Hvide stiletter

Hvide stiletter kan du bruge til at skabe mange forskellige looks i 2020. Her er især det sofistikeret look samt brug til fester som bryllup, konfirmation og gennem sommeren, hvor de lyse stiletter kommer til sin ret.

Den hvide stilet er ofte brugt til festlige lejligheder som barnedåb, bryllup, konfirmation med mere. Det skyldes, at skoen kan bruge både til det lyse tøj som studenterkjoler men faktisk også mørkere modeller som f.eks. Vera Moda kjoler, det skal bare kombineres med de rette farver, og så vil den højhælet hvide sko stråle. Vi har fundet inspiration til forskellige flotte modeller, som måske kan være lige dig.

 

Menbur Germanie sko

Køb den enkle hvide stilet til fest

Find skoen til 579,- kr. her

Sammen med den flotte gallakjole eller måske konfirmationskjolen, kan den ivory farvet sko fra Menbur måske være helt perfekt. Skoen kommer i et glansfuldt satin udtryk med åben tå og vristrem med spænde. Skoen har en hælhøjde på 11 cm.

 

 

Jonak Paris Stiletsko

Køb en flot hvid festsko fra Ted Baker

Find skoen til 903,- kr. her

Den chicke sko med det søde udtryk kan være denne sko fra Jonak Paris. Modellen Parapapa er en flot pumps med overdel i læder til det elegante snit. Ydersålen kommer i gummi og indvendig i læder. Skoen kommer med en hælhøjde på 9 cm. og giver dig en høj sko til festen.

 

 

Anne Maria sko

Køb en høj hvid sko til fest

Find skoen til 619,- kr. her

Men denne Ana Maria sko i ivory farve fra Menbur får du en unik og elegant sko der emmer af klasse. Et klassisk udtryk i normal pasform med 10 cm hælhøjde og en sød roset bagpå. Perfekt til de fleste festlige lejligheder hvor der skal bruges den korte som lange festkjole.

 

 

Menbur Neus sko

Køb den flotte højde sandal til fest

Find skoen til 579,- kr. her

En anden flot høj sko fra Menbur kan være denne unikke Neus model. En flot sko der glitrer smukt og er velegnet til både bryllup, konfirmation eller anden festlig anledning. Du får en stilethæl med højde på 8 cm. og remme beklædt med similisten.

 

 

Ted Baker Melnip sko

Køb en flot hvid festsko fra Ted BakerFind skoen til 1.279,- kr. her

En anderledes hvid sko der kommer med flotte detaljer i skoen som giver det helt unikke og festlige udtryk. Overdelen er i satin og for i læder. Hælhøjden er på 10 cm. så du får en høj sko der kombinerer det italienske og skandinaviske design. Måske et par stiletter til ønskesedlen der skal laves til jul.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb de lækre nytårskjoler til at skyde nytåret ind som kvinde

Nytårskjoler

Hvis du søger en flot nytårskjole til at springe ind i det nye år, har vi fundet et par af nye og populære styles. Du

køb UGG Australia vinterstøvler

UGG Australia vinterstøvler

De kendte UGG Australia vinterstøvler til kvinder? De populære og ofte varme støvler fra Australien er faktisk unisex støvler, de er dog bare brugt mest

køb de flotte vinterjakker med pels

7 lækre vinterjakker med pels

Søger du efter de flotte og varme vinterjakker med pels på hatten eller kraven? Her har vi fundet forskellige lækre jakker til vinteren 2020/2021. Udvalget