Korte festkjoler

Søger du efter den flotte korte kjole til bryllup, studenterfest, nytår, bytur eller anden festlig brug?

Der findes mange flotte korte festkjoler. Disse finder du logisk nok i butikkerne, men selvfølgelig også online hvor du kan sidde i ro og mag og få inspiration som du gør lige nu.

Her har vi fundet forskellige lækre kjoler i forskellige styles. Og hvem ved, måske du bliver forelsket i en af de nedenstående korte kjoler.

 

Tiger of Sweden kjole

find de lækre flotte korte festkjoler

Find kjolen til 1.699,- kr. her

Tiger of Sweden laver det elegante modetøj i absolut top kvalitet med både design og materiale. Denne korte Tiger of Sweden kjole er absolut blandt de elegante styles, der kan bruges både til den festlige anledning eller sjove bytur. Kjolen giver dig et feminin og elegant udtryk der udstråler kvalitet og elegance. Hvis du søger en af de flotte korte sorte festkjoler, kan denne være perfekt til den festlige lejlighed.

 

 

Love Triangle festkjole

find de korte billige festkjoler

Find kjolen til 143,- kr. her

Love Triangle Atomic kropsnære kjole kommer til en billig pris indenfor korte kjoler til fest. Den hvide kropsnære kjole kommer i elastisk form og lange ærmer i hæklet stof med underkjole. Måske det lækre alternativ til f.eks. de noget dyrere Desigual sommerkjoler eller lignede modeller hvor kjolen kan kombineres med de hvide stiletter men en mørkere farve dog vil være bedre velegnet.

 

 

NLY Eve Whenever kjole

find de smukke lange korte festkjoler

Find kjolen til 399,- kr. her

Der findes mange flotte skaterkjoler, gallakjoler eller figursyet kjoler til festbrug. Og denne sorte kjole fra NLY Eve kommer i den billige prisklasse. Du får nemlig en billig og tidløs kjole med dekorative blondedetaljer til det feminine og elegante udtryk. Brug en flot designer taske og elegante høje hæle til det helt perfekte look til festen.

 

 

Ida Sjöstedt Midikjole

køb en eksklusiv Ida Sjösted kort festkjole

Find kjolen til 2.209,- kr. her

Stilfuld kjole med fine detaljer fra Ida Sjöstedt. En flot kjole i stum, vævet kvalitet med rund hals og fine blomster detaljer. Festkjolen har transparent stof på ærmerne og skjult lynlås bagpå. Du får en elegant kjole der kan bruges til alle festlige anledninger.

 

 

Rød Vesper festkjole

køb en slim skaterkjole til fest

Find kjolen til 500,- kr. her

Søger du en tidløs og stilren kjole der udstråler feminin overskud, så kan denne røde Vesper kjole med bare skuldre måske være et godt valg. Kjolen i bodycon pasform kommer i et enkelt design hvor kjolen lukkes bagtil med lynlås. En flot kjole der kan bruges som året julekjole eller måske nytårskjole.

 

 

Moments New York pailletkjole

køb en kort pailletkjole til festlige lejligheder

Find kjolen til 699,- kr. her

Grøn Moments New York festkjole med paillet og broderidekorationer. En feminin og sød kjole med korte ærmer og v-udskæring bagpå. Kjolen er i stum kvalitet og har skjult lynlås i ryggen.

 

 

Ax Paris korte kjole

køb den kropsnære kjole til byturen

Find kjolen til 224,- kr. her

En flot kjole i mushroom farve fra Ax Paris. En flot langærmet kjole med dekorative blonder i broderi, høj hals, markeret talje og flæsekant forneden. Kjolen giver dig et yderst feminint udtryk der kombineres bedst med stilrene accessories som f.eks. Wellington eller andre elegante ure til kvinder og flotte stiletter/pumps.

 

 

Sort Flounce London

køb de korte kjoler til unge kvinder

Find kjolen til 438,- kr. her

Hvis du søger den korte sorte kjole til fest er denne midi dress fra Flounce London måske lige dig. En figursyet kjole i det enkle men elegante og feminine udtryk. Perfekt til den afslappet som store fest eller en tur i byen hvor pumps og sandaler kan tilsættes.

 

 

Vila Vidance kjole

køb den korte festkjole i København eller Århus

Find kjolen til 399,- kr. her

En af de lækre og billige korte festkjoler med ærmer, kan være denne Vila kjole i mørk farve. En sød kjole der kan bruges til mange festlige anledninger. Du får en langærmet festkjole i det feminine udtryk med v-udskæring, høj slids i midten foran og dekorativ knude i taljen.

 

 

Bohoo Petite festkjole

køb de frække korte festkjoler

Find kjolen til 142,- kr. her

Bohoo Petite giver dig denne billige sorte festkjole der kommer med udskæring ved læg og faste stropper. En dejlig feminin kjole til fest men også både til hverdag og måske med i kufferten på sommerferie. Måske velegnet som den flotte billige nytårskjole til årets fest der skyder det nye år ind.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb de lækre nytårskjoler til at skyde nytåret ind som kvinde

Nytårskjoler

Hvis du søger en flot nytårskjole til at springe ind i det nye år, har vi fundet et par af nye og populære styles. Du

køb UGG Australia vinterstøvler

UGG Australia vinterstøvler

De kendte UGG Australia vinterstøvler til kvinder? De populære og ofte varme støvler fra Australien er faktisk unisex støvler, de er dog bare brugt mest