Gummistøvler til børn

Gode gummistøvler til børn i 2020?

Vores omskiftelige danske vejr kræver praktisk og godt fodtøj. Især efterår og forår byder på sol, regn, frost, varme og kulde i en stor pærevælling. Her er både kondisko, støvler, sandaler og gummistøvler nødvendig for de små. Det er især gummistøvlerne der er uundværlige for børn.

Der er ret vådt i Danmark, og du skal undgå våde strømper og fødder. Derfor har vi her fundet et udvalg af lækre modeller indenfor gummistøvler. De forskellige modeller nedenfor kommer i den høje kvalitet, men som samtidig ikke nødvendigvis behøver at koste en formue. Brug de nedenstående modeller som inspiration til at finde praktiske og smarte gummistøvler der kan kombineres både med vinter, sommer eller forårsjakken til dit barn eller børn.

 

Viking Jolly gummistøvle

Køb Viking jolly gummistøvle til børn

Find gummistøvlen til 299,- kr. her

Viking jolly gummistøvlen ligner en klassisk gummistøvle, der kommer med en god robust og stabil følelse. Prisen er ca. 300 kr. og giver dig en støvle der kan holde til slid, og kommer med en god bund til at stå bedre fast med.

Klassisk god kvalitet der går igen i Viking sko. Hvis du undrer dig over, hvilken gummistøvler der er bedst egnet til børn, kan dette være en oplagt kandidat. Støvlen hører vel til de lange gummistøvler fremfor de mere lave gummistøvler, men højden virker dog til at være ret standard. Indersiden er dejlig rar og blød, men den er ikke foret, hvilket kan trække lidt ned. En anden ting der adskiller denne støvle fra en standard, er at den er lidt tungere end gennemsnits støvlen, men den er dog bedre til det dårlige vejr på grund af vægten. Og så kommer den med forskellige sjove design og farver som de små elsker.

 

 

Crocs gummistøvle

Køb de flotte gule gummistøvler til børnFind crocs til 299,- kr. her

En utraditionel men dog utrolig populær gummistøvle til børn, er den trendy amerikanske Crocs støvle. Du finder den i gul, lyserød, blå og grøn farve, som giver det flotte look på den anderledes udseende gummistøvle, der dog er super smart lavet, så den passer lige til foden på barnet.

De to håndtag der kommer i toppen, er et ret smart påfund. Det giver drengen eller pigen en chance for at tage støvlerne af og på ret nemt. Støvlen er blevet udpeget som bedst i test gummistøvle til børn flere steder online, der er med til at forhøje kvalitetsstemplet på Handle it Boot modellen.

Eneste ulempe ved Crocs støvlen, er refleksen bag på støvlen der er meget lille. Men så får du en støvle med god slidstyrke og super god vandtæthed i en let gummistøvle, så du må opveje mod hinanden. De gule gummistøvler er et super godt køb for dig, og så finder du modellen til kun omkring 250 kr.

 

 

Romika Cosmos støvle

hvilke gummistøvler til børnFind tøvlen til 299,- kr. her

Disse smarte Romika gummistøvler i kunststof er varmt foret og kommer i både lilla, marine blå og denne sorte farve. et par varme gummistøvler der kan tilsættes en vinterjakke på de våde dage for barnet. Det sker at vi har dage gennem vinteren hvor der er koldt om morgenen og aftenen men regnfuldt og ikke helt frost gennem dagen. Her kan disse foret gummistøvler være det smarte valg som kan kombineres med f.eks. en Mikk-Line flyverdragt og kan købes i størrelse 22 til 39.

 

 

Tretorn Kuling Neopren

Find støvlen til 279,- kr. her

Tretorn er et svensk mærke der startede ud med at lave det praktiske arbejdstøj til blandt andet fiskere. Firmaet blev startet i 1891 og kan siges, at have rigtig mange års erfaring ud i praktisk vandtæt tøj. I dagens tidsalder finder du mærket indenfor alle typer kollektioner, hvilket også dækker gummistøvler til børn.

