Husk at have penge til disse ting

Der er meget man skal have penge til i løbet af en måned. Der er husleje, mad, diverse abonnementer og så videre. Dertil er der alle de uforudsete udgifter. De uforudsete udgifter tænker du måske, at du ikke skal have penge liggende til. Hvis nu din iPhone er bliver stjålet, så er det godt at have lidt penge på kistebunden til en selvrisiko på iPhonen. Det er derfor godt at have lidt penge tilbage så du ikke bliver ruineret, hvis uheldet er ude.

Læs herunder hvilke uforudsete udgifter der kan komme i løbet af en måned.

Stjålet cykel

Det er altid en god idé, at have penge til en ny cykel, hvis den bliver stjålet, eller endnu bedre at have forsikret sin cykel. Hvis uheldet skulle være ude og man får stjålet sin cykel, så er det godt at have penge til en ny, således at man kan få købt en så hurtigt så muligt, så der ikke bliver brugt penge på en pendlerkort eller elcykler.  Dette kan være en stor buffer at have på en ens konto, men mange gange en nødvendig en.

Frisør

Selvom du ikke har det største budget, så er det en god ide, at lige have 200-400 kr. liggende som du kan bruge på en frisør, hvis du har glemt, at det er ved at være tid till at klippes igen. Det kan hurtigt ske, at man har 500 kr. tilbage til resten af måneden, og man tænker at det nok skal gå, men hvis man virkelig har brug for en klipning, så er det er meget godt at have lidt flere penge tilbage til sidst på måneden. Det er i hvert fald godt, at have lagt nogle penge til siden, da det er vigtigt at du ser velplejet ud.

Computer

Hvis din private computer eller din arbejdscomputer går i stå, så er det vigtigt, at du i det mindste har penge nok på kontoen til at få repareret computeren. Computeren kan være helt død, hvor der ikke er andet at gøre end at prøve at få harddisk ud, med alle de vigtige dokumenter, der er det godt at have penge tilbage.

Reparation af IPhone

Man ved aldrig hvornår uheldet er ude. Derfor er det vigtigt at have nogle penge til overs, hvis du får stjålet din iPhone til en festival eller hvis du smadrer din skærm til en fest. Du kan også have forsikret din iPhone, dog er der stadig selvrisiko, og den skal du også have lagt penge til siden til. Der er mange steder hvor du kan få repareret din IPhone. Hvis du bor i København, er der mange der finder en billig løsning på Nørrebrogade. Det kan dog være en god idé, at finde et sted som har fået gode anmeldelser på de sociale medier, Google eller en af dine venner har foreslået denne reparatør. Man skal være påpasselig med hvor man får repareret sin iPhone henne, da nogle af de dårlige steder skifter dine gode dele i telefonen, ud med dårligere komponenter. Det er derfor man nogle gange kan opleve, at ens mobil bliver langsommere efter den har været til reparation. Der kommer flere og flere reparatører, mange reparatører har også en butik i et storcenter, der kan folk få repareret deres telefon, mens de tager rundt og shopper, eller går på indkøb.

De fleste reparationer er på skærmen, da hvis du taber din iPhone, så går glasset i stykker. Glasset kan hurtigt skiftes. Mange steder tager det kun 30 min at få skiftet glasset afhængig af hvor lang kø der er. Et godt sted at få repareret mobil hos er Telerepair.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud: