Ilse Jacobsen Gummistøvler

I Danmark brokker vi os en hel del over vejret. Det er også ret forståeligt for vi har omkring 150 regndage om året, og det betyder altså noget for vores garderobe. Et passende ordsprog er nemlig: Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning.

Det kan måske diskuteres, men skal du ud i regnvejr er en ting i hvert fald helt sikkert: Regntøj og gummistøvler skal der til. Heldigvis behøver du ikke gå på kompromis med din stil, når du skal i gummistøvlerne. Den danske iværksætter og designer fra Hornbæk, Ilse Jacobsen, laver nemlig de lækreste gummistøvler.

Du har med garanti set de unikke Ilse Jacobsen gummistøvler på gaderne rundt omkring, men er du ikke hoppet helt med på trenden endnu, så læs med her og få den nødvendige information, før du investerer i lækre gummistøvler.

 

Sort Rub30C gummistøvle

ilse jacobsen gummistøvler korte

Find støvlen til 795,- kr. her

Kort håndlavet støvle i natur gummi og er PVC fri. Den korte gummistøvle er foret med 60% bomuld og 40% polyester og har en hård anti-ice sål der står bedre fast på glatte overflader. Og på grund af den anti-ice sål, kan du ikke bruge støvlen indendørs da den vil ridse gulvet.

 

RUB1 gummistøvle

ilse jacobsen gummistøvler 3/4

Find støvlen til 1.095,- kr. her

Den klassiske Ilse Jacobsen gummistøvle i sort med snøre. Støvlen er med bomuldsfleece for og fremstillet i 100% natur gummi som du også finder sålen der er skridsikker og varmeisolerende.

 

Ilse Jacobsen RUB2

ilse jacobsen korte gummistøvler

Find støvlen til 995,- kr. her

Kort støvle i mørk indigo nuance der ligesom andre Ilse Jacobsen gummistøvler, er fremstillet i 100% natur gummi. Støvlen er med bomuldsfleece for og vedligeholdelses med en plejesvamp.

 

Ilse Jacobsen RUB15

ilse jacobsen gummistøvler udsalg

Find støvlen til 627,- kr. her

Ilse Jacobsen 3/4 gummistøvle i aubergine nuance med sort snøre og sølv knapper. En elegant og unik støvle med det enkle logoskrift på skaftets side og en sølv strop øverst.

 

RUB300 gummistøvle

billige ilse jacobsen gummistøvler

Find støvlen til 626,- kr. her

PVC-fri gummistøvle i rød farve til dig der ønsker det unikke udtryk. Støvlen er foret helt ligesom de andre modeller og kommer med anti-ice slip funktion til glatte overflader.

 

Ilse Jacobsen RUB320

Ilse Jacobsen Rub320 Kort Gummistøvle Dark Indigo

Find støvlen til 795,- kr. her

Kort støvle i den blå nuance der både kan holde fødderne tørre som holde stilen. Gummistøvlen fra Ilse Jacobsen kommer med det velkendte logo på siden og sølv strop detalje øverst.

 

Hvilken slags gummistøvler laver Ilse Jacobsen?

Ilse Jacobsen gummistøvler findes i virkelig mange forskellige farver og styles. Den helt klassiske er de lange, sorte støvler med hvide snørebånd. De fås også i både korte versioner eller en 3/4 længde.

Du kan få dem med eller uden snørebånd og i et væld af farver, både nedtonede farver, der passer så fint ind i det meste af vores garderobe; sort, mørkeblå, grå. Eller du kan købe et par, der har en farve, som udtrykker power. Blandt andre er gul, rød, orange og hvid virkelig nogle farver, der kan opgradere dit outfit og bringe farver ind i selv den mest triste regnvejrsdag.

Hvorfor købe Ilse Jacobsens gummistøvler?

Til den stilbevidste kvinde passer Ilse Jacobsen gummistøvler perfekt. Til dig, der elsker at være praktisk klædt på -- gummistøvlerne fra Ilse Jacobsen er svaret. Og er du miljøbevidst og går meget op i kvalitet? Ja, så er det også noget for dig.

Gummistøvlerne bliver selvfølgelig produceret specielt til at kunne holde til vind og vand, og til det regntætte lag bruges 80% ren og bæredygtig gummi, hvor de sidste 20% er virksomhedens hemmelige opskrift. De er fri for PVC og indeholder ingen restprodukter fra dyr. Desuden kan støvlerne holde til -20 grader, så du kan roligt bruge dem i kulden.

