Jakkesæt til kvinder – 15 Blazer og bukser

Jakkesæt til kvinder i 2021? Måske du har fået nyt job hvor det kræver, at du har et business look, eller måske du bare vil ændre din stil til at være mere eksklusivt, elegant og anonymt og som sådan mangler du et sæt af bukser og jakke til kvinder?

Der kan være mange grunde til, at du som kvinde vil eller skal gå i et jakkesæt. Og til hjælp med at finde det stilfulde og feminine, har vi fundet et udvalg af forskellige styles.

Et dame jakkesæt kan købes i alle prisgrupper. Det siges at jo dyrere du køber, jo bedre snit får du som regel også. Men det er ikke altid nødvendigvis rigtigt at billigt tøj ikke kan give dig et lækkert feminin udtryk, som samtidig giver det ansvarlige snit kvinder i jakkesæt og dame blazere søger. Det finder du nemlig bevis på i dette udvalg af smarte jakkesæt.

Vi starter ud med at vise nogle af de smarte, stilfulde og måske lidt mere anderledes med dog stadig feminine jakkesæt i form af blazere og bukser, der måske vil klæde dig i 2020.

 

Det casual & feminine jakkesæt

jakkesæt til kvinder med nederdel

Find sættet til 728,- kr. her

NLY Trend The It blazer og jakkesæt bukser i lys rosa. er et casual jakkesæt til kvinder. Stilen er dejlig afslappet og materialet giver det unikke og feminine snit over blazer og bukser. Kan bruges til festlig lag som dagligdagen med arbejde og skole. Kombineres med de flade sandaler eller sko med hæl.

 

 

Ivyrevel Check blazer

klassisk jakkesæt til kvinder

Find blazeren til 739,- kr. her

En klassisk ternet blazer der kan sammensættes med de rå dame læderbukser, dame jeans eller elegante mørke bukser. Ivy Revel blazer i ternet mønster i en stum, vævet kvalitet. Blazeren kommer med bindebånd i taljen og er dobbeltradet foran.

 

 

Asos Design rød habit

rødt jakkesæt til kvinder

Find sættet til 709,- kr. her

Asos rødt jakkesæt til kvinder der kan bruges både til hverdag og aften brug. Du får en enkeltradet habitjakke og højtaljet bukser. Jakken kommer i normal pasform med spids revers, hvor bukserne er med smal pasform og stramt udskåret fra hofter til søm.

 

 

NLY Trend hvid jakkesæt

hvidt jakkesæt til kvinder

Find sættet til 978,- kr. her

Hvidt jakkesæt til kvinder fra NLY Trend der er Nelly’s egen mærke. Den hvide blazer er en lige model i vævet kvalitet med to lommer med flap. Habitbukserne er vide og talje uden stretch. Du får dekorative lommer bagpå og to lommer foran.

 

 

Blåt Asos Design jakkesæt i fløjl

find et blåt blomstret jakkesæt

Find sættet til 485,- kr. her

Asos design jakkesæt i petroliumsfarvet fløjl. Du får en enkeltradet velour blazer med højtaljet bukser i enkelt design. Bukserne i vid form og snit med skinny ben med svaj ved knæene. Afslappet og feminin velour jakkesæt der kan kombineres med en top eller en af de flotte Ralph Lauren dame skjorter.

 

 

Grøn Paula blazer og bukser

kvinder i jakkesæt

Find sættet til 848,- kr. her

Ellos Collection Paula blazer og bukser i løs pasform til det afslappet udtryk. Du får en klassisk blazer med tynd vattering i skuldrene. Bukserne er med lige, vide ben som passer sammen med både de høje sko som afslappet dame sneakers.

 

 

Hope The One jakkesæt

køb en ternet blazer med nederdel til arbejde

Find sættet til 1.238,- kr. her

Elegant jakkesæt fra Hope der kan kombineres med sneakers eller sandaler med blokhæl. Hope blazeren er foret og med slids med knap i hvert ærmegab.

 

 

Tiger of Sweden dame jakkesæt

køb den eksklusive habit til damer

Find sættet til 5.898,- kr. her

Tiger of Sweden Tivoli jakkesæt i pink. Du får den høje kvalitet i design og kvalitet som brandet er kendt for på højde med Hugo Boss m.m. Blazeren er figursyet i vævet kvalitet med let vatterede skuldre. Pink jakkesæt med elegant bukser der kan kombineres med de høje sandaler, pumps eller sneakers.

 

 

Gina Tricot velour jakkesæt

Brug mørk blazer med hvide bukser til kvinder

Find sættet til 700,- kr. her

Gina Tricot blåt jakkesæt i jernbanefløjl. Jakken er en lige model med klassisk knaplukning med revers foran og slids bagpå. Bukserne er vide og kan kombineres med de søde sandaler eller pumps til fest eller hverdag.