Denne Kuling Neopren model er en god og solid støvle som samtidig er foret. Udvalget i Trekorn kommer i mange forskellige typer og udtryk, så du vil næsten med garanti kunne finde noget til den lille pige eller dreng. Støvlen er helstøbt i gummi og skaft i smidig neopren så barnet kan røre sig.

 

 

En Fant støvler

Find gummistøvlen der er bedst i testFind støvlen til kun 100 kr. her

Find de smarte gummistøvler der skal bruges sammen med regntøj, når vejret er vådt og sommerjakken måske er det dårlige valg. En Fant laver smarte støvler, hvor denne blå støvle med stjerner og prikker kan kunne være den smarte og praktiske støvle til drengen.

Støvlen er dejlig skridsikker, da den kommer med sål der er rillet i bølger som giver et godt skridsikker grundlag. Støvlen kommer på tilbud til kun 101 kr. så du får en god billig gummistøvle.

 

 

Hunter gummistøvler

hunter gummistøvler børn

Find støvlen til 300,- kr. her

En gummistøvle i den lidt dyre ende, er Hunter gummistøvlerne der ikke kun er forbeholdt som populær damestøvle, men nu også til børn i både den lange og korte støvleskaft udgave.

Støvlen der er fremstillet i gummi og nylon er ikke med fór. Og kommer i sølv, sort, lyserød og grøn farve, så der er noget både for drenge og piger. Du får en støvle med rummelig åbning og materiale der både er blødt og tyndt som et plus for bevægeligheden.

Gummistøvlen kommer med to store reflekser bag på, hvilket absolut er et plus. Men du betaler så også det dobbelte af f.eks. Crocs støvlen med du kan dog finde lækre billige Hunter gummistøvler på udsalg både online og engang imellem ved Intersport, Bilka, Føtex, Kvickly og lignede steder.

 

 

Color Kids kort gummistøvle

Køb de flotte korte gummistøvler til børn

Find støvlen til 249,95 kr. her

Der findes en hel del lækre korte gummistøvler og hvorfor ikke de farverige? Color kids laver smarte og farverige støvler som denne røde koral model. Søde motiver i form af løver med en sjov hat på, gør bare støvlen super fed, for det er noget de små elsker.

Den obligatoriske strop bagtil er på støvlen, så det er nemmere at komme i og ud af støvlen igen for drengen eller pigen. Den indvendige sål kan tages ud til tørring, hvilket er ganske praktisk for at have en tør støvle til næste dag i vuggestue eller børnehave.

 

 

Mikk-Line gummistøvle

hvilke gummistøvler til børn?Find støvlen på udsalg til 160,- kr. lige her

Til omkring 200 kr. kan du købe gummistøvler i det smarte Mikk-Line mærke. Støvlerne ligger i den billigere ende, men det betyder ikke, at du får en dårlig gummistøvle. Du får nemlig en let og praktisk gummistøvle, der samtidig kan holde tæt som er hovedformålet med gummistøvler.

En ganske klassisk gummistøvle der passer godt med en flyverdragt eller Mikk-Line termotøj. Du kan engang imellem finde det lækre mærke på udsalg eller tilbud i Kvickly eller Føtex, men hvis du ikke gider besøge forretninger, kan du tjekke online hos Kids-world.dk hvor du ofte finder de laveste priser.

Ulempen ved denne støvle er, at den virker til at kunne blive hurtig slidt. Dét udmønter sig i at det giver en ret grim overflade. Men det kan opvejes dog af, at du får en gummistøvle der kan holde tørt og er relativ billig.

 

 

Bisgaard gummistøvler til børn

god gummistøvle med kort skaft

Find støvlen til 300 kr. her

Bisgaard er et andet populær mærke indenfor gummistøvler til drenge og piger. Den viste lyserøde model med stjernen på er en smart støvle der kører det pigelige look, hvor logoet i stjernen ser ret godt ud.

En støvle der støtter godt om barnets ankel, og kommer med en god og fleksibel sål. Denne model med stjernen, er dog en slimmodel, hvilket betyder, at den er mindre omkring læggen end de andre mærker. Det gør sig dog kun gældende for denne model, og ikke et gennemgående tema.