Kan man vaske gummistøvler?

Ja, gummistøvlerne fra Ilse Jacobsen kan alle vaskes. Det anbefales dog, at man putter dem i en vaskepose, så snørebåndene ikke binder knuder på sig selv, og de ikke går i stykker. Så har du været ude en regnvejrsdag og gået i meget mudder, er det altså bare at smide støvlerne i maskinen. Så nemt er det.

Hvor kan man købe Ilse Jacobsen gummistøvler?

Gummistøvlerne kan fås mange steder. Du kan finde dem i diverse butikker og selvfølgelig på nettet. Du kan også købe dem på Ilse Jacobsens egen webbutik. Og overvej så lige, om ikke du også skal have fat i noget regntøj fra selvsamme, folkekære designer. Det er lækker kvalitet, dansk design, når det er bedst og så passer det selvfølgelig perfekt til dine nye, yndlings gummistøvler. Så kan du være sikker på, at det næste dag med regnvejr bliver en rigtig god dag.

Hvem er Ilse Jacobsen?

Ilse Jacobsen kommer fra den nordsjællandske by Hornbæk, som ligger tæt på havet. Hun er mest kendt for sine gummistøvler, der også var det hendes designvirksomhed startede med. Faktisk begyndte hun allerede i 80’erne som 27-årig at samle erfaring inden for design og salg, og lige siden er det kun gået fremad.

At hun kommer fra Hornbæk har stor betydning for designet, da Ilse Jacobsen bliver inspireret af livet tæt på havet. Det er bølgesprøjt og skum og grålige sandstrande, der fylder i hendes designs og det er da også derfor Hornbæk indgår i virksomhedsnavnet. Ved havet er det hele for hånden, og Ilse Jacobsen bruger det også til, når nye kollektioner skal fotograferes.

Designet er også klart, det der ligger til grund for Ilse Jacobsens store succes. Her i Danmark er vi vilde med det nedtonede, skandinaviske look, og er der noget vi sætter pris på, så er det praktisk design, som kan holde til noget. Det kan Ilse Jacobsens gummistøvler i den grad. I dag omfatter hendes virksomhed også regntøj, blomster, spa, skønhedsprodukter og accessories og selv uden for landets grænser er hendes navn kendt.

Guide & Inspiration

Ilse Jacobsen fortæller om sine gummistøvler

Ilse Jacobsen fortæller om sine gummistøvler

Bag om Ilse Jacobsen

Bag om Ilse Jacobsen

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb ruskindsjakke mænd

Ruskindsjakker til mænd

Ruskindsjakke mænd? Hvis du søger en ny brun, sort eller grøn jakke, hvorfor ikke se disse fede jakker. Vi har fundet nogle smarte ruskindsjakker til

køb ruskindsjakke dame

Dame ruskindsjakker

Søger du en flot dame ruskindsjakke til forår og sommer? Se udvalget af forskellige lækre ruskindsjakker. Udvalget nedenfor dækker over jakker i forskellige farver, styles

ruskindsjakke

Ruskindsjakke

En uundgåelig trend i modebilledet i dag er ruskindsjakken. Den kan selvfølgelig se ud på mange forskellige måder, for det eneste kriterium er jo at

køb det søde calvin klein undertøj til moderne kvinder

Calvin Klein undertøj

Calvin Klein undertøj er lækkert. Og hvis du har prøvet undertøjet bare en gang, så er det svært at sige noget negativt om den dejlige

maxi kjoler

Maxi kjoler

Når det er varmt, og aftenerne bruges ved bålet eller på stranden, føles det rigtigt som sommer. Men det betyder jo ikke, at vi ikke

hvide kjoler

Hvide kjoler

Til sommer er der ikke noget bedre end at tage en hvid kjole på, som kan matche den glød, vi får af solen. Der er

bikini

Bikini

Om det er de danske strande, som trækker eller en badeferie lige om hjørnet, så er det helt uundgåeligt at anskaffe sig en bikini. De

brug de hvide studenterkjoler til festerne

Hvide studenterkjoler

Hvide studenterkjoler? I år, helt ligesom traditionen foreskriver når sommeren så småt sætter ind, så er det tidspunktet til at alle studenterne bliver færdige med

køb de lækre day tasker fra Day Birger et Mikkelsen

Day Birger ET Mikkelsen tasker

Day Birger et Mikkelsen tasker til hverdag og fest? Der findes meget lækkert modetøj, og her hører der selvfølgelig accessories sig til. Derfor har vi