Hvilket herre overtøj til vinter der måske er din stil?

Hvilket herre overtøj til vinter der måske er din stil?

Den kolde tid om efteråret, vinter og forår byder på ret omskiftelig vejr. Vi får regelmæssig både slud, sne, kulde og ikke mindst de ret vilde storme og kolde vinde. Det kræver selvfølgelig godt overtøj. Og måske du er i tvivl om, hvilket muligheder der findes indenfor gode eller fede jakker og frakker til mænd.

Her har vi lavet en lille guide over de forskellige muligheder for dig som ung eller mere moden mand, så du kan få den helt rigtige jakke eller frakke i din smag.

Det varme herre overtøj

hvordan finder du den rigtige frakke til vinter?Selvfølgelig skal du have noget varmt. For selv klimaforandringer har rykket en del, så er den danske vinter dog stadig ret kold fra tid til anden.

Til frost og den kolde vind er en parka eller frakke med dun, et populær valg blandt mange mænd. Her er hovedårsagen nok, at disse typer jakker holder dig en del mere varm end standard uldfrakker.

Boss, Scotch & Soda eller måske Matinique laver nogle ganske flotte modeller, der ikke har det store dunet udtryk, men mere ligner den klassiske herre vinterjakke. Hvis du skal have en jakke der holder dig varm, kan du overveje at tage et kig på Canadiske Pajar, der dog ligger i samme høje prisklasse som populære Canadian Goose – Se et udvalg af de varme Pajar jakker hos Eshoes her

Du kan heldigvis også finde mange andre jakker til vinteren til en billigere pris. Og måske den perfekte sammensætning er med et par nye billige herre vinterstøvler?

Det funktionelle overtøj til mænd

hvilket overtøj til vinter som mand?Funktionelt overtøj er dejligt til de kolde tider, men stilen skal også helst være i orden. Der findes heldigvis mange fede mærker der skaber flot funktionelt overtøj til mænd. Her kan nævnes de mange flotte parka eller pea coats.

En funktionel jakke skal holde dig varm og selvfølgelig også afgive varme, for vores danske vinter byder både på let varme og kulde. Derudover, og en meget vigtigt ting i Danmark, så skal vinterjakken også gerne være beskyttende imod det fugtige og våde vejr.

Heldigvis kan du finde smarte funktionelle jakker i både det sporty, neutrale eller sporty look. Her kan nævnes populære North Face til mænd. Kollektionerne er ikke kun til ham der dyrker udeliv og sports udtryk, men også moderne modetøj der kan sammensættes med et par funktionelle læderhandsker til mænd.

Den klassiske uldjakke der giver stil

køb en uldfrakke til den kolde vinterEn fed mørk eller lys herrefrakke i form af en uldfrakke, er det klassiske overtøj der passer til stort set alle.

En klassisk uldfrakke kan du kombinerer med alt. Frakke typen står sig godt til det elegante jakkesæt, det rå look eller måske det afslappet look med en af de casual herreskjorter, casual jeans og sneakers.

Udvalget af farver i uldfrakker dækker over stort set alt, hvor især den mørke eller camel nuance er populær. Du skal bestemme dig for hvilket farve der passer dig, helt ligesom du skal tage stilling til om frakken skal være med krave eller revers.

Uldfrakker er ofte med enten krave eller revers, hvor revers er den mere stilfulde model da snittet er kopieret fra det klassiske jakkesæt.

Hvis du ønsker en god klassisk stil der giver dig snit af voksen, skal du måske købe en smart uldfrakke. Her vil den sorte farve ofte passe til alle mænd.

 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

hvordan finder du den bedste flyverdragt til barnet

Find den rigtige flyverdragt?

Find den rigtige flyverdragt? Hvis du søger en ny flyverdragt til barnet, er du nok stødt på problemet med at overskue udvalget. hvad og hvilke