Hvide studenterkjoler

Hvide studenterkjoler? I år, helt ligesom traditionen foreskriver når sommeren så småt sætter ind, så er det tidspunktet til at alle studenterne bliver færdige med deres eksamener og skal have hue på.

Er du en af dem, der står overfor den glædelige ting at blive færdig med eksamen snart og springe ud som student? Så skal du selvfølgelig have fundet en af de lækre hvide studenterkjoler. Helt ligesom traditionen foreskriver med hue og studenterkørsel, så er der også tradition for at en student har hvid kjole på.

Det med eksamen kan vi ikke hjælpe dig med. Men vi kan vise dig nogle lækre modeller i studenterkjoler der enten er smukke, elegante eller stilfulde. De nedenstående hvide kjoler i forskellige modeller kommer i forskellige stilarter og priser. Udvalget dækker måske over det helt rigtige, så du kan være heldigt at finde en flot kjole der passer lige til dig.

 

Michael Michael Kors

 Michael Michael Kors Lace wrap kjole

Find kjolen til 1.700,- kr. her

Michael Michael Kors slå-om kjole i et sødt udtryk. Måske den flotte og søde kjole når du skal have huen. Kjolen er fremstillet i 75% bomuld og 25% nylon og har v-udskæring og kommer med korte ærmer.

 

Hvid Goddiva kjole

Køb let kjole i hvid fra Goddiva

Find kjolen til 449,- kr. her

Flot hvid Goddiva kjole der kan være oplagt som studenterkjole. Du får en kjole blød, stretchy kvalitet og udtryk med et flot fald i kjolen. Der er slå-om i overdelen og markeret talje.

 

Ivyrevel Wrap offwhite kjole

Køb en offwhite studenterkjole til den store dag

Find kjolen til 599,- kr. her

Ivyrevel giver dig denne smukke slå-om kjole i offwhite nuance. Kjolen der kan være oplagt til den store dag, kommer i blød kvalitet med markeret talje der har knapdetalje. Lukningen er med skjult knap på inderside og i ryggen. Brug kjolen sammen med et par flotte sko og accessories som f.eks. de smarte Gucci solbriller til kvinder.

 

 

Samsøe & Samsøe kjole med blonde

sød studenterkjole med blonde på ryg

Find kjolen til 700,- kr. her

Denne søde kjole fra Samsøe & Samsøe kommer med blonde bagpå og høj rund hals. Kvaliteten er stum vævet stil og er en foret model. Kjolen er med markeret talje og skjult lynlås i ryggen. Måske oplagt som en af de hvide korte festkjole i den elegante stil.

 

 

Only Alba S/S Bodycon kjole

Køb en billig Only kjole i hvid som student

Find kjolen til 229,- kr. her

Hvis du ønsker en kort hvid kjole i blonde, kan denne model fra Only måske være dig. Du får en kjole i blonde med smal pasform og høj hals til sommerens fester. Kvaliteten er i blød stretchy form hvor materiale er 90% polyamid og 10% elastan. Den kommer med knapper i nakken.

 

 

Hvid Yas studenterkjole

Køb den smukke studenterkjole

Find kjolen til 679,- kr. her

Y.A.S. hæklet kjole i det søde udtryk får du med denne model. Kjolen er perfekt til fest og også som studenterkjole hvor vejret som regel er dejlig varm. Den hvide kjole fra Y.A.S. har en god pasform og kommer i stum kvalitet. Måske den skal kombineres med et par sko med kilehæl eller sandaler?

 

 

Laurent Ralph Lauren

Køb den eksklusive Ralph Lauren kjole i hvid

Find kjolen til 598,- kr. her

En flot tætsiddende Lauren Ralph Lauren kjole i hvid. Elegant og stilfuld i slim-fit model der kan kombineres med pumps eller høje hæle. Kjolen kommer med korte ærmer og rund halsudskæring.

 

 

Ida Sjöstedt kjole

køb en hvid Ida Sjöstedt kjole

Find kjolen til 1.489,- kr. her

Ida Sjöstedt giver dig den super søde hvide kjole. Den kommer i et trendy design i det fremstillet blonde som kjolen består af. En afslappet, sød og dejlig elegant kjole der emmer af høj kvalitet.

 

 

Hvid Missguided kjole

brug hvide kjoler til konfirmation og studenterfest

Find kjolen til 257,- kr. her

Hvis du ønsker en forholdsvis billige kjole i det feminine og elegante fest styles, så er denne hvide model fra Missguided måske det perfekte valg. En dejlig kjole til festen ved forældre eller en af de mange mange ture rundt i oplandet og byen selvfølgelig. En sød kropsnær og tætsiddende model i elastisk materiale med smalle skulderstropper.

 

 

Make Way kjole i hvid

find de flotte og billige studenterkjoler til afslutning

Find kjolen til 449,- kr. her

Der findes mange klassiske hvide kjoler der er super velegnet til efter eksamen. Her kan denne hvide Make Way skaterkjole måske være den rigtige for dig. Kjolen kommer i en god pasform i stretchy kvalitet. Foroven finder du en flot scallop-formet blonde til det søde udtryk.

