Hvid bikini

Søger du nyt badetøj inden sommerferien? Her er valget mellem badedragten eller bikinien. Og hvorfor ikke vælge en sød hvid bikini, hvor hvid ligesom sort er en farve de fleste passer. Den hvide farve er dog dejlig sommerlig, og passer til de fleste steder der indbefatter strand eller pool – Og Selv Eva Longoria er vil med farven som beskrevet i Eb.dk her.

Vi har samlet et udvalg af forskellige styles som inspiration til dig. Det bør hjælpe dig til en nemmere og hurtigere beslutning om, hvilket bikini der måske passer ned i din rejsetaske sammen med strandkjolen, sommerkjoler og det andet lette ferietøj.

 

Missguided Mix & Match bikini

Køb en billig bikini under 200 kr

Find sættet til 120,- kr. her

Søger du en sporty og billig hvid bikini til stranden eller pool? Denne fra Missguided kommer til en billig pris under 200,- kr. for et bikini sæt. Bikinien er helforet og lavet i 80% polyester og 20% elastan.

 

 

Calvin Klein Underwear

Køb den populære CK bikini i hvid

Find sættet til 499,- kr. her

Køb den søde hvide bikinitrusse og top til ca. 700,- kr. Et flot sæt i den velkendte CK stil med genkendelig logo der kommer i bred elastik i toppen fortil og også bagtil på trussen. Toppen er en trekantsmodel med tynde udtagelige indlæg og skulderbånd du binder i nakken.

 

 

Tommy Hilfiger bikini

køb den flotte bikini i hvid fra Tommy Hilfiger

Find sættet til 403,- kr. her

En anden sporty og frisk bikini er denne fra Tommy Hilfiger Underwear. En af de smarte bikinier til unge der kommer i en lidt frisk og unik stil Hilfiger logo i bred elastik. Toppen er en trekantsmodel med stropper hvor trussen er ganske enkel. Et godt alternativ til en blå eller rød bikini hvor snittet ofte går igen ved en Wiki bikini. Hvis du søger denne stil, kan du overveje denne model.

 

 

Elsa & Rose bikini

køb hvid lsa & Rose Swimwear bikini

Find sættet til 498,- kr. her

Hvis du vil have det søde look i hvid bikini trusse og top, er denne bikini fra Elsa & Rose måske lige dig. En sød biniki hvor toppen har udtagelige polstring. Trussen er helforet og bindes i sider hvor toppen bindes i ryggen. En dejlig bikini der ikke hører til blandt de billige bikinier, men dog i den søde og flotte tidløse stil, hvor du kan bruge en let sommerkjole til at trække over som strandkjole.

 

Southbeach bikini i hvid

Køb den billige South Beach bikini

Find sættet til 250,- kr. her

Køb denne sporty bikini i den enkle og feminine snit. Bikinien South Beach Mix And Match Monowire kommer i det enkle snit med stropper både i bikini og top. Modellen kommer i størrelse 34 til 46 og kan kombineres med et par søde sølv sandaler med hæl og den lette kjole til at trække over til og fra stranden.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb de lækre nytårskjoler til at skyde nytåret ind som kvinde

Nytårskjoler

Hvis du søger en flot nytårskjole til at springe ind i det nye år, har vi fundet et par af nye og populære styles. Du

køb UGG Australia vinterstøvler

UGG Australia vinterstøvler

De kendte UGG Australia vinterstøvler til kvinder? De populære og ofte varme støvler fra Australien er faktisk unisex støvler, de er dog bare brugt mest