 

 

Fransa blazer

brug den afslappet blazer og bukser i hverdagen

Find blazer til 400,- kr. her

Klassisk blazer med ¾ ærmer og revers fra Fransa der kan kombineres med de afslappet jeans eller nederdel til hverdagen. Modellen findes i 6 forskellige nuancer udover den viste brændte orange farve.

 

 

Missguided ternet sæt

køb sommerjakker til damer

Find sættet til 534,- kr. her

Hvis du ønsker det stilfulde og feminine udtryk kan dette Gingham sæt med blazer og nederdel måske være helt rigtig. Ternet sæt fra Missguided i multifarve der kan være perfekt til arbejde og aften brug for den moderne kvinde.

 

 

Asos Design jakkesæt

køb den stilrene habitjakke og damebukser

Find sættet til 510,- kr. her

Asos Design der er Asos egen mærke, giver dig dette feminine sæt i skovgrøn. En Mix og match jakkesætblazer og skræddersyede cigarethabitbukser der står sig godt med pumps. Brug sættet til arbejde eller aftenbrug.

 

 

Ellos Collection Iris sæt

Køb de løse bukser og blazer til skole

Find sættet til 1.000,- kr. her

Der findes mange flotte grønne, blå eller hvide jakkesæt og det gælder også det casual sæt i regular pasform. Du får lang klassisk blazer med knapper, lommer, slids i kanten og vattering i skuldren. Bukserne er med høj talje til og vide ven der kan kombineres både med de høje som flade sko.

 

 

Gestuz LiyaGZ habitsæt

køb det moderne lyse jakkesæt til hverdagsbrug

Find sættet til 2.495,- kr. her

Gestuz jakkesæt i oversized model med vide bukser og dobbeltradet blazer. Jakken der kan kombineres med bluse, skjorte m.m. har polstring på skuldre og to lommer med flap foran. Bukserne har stropper i linning og lige ben.

 

 

Asos Design sæt med pailletter

køb et moderne og rå dame jakkesæt til fest

Find sættet til 1.014,- kr. her

Asos Design sæt med sølvpailletter til hverdag og fest brug. Du får et moderne og festlig sæt hvor bukserne har smal pasform og prydet med sølvpailletter helt ligesom jakken. Habitblazeren har kontrastfarve og designet til det festlige udtryk.

 

 

 

De lidt dyrere blazere

Hvis du er på udkig efter noget anderledes end de viste sæt ovenfor, så er udvalget rundt omkring indenfor jakkesæt og blazere jo kæmpe stort. De lidt dyrere mærker som Patrizia Pepe, Just Cavalli, Vivienne Westwood, Ralph Lauren, Hugo Boss, Pierre Balman, Versace kollektion, Plein Sud og mange flere har også et stort udvalg af dame habitter eller blazere og habitbukser.

 

Forskellige blazere til sættet

Der findes mange forskellige stilarter, snit og prisklasser. Hvis de ovenstående ikke skulle være dig, kan du finde mange flere både skræddersyet, brugte og special designet jakkesæt ved en af disse 4 forhandlere,  så der skulle være noget til enhver mode kvinde:

Suitopia | Skræddersyede Jakkesæt – Perfekt pasform og hurtig levering‎ – Design dit eget skræddersyede jakkesæt! Vi har også smokinger, kjolesæt, jaketter, diplomatjakker og tilbehør.

Trendsales | Jakkesæt til kvinder | Find eksklusive jakkesæt i vores unikke udvalg – Find alt i Jakkesæt – Tøj – Kvinder. Alle priskategorier, unikt udvalg og god support. 600.000 brugere – 2400 brands – Sikker handel.

danskprofildress.dk | Jakkesæt til kvinder | Dansk Profil Dress – Specialister i jakkesæt til kvinder og Danmarks førende leverandør af jakkesæt til virksomheder. Se det store udvalg af jakkesæt til kvinder i alle størrelser.

Anne Spang | Skræddersyet tøj til kvinder – Skræddersyede løsninger til kvinden – ANNE SPANG sælger skræddersyet tøj til kvinder efter egne mål. Skræddersyede løsninger til kvinden. Køb skræddertøj hos din online skrædder ANNE 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb de lækre nytårskjoler til at skyde nytåret ind som kvinde

Nytårskjoler

Hvis du søger en flot nytårskjole til at springe ind i det nye år, har vi fundet et par af nye og populære styles. Du

køb UGG Australia vinterstøvler

UGG Australia vinterstøvler

De kendte UGG Australia vinterstøvler til kvinder? De populære og ofte varme støvler fra Australien er faktisk unisex støvler, de er dog bare brugt mest