Du får et par støvler med refleksstrop bagpå, hvilket kan hjælpe barnet med at få støvlerne på også. For at finde den rette størrelse, skal du overveje at lægge 1.5 cm voksetillæg på.

 

 

Celavi støvle

køb de lange gummistøvler til børnFind støvlen til 249,95 kr. her

Celavi laver fine gummistøvler som så mange af de andre producenter. Denne blå støvle med monstertrucks absolut kan være en sjov støvle som drenge vil elske. Du får en god støvle der holder tørt og kommer med en praktisk refleks på hælen, som der bør og skal være på.

Hvis du har en dreng der skal bruge nye gummistøvler i naturgummi, kommer Celavi støvler i den gode kvalitet og pris. Støvlen er selvfølgelig vandtæt og er dejlig praktisk for drengen, for den kommer med dybe riller under den robuste gummisål til ordentlig fodfæste.

 

 

Didrikson Gummistøvler

Køb de varme forede gummistøvler til børn

Didriksons brand blev grundlagt i 1913 i Sverige som tøj til fiskerne. Lang historie kort betyder det, at du i får tøj og heriblandt gummistøvler, fra et firma med fokus på det vandtætte. At holde vandet ude er selvfølgelig første forudsætning for om en gummistøvle er god eller ej.

Du finder selvfølgelig Didriksons i både de lette gummistøvler til sommeren, og termostøvler som denne model, til de kolde tidspunkter, Her er denne forede Didriksons støvle dejlig praktisk, da den kommer med lækker cremefarvet uld, så fødder ikke bare er tørre men også varme.

Bunden kommer med riller til det ordentlige fodfæste når det er glat eller vådt, helt ligesom toppen kan strammes og sidde tæt.

 

 

Rosa Aigle gummistøvle

Find de gode vinter gummistøvler til barnet

Find støvlen til 299,95 kr. her

En skøn støvle til den lille pige kan være denne Rosa Aigle gummistøvle til den fornuftige pris på 300 kr. Det franske firma laver flotte og søde gummistøvler der selvfølgelig også kommer i farver og stilarter til drenge.

En lækker håndlavet kvalitet er, hvad du får med denne Baby Flac model i naturgummi. En støvle der giver den flotte stil sammen barnets overgangsjakke, for denne støvle er absolut både sød, tidløs og klassisk og selvfølgelig dejlig komfortabel at have på til leg.

 

 

Bundgaard støvler

Køb de billige Bundgaard gummistøvler til børn

Find støvlen til 299,- kr. her

Bundgaard er et andet dansk brand der byder på et stort og fint udvalg af støvler til børn. Her finder du den klassiske gummistøvle som vist på billedet, der kommer i det tidløse men også elegante udtryk. Vil stå godt med både jeans, flyverdragt, regntøj eller termotøjet på de dage, hvor fødderne primært skal holdes tørre. Du får refleks, hælstrop og syntetisk materialer med udvalget af Bundgaard støvler.

 

 

Sofie Schnoor støvler

Køb de sjove gummistøvler med glimmer

Find støvlen til 181,- kr. her

Sofie Schnoor laver moderne modetøj hvor især det feminine får lov at udfolde sig. I forhold til gummistøvler til piger kan mærket være det helt rigtige som den lille vil elske. Du finder nemlig mange bløde og feminine farver hvor detaljer som glimmer m.m. med garanti vil lokke den lille. Kvaliteten er ikke dårlig, men heller ikke bedre i forhold til de andre viste modeller. Sofie Schnoor bliver ofte valgt ud fra stilen, hvor især små piger vil elske alt det glimmer.

Der findes rigtig mange andre lækre mærker som LEgo Wear, Merrell, Bogs, Sorel, Ilse Jacobsen, Pieces, Noa Noa, Hummel, Adidas, Giesswein, Seeland, Bogs, Tretorn og Danefæ gummistøvler til børn, der alle kan være helt lige så gode modeller, men vi har dog valgt at vise de ovenstående modeller.