 

 

Hvid NLY One

Køb den hvide NLY One kjole

Find kjolen til 159,- kr. her

Kjolen i Nellys egen mærke NLY One er en super elegant og let kjole med vid underdel. Du får en kortærmet model med overlap ved busten og kommer med foret inderside. En billig studenterkjole til kun 159 kr.

 

 

Chiara Forthi kjole

Køb den flotte Chiari Forthi studenterkjole

Find kjolen til 299,- kr. her

Vil du have en enkel og stilren kjole der emmer af sommer, fest og farver, er denne fra Chiara Forthi måske lige præcist det du søger. En perfekt feminin kjole i det søde udtryk, og samtidig giver dig glans af dejlig varm sommer.

 

 

Hvid Ellix dress

Det lækre Chara Forthi laver lækre hvide kjoler

Find kjolen til 499,- kr. her

Chiari Forthi er mærket, der laver både sexet, stilfulde og elegante kjoler til kvinder. Denne hvide kjole til 499,- kr. er ingen undtagelse, for med de flotte blonde detaljer er det sød feminin og smuk kjole.

 

 

NLY Trend skaterkjole

NLY laver billige hvide festkjoler

Find kjolen til 479,- kr. her

Er du på jagt efter en kjole der signaler det søde look? Så er denne hvide skaterkjole fra NLY Trend absolut et godt valg for dig. En sød kjole med foret over og nederdel, og korte ærmer med det hvide blonde snit lige over brystpartiet.

 

 

Chi Chi London

køb den trendy Chi Chi London kjole i hvid

Find kjolen til 279,- kr. på tilbud her

Chi Chi London Maja kjole i hvid er festlig og unik kjole. En unik og smart kjole der kan kombineres med stort set alt, hvad end du bruger et par seje Gucci dame solbriller eller den stilrene business blazer.

 

Skal kjolen være hvid?

De fleste tænker nok at studenterkjole skal være hvid, for sådan har man altid gjort. Og det er ganske rigtigt, at normen og traditionen siger en hvid kjole, men ingen kan forklare hvorfor.

Der findes ingen regel om at studenterkjolen skal være hvid. Og hvis du ikke føler for det hvide så brug en hvilket som helst anden farve eller måske bukser og en blazer?

Hvorfor den hvide studenterkjole?

Til studentergilde skal man næsten have en lækker kjole. Og der er vel ikke ret meget mere du kan glæde dig til efter de mange nervepirrende uger, hvor du går anspændt til den sidste eksamen. Når den endelig er overstået kan du slippe tøjlerne løs og blive student. Alt den oparbejdet motivation for at bestå, kræver fest og farver og selvom en hvid studenterkjole “kun” er hvid, så er det symbolet på at det endelig er ovre, og man er færdig med det hårde slid.

De viste studenterkjoler er både til den billige og lidt dyrere ende, men fælles er dog udover den hvide farve, at de alle er super lækre og kan bruges ikke kun til den store dag, men faktisk gennem hele sommeren der forhåbentlig bliver dejlig lang med hensyn til sol og varme.

Der er ikke noget som en lækker hvid kjole til sommeren, når man har fået lidt sol på kroppen, for kontrasten af hvid og solbrun ser rigtig godt ud på en kvinde, og netop derfor er det oplagt af have mindst en hvid kjole hængende i garderoben.

Som studenterkjole er den hvide korte kjole også oplagt, for DMI har faktisk lovet varmt vejr til studenterne ifølge deres prognose. Så få fundet din hvide studenterkjole som traditionen foreskriver, helt ligesom traditionen med studenterkørsel også er den sædvanlige tradition.

Derfor brug tid på at tjekke de udvalgte studenterkjoler du ser ovenfor. Og hvis du klikker dig videre til forhandlerne, så kan du faktisk finde rigtig mange andre hvide kjoler der både er billige og noget dyrere, men fælles for dem er, at de alle sammen er hvide og super lækre. Du finder styles i både den afslappet, sexet, stilfulde og elegante form, alt afhængig af hvad slags pige du er, hvad temperament og stil du har indenfor kjoler.

Pompøs eller simpelt?

Modellerne som vi har vist ovenfor er alle uden det pompøse, for kjolen skal være relativt enkel. Kjolen skal bruges til fejring, men ikke som til galla eller til bryllupsfest. Find kjolen du ville bruge til en festlig lejlighed som fødselsdag, havefest, bytur eller lignede, som også er en, hvor du føler dig helt tilpas i.

Hvad du kan få brug for?

Du får brug for et par andre ting til kjolen. Det kan være et par ”usynlige” trusser der står sig godt med din hvide kjole. Her er full coverage nok det smarte valg til en hvid kjole.

Bh’er uden bøjle er måske en anden ting, som du får brug for. Helt ligesom overtøj i form af en jakke eller måske en af de mange smarte ponchoer til at varme let.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb de lækre nytårskjoler til at skyde nytåret ind som kvinde

Nytårskjoler

Hvis du søger en flot nytårskjole til at springe ind i det nye år, har vi fundet et par af nye og populære styles. Du

køb UGG Australia vinterstøvler

UGG Australia vinterstøvler

De kendte UGG Australia vinterstøvler til kvinder? De populære og ofte varme støvler fra Australien er faktisk unisex støvler, de er dog bare brugt mest