fin udskæring og et skørt med fylde for at skabe elegance.

  • Er din krop pæreformet, er det endnu vigtigere, at der kommer fokus på overdelen. Prøv kjoler med ærmer og udskæringer, som går op til halsen.


Nogle gange er der selvfølgelig ikke andet for end at prøve sig frem. Hvis du synes det er svært at finde en kjole, der klæder lige præcis din krop, så er der ikke noget galt med din krop - du har blot ikke prøvet den rigtige kjole endnu. Så et godt tip til gallakjole-shoppingen er at have tålmodigheden med.


Hvilken gallakjole skal jeg vælge?


Der er et væld af kjoler at vælge mellem. Helt in for tiden er kjolerne med masser af glimmer og et stort skørt.

Du går heller aldrig galt i byen med en kjole som er helt sort eller rød.

Men vil du prøve noget nyt, så hop i stedet i en vintage kjole. De kan se ud på mange forskellige måder, men har en unik feel. Vintage, genbrug og brugte kjoler er for tiden rigtig stylish, så du behøver ikke gå på kompromis med at være moderne ved at finde en kjole som er lidt billigere eller en lækker vintageinspireret kjole købt fra ny.

Gallakjoler, som også bliver ved med at være rigtig populære, er kjolerne med lange ærmer. Det tilføjer ekstra elegance, og er ærmerne af blonder, kan det virkelig løfte en kjole, som måske ikke har så meget fylde i skørtet, til et nyt niveau.


Må en gallakjole godt være kort?


Som udgangspunkt er gallakjoler lange. Der er dog ingen specifikke regler, så det er kun hvis du skal til et gallaevent, hvor der er dresscode, at det er bedst at følge disse. På nogle gymnasier, hvor 1. og 2.g’erne også deltager i gallaaftenen, er det for eksempel kun 3.g’erne, som må have lang kjole på. En lang kjole siger simpelthen mere “galla” end en kort kjole gør det.


Vejledning & Inspiration


Gallakjoler fra EBAY til under 100 krGallakjoler // Outfits


EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

bomber jakke
4 måneder siden

Bomber jakke – alt du skal vide inden køb

Væk med vinterjakken, væk med dunjakken, væk med læderjakken - når det bliver forår og varmt, så er det bomber jakken, der er vejen frem. Denne jakke med det skarpe snit, det løse fit og lynlåsen er blevet virkelig moderne og med god grund. Jakken er...

Read More
sandaler
3 måneder siden

Sandaler - sommerens absolut uundgåelige

Man kan ikke komme igennem en sommer uden et par virkelig gode sandaler. Men et par flotte sandaler, der er gode til når du skal slentre rundt i byen og et par klipklappere til når du skal på stranden og lige mærke sandet mellem tæerne - det er også...

Read More
hvide kjoler
6 måneder siden

Hvide kjoler - sådan finder du den helt rigtige

Til sommer er der ikke noget bedre end at tage en hvid kjole på, som kan matche den glød, vi får af solen. Der er bare et eller andet ved det hvide stof, der bringer en varm kontrast frem i forhold til vores hud, men også til vinter kan en hvid kjole...

Read More