Her er de mest tidsløse trends

Om man er politisk engageret, en festglad person, høj eller lille, eller kun går op i at tjene penge, så vil der altid findes nogle trends, som rammer alle segmenter. Trends som aldrig har været skyggen af en døgnflue, men som år efter år har haft en konstant interesse. Vi har samlet en oversigt over nogle af dem, som år efter år går igen i både erhvervs- og privatliv.

Festsange for fællesskabet

Om du er stor eller lille, har fest og fællesskab ingen alder. Derfor har dette første punkt altid været et populært fænomen, og er det stadig. Festsange har været der i så lang tid, som man kan huske. Oprindeligt stammer de helt tilbage fra folkeviserne tilbage i 1500-tallet, hvor lyd og rytme samlede folket i smukke toner. Lige siden har festsange stået som kreative indslag i festlige begivenheder, hvor sangene er kendte for at bruges i personlige sammenhænge.

Tiderne har ændrede sig meget de sidste 500 år, men ideen om fest og fællesskab er stadig i høj grad noget, som definerer os som mennesker. Derfor vil festsange nok altid stå som en tidløs trend, hvor musikken fører an. Især festlige begivenheder som konfirmationer, er en guldgrube for festsange, hvor personlige konfirmationssange og sjove rim, altid er en sikker vinder. Ved hvert forår står nemlig en stor gruppe konfirmander klar, og her er festsange til fællesskabet et oplagt indslag – En del af de trends, som hvert evig eneste år består.

Hvor lang tid festsange vil være en trend i samfundet, kan være svært at sige. Men med 500 år i bagagen, ser fremtidsudsigten alligevel lys ud.

Teamudvikling der virker

Fænomenet “teamudvikling” er for mange virksomheder verden over et meget kendt fænomen, som i hver sin form, ofte bliver implementeret. Teamudvikling er på mange måder et synonym for samarbejde og udvikling, og det er også lige det, det går ud på. For selvom virksomheder altid ønsker at vækste og har en klar vision, er det ikke altid tilfældet. For virksomheder er bygget på mennesker, og derfor kan konflikter internt være hverdag for mange. Derfor har den brede fortegnelse “konsulenter” gennem mange år på den ene eller anden måde styrket virksomheders parhold medarbejdere imellem. Ved at gribe ind hvor problemerne er og både reparere og styrke relationerne, er teamudvikling blevet virksomhedernes menneskelige konsulent.

Har man stærke menneskelige relationer i organisationen, har man også forudsætningerne for at nå de største resultater. Derfor er teamudvikling en trend, som kan gøre selv den mindste virksomhed til en guldmine. Det handler bare om at finde teamudvikling, der virker.

Miljø og klima – en af de vigtigste trends

Miljø og klima er noget, som vi mennesker i enorm grad har måtte forholde os til gennem tiden. Med et stigende CO2 udslip og forurening er miljøbevidsthed en større trend end nogensinde – og en nødvendig en af slagsen.

Derfor er miljøet en overordnet faktor i alle de valg, vi tager her i verden – og der er et stort fokus her. Især transport er en stor forurener, hvorfor transportvirksomheder er nødsaget til at omstille sig. Her er især skandinaviske transportvirksomheder blevet frontfigurer på miljøvenlige leveringer. Miljøet fylder en stor del hos kunder, og derfor vil en positiv miljøpolitik, blåstemple virksomheder.

Miljø er et vigtigt punkt i alle erhvervsmæssige foretagender. Det er ikke kun transport, der er en vigtig spiller. Både oksekød og tøjproduktion er også steder, hvor miljø især bliver kigget nøje på.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

hvordan finder du den bedste flyverdragt til barnet

Find den rigtige flyverdragt?

Find den rigtige flyverdragt? Hvis du søger en ny flyverdragt til barnet, er du nok stødt på problemet med at overskue udvalget. hvad og hvilke