Hvide sommersko til mænd

Varmen står forhåbentlig for døren her i 2020. Og hvorfor ikke se lidt moderne ud med et par hvide sommersko til mænd, der kan skabe det seje outfit til de varme måneder?

Her har vi fundet 10 fede sko/sneakers i hvid. De nedenstående modeller kan alle skabe det afslappet men trendy look gennem sommeren, og så skal det bare kombineres med det rette tøj og et par fede solbriller til mænd.

Fede hvide sommersko til dig som mand i det rette mærke er noget, der skaber den gode stil. Og måske er en af de nedenstående  modeller er lige dig. De hvide sko kommer i forskellige brands og priser, så der mulighed for finde inspiration til alle.

 

Vans slip-on sneakers

køb de hvide vans herresko

Find skoen til 509,- kr. her

Hvis du elsker slip-on skoen, kan denne hvide model fra Vans måske være din nye lækre sko til sommerbrug. En lækker sko i tekstil og selvfølgelig gummisåler med slidbanemønster så du står godt fast også.

 

Hvide Lacoste sneakers

køb de hvide Lacoste herresneakers

Find skoen til 699,- kr. her

Lacoste er blevet et hit igen igennem de senere år, helt ligesom det især var i 80'erne. Mærket er associeret med eksklusiv stil, og disse hvide sneakers er ingen undtagelse. En stilren og eksklusiv udseende sko som giver det rene look, der bare skal kombineres med de rigtige bukser, et fed herrebælte og måske en let sommerskjorte? Skoen koster 700 kr. og kommer i 4 forskellige farver, så der er mulighed for at finde anden end hvid der skal stå sammen med den lette herre sommerjakke.

 

Converse All Star

køb de hvide converse sneakers til mænd

Find skoen til 509,- kr. her

Converse All Star Core Ox er en hvid sneakers i det ungdommelige og friske brand. Skoen i tekstil kan du købe for ca. 500 kr. og som sådan, er det en okay billig pris for et par sko i det smarte brand. En simpel sko der kommer i stort set hvid hele vejen igennem og kan kombineres med både shorts som lange bukser.

 

Hvid Tiger of Sweden

køb de hvide Tiger of Sweden sneakers til mænd

Find skoen til 1.499,- kr. her

Måske denne hvide Tiger of Sweden herresko skal være din nye sko. Klassisk let og elegant sko med almindelig snørelukning der kan bruges gennem hele foråret og sommeren, hvor både skole, arbejde, grillfest og byturen er stederne hvor skoen er særdeles velegnet. Kombinerer skoen med en let læderjakke til mænd.

 

Fred Perry herresko

Brug de fede Fred Perry sko i hvid farveFind skoen til 899,- kr. her

Hvis du vil have et eksklusiv mærke til en “billig” pris, kan Fred Perry med denne hvide herresko være dit valg til sommeren. Et par elegante hvide sommersko til en mand, der kommer i et acceptabel prisniveau for kvalitet og brand.

 

John Galliano

køb de eksklusive italienske sko i hvid

Find skoen til 2.099,- kr. her

Hvis du leder efter afslappet og elegant sko, kan du købe disse John Galliano sneakers. Det eksklusive italienske brand giver dig en sko i 100% læder, som har sin helt unikke stil der er krydret med lidt æstetisk elegance.

 

Hvid Emporio Armani

Emporio Armani EA7 sneakers til mændFind skoen til 1.149,- kr. her

Et par enkle og yderst stilfulde hvide sko i det italienske brand. Armani er kendt for den eksklusive stil, og disse sko er også i den velkendte enkle men samtidig urban og elegante stil.

 

Polo Ralph Lauren

køb billige hvide herresko til sommer

Find skoen til 799,- kr. her

Polo Ralph Lauren er et populært mærke, hvor især den yngre generation blandt unge mænd og kvinder sværger til det trendy brand. Du får den afslappet luksus med preppy stilen, hvor det karakteristiske logo pryder siden af skoen. En flot sko der giver et let casual udtryk med et par jeans og en Ralph Lauren kortærmet herreskjorte.

 

Lacoste Carnaby Evo

køb de fede sommersko til mænd

Find skoen til 785,- kr. her

Et andet par fede sko til mænd er denne Lacoste Carnaby herresko. En fed og enkel sko der udstråler stilen som Lacoste er kendt for. Modellen er en yderst populær sko især blandt de yngre mænd. Skoen der kommer i imiteret læder koster lige under 800 kr. og kommer i sort og blå model også.

 

Vans Authentic sommersko

køb de fede vans billige sommersko til mænd

Find skoen til 437,- kr. her

Hvis du søger Vans sko i hvid, kan denne enkle model med Vans logo på være den helt rigtige hvide sommersko til dig som mand. Skoen koster lige under 500 kr. og kan kombineres med stort set alt lige fra de fede skjorter til unge mænd, til det mere afslappet sommertøj til de modne mænd.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb de fede billige vinterstøvler til mænd

Billige vinterstøvler til mænd

Billige vinterstøvler til mænd kan være den dejlige og praktiske ting i garderoben når vinter rigtig rammer. Og mon ikke vinteren i 2020/2021 byder på

køb fede boss bælter til mænd

Elegante Hugo Boss herrebælter

Hvis du ønsker et elegant og stilfuldt bælte som mand, skal du se disse fede Boss bælter til mænd. Der findes rigtig mange lækre livremme

brug skovmandsskjorter til mænd

Skovmandsskjorter til mænd

Fede skovmandsskjorter til mænd i 2020? Den ikoniske arbejdsskjorte der blev et grunge-trend i USA indenfor rock og punk, udviklede sig hurtigt til at blive

køb de fede kortærmede herreskjorter til mænd

Kortærmede herreskjorter

De klassiske kortærmede herreskjorter til sommer hører sig til i garderoben blandt de mere almindelige herreskjorter. Den kortærmet når det er varmt, er den dejlige

Køb de flotte sommerjakker til mænd

Sommerjakker til mænd

De fede sommerjakker til mænd skal overvejes, når fuglene bliver forårskåde og solen begynder at varme på den gode måde. Den lette jakke er heldigvis

Blå forårsjakker til mænd

Blå forårsjakker til mænd

Søger du en af de fede, afslappet eller tidløse blå forårsjakker til mænd? Når solen for alvor “slår rod” og mildere vejr med varme kommer,