Ilse Jacobsen Gummistøvler – Lær at elske regnen

I Danmark brokker vi os en hel del over vejret. Det er også ret forståeligt for vi har omkring 150 regndage om året, og det betyder altså noget for vores garderobe. Et passende ordsprog er nemlig: Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning.

Det kan måske diskuteres, men skal du ud i regnvejr er en ting i hvert fald helt sikkert: Regntøj og gummistøvler skal der til. Heldigvis behøver du ikke gå på kompromis med din stil, når du skal i gummistøvlerne. Den danske iværksætter og designer fra Hornbæk, Ilse Jacobsen, laver nemlig de lækreste gummistøvler.

Du har med garanti set de unikke Ilse Jacobsen gummistøvler på gaderne rundt omkring, men er du ikke hoppet helt med på trenden endnu, så læs med her og få den nødvendige information, før du investerer i lækre gummistøvler.

Hvilken slags gummistøvler laver Ilse Jacobsen?

Ilse Jacobsen gummistøvler findes i virkelig mange forskellige farver og styles. Den helt klassiske er de lange, sorte støvler med hvide snørebånd. De fås også i både korte versioner eller en 3/4 længde.

Du kan få dem med eller uden snørebånd og i et væld af farver, både nedtonede farver, der passer så fint ind i det meste af vores garderobe; sort, mørkeblå, grå. Eller du kan købe et par, der har en farve, som udtrykker power. Blandt andre er gul, rød, orange og hvid virkelig nogle farver, der kan opgradere dit outfit og bringe farver ind i selv den mest triste regnvejrsdag.

Hvorfor købe Ilse Jacobsens gummistøvler?

Til den stilbevidste kvinde passer Ilse Jacobsen gummistøvler perfekt. Til dig, der elsker at være praktisk klædt på – gummistøvlerne fra Ilse Jacobsen er svaret. Og er du miljøbevidst og går meget op i kvalitet? Ja, så er det også noget for dig.

Gummistøvlerne bliver selvfølgelig produceret specielt til at kunne holde til vind og vand, og til det regntætte lag bruges 80% ren og bæredygtig gummi, hvor de sidste 20% er virksomhedens hemmelige opskrift. De er fri for PVC og indeholder ingen restprodukter fra dyr. Desuden kan støvlerne holde til -20 grader, så du kan roligt bruge dem i kulden.

Kan man vaske gummistøvler?

Ja, gummistøvlerne fra Ilse Jacobsen kan alle vaskes. Det anbefales dog, at man putter dem i en vaskepose, så snørebåndene ikke binder knuder på sig selv, og de ikke går i stykker. Så har du været ude en regnvejrsdag og gået i meget mudder, er det altså bare at smide støvlerne i maskinen. Så nemt er det.

Hvor kan man købe Ilse Jacobsen gummistøvler?

Gummistøvlerne kan fås mange steder. Du kan finde dem i diverse butikker og selvfølgelig på nettet. Du kan også købe dem på Ilse Jacobsens egen webbutik. Og overvej så lige, om ikke du også skal have fat i noget regntøj fra selvsamme, folkekære designer. Det er lækker kvalitet, dansk design, når det er bedst og så passer det selvfølgelig perfekt til dine nye, yndlings gummistøvler. Så kan du være sikker på, at det næste dag med regnvejr bliver en rigtig god dag.

Hvem er Ilse Jacobsen?

Ilse Jacobsen kommer fra den nordsjællandske by Hornbæk, som ligger tæt på havet. Hun er mest kendt for sine gummistøvler, der også var det hendes designvirksomhed startede med. Faktisk begyndte hun allerede i 80’erne som 27-årig at samle erfaring inden for design og salg, og lige siden er det kun gået fremad.

At hun kommer fra Hornbæk har stor betydning for designet, da Ilse Jacobsen bliver inspireret af livet tæt på havet. Det er bølgesprøjt og skum og grålige sandstrande, der fylder i hendes designs og det er da også derfor Hornbæk indgår i virksomhedsnavnet. Ved havet er det hele for hånden, og Ilse Jacobsen bruger det også til, når nye kollektioner skal fotograferes.

Designet er også klart, det der ligger til grund for Ilse Jacobsens store succes. Her i Danmark er vi vilde med det nedtonede, skandinaviske look, og er der noget vi sætter pris på, så er det praktisk design, som kan holde til noget. Det kan Ilse Jacobsens gummistøvler i den grad. I dag omfatter hendes virksomhed også regntøj, blomster, spa, skønhedsprodukter og accessories og selv uden for landets grænser er hendes navn kendt.

Guide & Inspiration

Ilse Jacobsen fortæller om sine gummistøvler

Ilse Jacobsen fortæller om sine gummistøvler

Bag om Ilse Jacobsen

Bag om Ilse Jacobsen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

bikini

Bikini

Om det er de danske strande, som trækker eller en badeferie lige om hjørnet, så er det helt uundgåeligt at anskaffe sig en bikini. De

cowboy nederdel

Cowboy nederdel

Vi skal helt tilbage til 1873 for at finde det første par jeans af denim, hvor de med Levi Strauss hurtigt blev populære som slidstærke

sweatshirt

Sweatshirt

Skal vi rigtig slappe af, så er der også brug for comfy tøj, som er blødt og behageligt. Heldigvis er modetendenser med os, for sweatshirts

fleecetrøje

Fleecetrøje

På godt og gammelt dansk lyder det: Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Her i Danmark er vi desværre ikke velsignet med hede

morgenkåbe

Morgenkåbe

Den letteste måde at komme ud af sengen på, er hvis man ved, at der venter et blødt og lækkert outfit, så snart man slipper

badekåbe

Badekåbe

I disse tider er der et stort fokus på selvforkælelse. Mindfulness, yoga, mindful eating, træning og fitness er blot nogle af de ting, der trender,

dunjakke dame

Dunjakker

Om vinteren kan det være svært både at se godt ud og at gemme sig tilstrækkeligt nok væk i varmt tøj til at man faktisk