Indlægget nedenfor er betalt indhold, produceret i samarbejde med de firmaer der nævnes i artiklen

Affyring af fyrværkeri nytårsaften er ikke just en ny trend. Vi har gjort det i årevis for at skyde det nye år ind og for på en festlig måde at fejre, at et år er slut og et nyt begynder. Til nytårets festivitas skal der naturligvis gøres en masse forberedelser, hvis festen skal være vellykket – men med et godt selskab kommer du heldigvis langt.

Er du glad for fyrværkeri og synes du det er en god måde at fejre det nye år på – hvad end det er for selv at fyre af eller blot for at kigge på de mange flotte farver på himlen? Så skal du selvfølgelig have anskaffet dig noget inden nytårsaften. Selvom du først rent fysisk kan købe fyrværkeri engang i december, så kan du sagtens allerede nu danne dig et overblik over, hvilken type du er ude efter. Skal det være batterier, bomberør, fontæner eller raketter? Hos Bilka kan du finde et kæmpe stort udvalg af alverdens fyrværkeri. Her kan du vælge mellem massevis af typer fyrværkeri, men vil du være vejens krudtkonge, så gælder det om at erhverve dig et godt blandet udvalg, så du kan imponere alle naboerne. Har du små børn derhjemme, så skal de naturligvis ikke snydes for lidt nytårsgøjl, og derfor kan du hos Bilka også købe både knaldperler, heksehyl, hundepropper og mange andre ting, som gør det muligt at lade børnene deltage i affyringen af fyrværkeri. Køb fyrværkeri hos dit lokale supermarked, men husk sikkerhedsbriller og høreværn!

Husk at tage dine forbehold

I dag er der utrolig meget fokus på sikkerheden, når der fyres fyrværkeri af nytårsaften. Især børnene skal helst pakkes ind med både briller og høreværn for at være på den sikre side. På trods af dette, sker der hvert år ulykker i forbindelse med fyrværkeri. Især ulovligt fyrværkeri er ofte årsag til, at folk kommer alvorligt til skade. Derfor er det vigtigt altid at være godt forsikret i tilfælde af, at uheldet alligevel skulle være ude. De fleste mennesker prioriterer at betale for en ulykkesforsikring. På den måde er du sikret, hvis du skulle komme til skade, og du kan samtidig få adgang til personlig erstatning i tilfælde af méngrad. Hos NEXT kan du vælge enten at få heltids- eller fritidsdækning til din ulykkesforsikring. Der er fordele og ulemper ved begge muligheder, men du kan med fordel klikke dig ind på deres side og blive klogere. Læs meget mere her.