Ligesom med mærkerne, så finder du også gummistøvler med for, vintergummistøvler eller termo gummistøvler til børn, hvor disse kan være det gode valg. Et par gode vinterstøvler til børn er dog et bedre valg til vinter, for gummistøvler er ikke gode at gå i over lang tid for fødderne, og dette gør sig også gældende for børn.

 

Måleskema / størrelsesguide

Man skal selvfølgelig finde den rigtige størrelse, som du relativt nemt kan finde.

  • Placer dit barns fod ind mod en væg
  • Sæt en bog ved storetåen
  • Mål fra væggen til bogen, og så har du den mere eller mindre nøjagtige størrelse
  • Tilføj 1-1,5 cm til den målte længde, så er der også plads til strømper og vokse

[toggle title=”Find skostørrelsen her”]længde Skostørrelse

12,9      19
13,3      20
13,9      21
14,7      22
15,3      23
15,9      24
16,5      25
17,3      26
18,0      27
18,7      28
19,4      29
20,0      30
20,7      31
21,3      32
22,0      33
22,7      34[/toggle]

 

Hvilken gummistøvle er bedst til barnet?

Materialet skal helt klart være at naturgummi, for der er mange fordele forbundet med det mest anvendte materiale til gummistøvler. Du får nemlig den gode beskyttelse af foden samtidig med at naturgummiet giver den gode komfort.

Bredden på støvlen er logisk nok en ret vigtig ting, for ligesom med et par Adidas sneakers eller andet fodtøj, så skal gummistøvlen passe på barnets fod, og ikke være for små eller for store, for så ryger beskyttelsen mod miljøet også.

Undgå for store gummistøvler ved at hælen sidder relativt tæt, samtidig med at tæerne kan ligge side om side, og selvom ikke alle gummistøvler kommer med indersål der kan tages ud, så er det dog en ret god ting at tage med.

Med hensyn til størrelsen, så bliver det nødvendigt med et par tykke og varme strømper, for helt ligesom med regntøj til børn, så skal kroppen holdes varmt af andet end naturgummi, og her er det godt at lægge 1-1,5 cm. på størrelsen inden køb.

 

Kilder:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb de fede hummel sommerjakker til børn

Hummel sommerjakker til børn

Hummel sommerjakker til børn? Sommeren står for døren her i 2020, og tiden for at tøjet skal gå fra enten den varme vinter- eller forårsjakke

køb de smarte sommerjakker til børn

Sommerjakker til børn

Søger du inspiration til smarte sommerjakker til børn fordi pigen eller drengen skal have en ny let jakke til den varme tid? Det er ikke

Køb en god Ver de Terre flyverdragt til børn

Ver de Terre flyverdragt

Hvorfor en lækker Ver de Terre flyverdragt? Hvis du i tvivl om du skal finde en Ver De Terre dragt til den lille, så kan

overgangsjakker til junior

Overgangsjakker til junior

Lækre overgangsjakker til junior er nødvendig både til forår/sommer som efterår. Her kan du vælge blandt det store udvalg af lette forårsjakker eller eller satse

køb de lækre forårsjakker til børn

Forårsjakker til børn

Forårsjakker til børn bliver nødvendig, når vejret begynder at melde forårets kommen. Når solen og varmegraderne begynder at blive konstante, vil behovet for flyverdragten eller

køb ecco vinterstøvler til børn

Ecco vinterstøvler til børn

Ecco vinterstøvler til børn? Hvis du overvejer om ikke Ecco skal være barnets eller børnenes nye støvler, så er det et godt valg. Ecco havde

brug det åndbare Mikk-Line regntøj til børn

Mikk-Line regntøj

Mikk-Line regntøj kan måske være svaret på regntøj der er godt til børnene og samtidig kommer til en fornuftig billig pris. Vejret i Danmark byder

køb de smarte vinterstøvler til børn

Vinterstøvler til børn

Leder du efter de praktiske og smarte vinterstøvler til børn i 2020? Vinterstøvler til børn er vigtigt at få styr på. Når efteråret begynder at

find det rigtige regntøj til børn så de holder sig tørre

Regntøj til børn

Søger du godt regntøj til børn nu vi desværre har alt for mange våde tider i Danmark? Hvad end det forår, sommer, efterår eller vinter,