Læderbukser til kvinder

Læderbukser til kvinder er blevet super populære igen. Og det er både blandt de unge piger og de mere modne damer, for du skaber både det rå og feminine snit med bukserne.

Hvis du gerne vil skabe den udfordrende stil som kvinde der hviler i sig selv samtidig med et snit af fræk og rå udtryk, så skal du se disse modeller som vi har fundet her. Vi har fundet forskellige lækre, sexet, fede eller rå læderbukser til kvinder.

Modellerne du finder nedenfor, skaber den sexet og rå stil, hvilket netop er udtrykket,som du får med skindbukserne i enten sort eller brun farve. Læderbukser sidder stramt og fremhæver dine hofter, numse og lår på den feminine måde der skaber et råt udtryk i 2020.

 

Object Collectors Items

sorte skindleggings til kvinder

Find de fede leggins til 1.595,- kr. her

Object collector lings er et par fede sorte læderbukser i en god pasform. Perfekt med de høje hæle og måske en casual læderjakke til kvinder i lysere farve kombineret med et par fede solbriller til kvinder. Buksen kommer med en høj talje med stropper i taljen. Og er i 100% lammelæder materiale.

 

 

Gestuz Littia læderbukser

Køb Gestuz skindbukser til kvinder i den høje kvalitet

Køb Gestuz bukserne til 4.156,- kr. her

Gestuz er det fede danske mærke der skaber fede lædervarer. Du kan finde brandet i rå stil men også i den feminine stil som dette Lettie par. Hvis du ønsker at fremstå lidt rebel men også i det noble udtryk , så er disse læderbukser absolut den gode mulighed for netop at skabe dette look.

 

 

77thFlea coated jeans

Køb de sorte coated læderbukser til damer

Find bukserne til 449,- kr. her

Imiteret læderbukser fra 77Flea i bomuld og polyester materiale. Et par slimfit bukser i stretchy kvalitet med to lommer foran hvor du også finder lynlåse detaljer under lommerne og to lommer bagtil også.

 

 

Vero Moda imiteret læderbukser

Køb de lækre og billige dame læderbukser i imiteret læder

Find de billige bukser til 299,95 kr. her

Hvis du ønsker et par læderbukser i den stramme pasform til en billig pris, så kan du købe disse Vero Moda læderbukser til små 300 kr. En ret god pris for et par bukser, der kan laves billigere med materiale i 100% polyuretan. Bukserne giver dig det feminine snit og passer perfekt til både fest og afslappet brug.

 

 

By Malene Birger bukser

køb dame læderbukser med lynlås

Find bukserne til 5.095,- kr. her

Eksklusive læderbukser fra By Malene Birger i klassisk sort farvcer. En casual skindbuks i feminin stil til dig der ønsker den afslappet stil der emmer af kvalitet. Du får en lige og cropped model med elastik i taljen og rå kanter forneden.

 

 

Selected Femme skindbukser

Køb de eksklusive Selected Femme skindbukser til kvinder

Find Selected Femme bukser til 2.799,- kr. her

De elegante Slfsylvia læderbukser fra Selected Femme er buksen der skaber den elegante og feminine stil. Du kan kombinerer disse bukser med både det feminine snit, rå udtryk eller det elegante der skal udtrykke stil og klasse. Kombinerer med de flotte høje hæle som Just Cavalli sko til kvinder, et par dame sneakers eller de fede dame ankelstøvler hvor også den bløde eller varme dame striktrøje er velegnet til.

 

 

Samsøe & Samsøe bukser

Køb de eksklusive Samsøe & Samsøe dame læderbukser

Find bukserne til 3.700,- kr. her

Samsøe & Samsøe skindbukser i sort der er fremstillet i 100% lammelæder og for der består af bomuld og elastan. Skindbuksen kommer med elastik i taljen og en stram pasform. Designet emmer af kvalitet der er perfekt til fest brug som til brug i hverdagen.

 

 

Sorte Vila leggings

køb de billige Vila dame skindbukser i imiteret læder

Find Vila buksen til 329,95 kr. her

Vila giver dig disse billige og pæne bukser med coating. Det er ikke ægte skindleggings, men til prisen er materialet ganske fint. Du får et par fede casual leggings der fremhæver dine former i en afslappet stil til den varme årstid.

 

 

Helmut Lang læderbukser

Køb de eksklusive læderbukser fra Tiger of Sweden

Find de blå bukser til 3.847,- kr. her

Helmut Lang byder på disse enkle men elegante læderbukser i lava farve. Bukserne i den højere prisklasse er ganske enkle til det stilfulde udtryk, hvor taljen kommer med elastik til den gode skinny pasform. Helt ligesom du kan skabe det rå look med bukserne der står sig godt til pumps og en flot dame skindjakke.

 

 

Y.A.S. strækbare læderleggings

Køb de bløde strækbare læderbukser

Find bukserne til 2.199,95 kr. her

Y.A.S. under Bestseller laver moderne nordisk modetøj i den høje kvalitet. Her finder du disse bløde strækleggings i læder, som kommer i en stram pasform og høj talje. Bukserne i 100% lammeskind kommer med lynlåslukning i venstre side.

 

 

Rockandblue læderbukser

brug de stramme feminine skindbukser til bytur

Find bukserne til 2.995,- kr. her

Rockandblue Hoppe Lamp Stretch læderbukser i den stramme og klassiske rå stil. Et par smarte bukser i blødt lammeskindslæder med lynlås og knap i siden. Stilen er klassisk med dekorative sømme som gør sig godt til både pumps som sneakers.

 

 

Moa Mattsson X Bubbleroom

skindbukser med elastik i taljen

Find bukserne til 449,- kr. her

Moa Mattsson X Bubbleroom Coated suit trousers i en stretchy kvalitet. Et par smarte imiteret læderbukser i bomuld, polyester og elastan materiale. bukserne er velegnet til hverdag som aftenbrug med lynlås i siden og dekorative sømme foran.

 

 

Only onlNEW Royal jeans

køb de billige imiteret dame læderbukser fra only

Find bukserne til 299,- kr. her

OnlNEW Royal Reg SK. Biker Coated N jeans fra only i viskose, elastan og nylon materiale. Et par billige og rå imiteret læderbukser til hverdagsbrug kombineret med f.eks. et par sneakers. Bukserne kommer med fem lommer med bæltestropper og rå detaljer på knæene.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb UGG Australia vinterstøvler

UGG Australia vinterstøvler

De kendte UGG Australia vinterstøvler til kvinder? De populære og ofte varme støvler fra Australien er faktisk unisex støvler, de er dog bare brugt mest

køb de flotte vinterjakker med pels

7 lækre vinterjakker med pels

Søger du efter de flotte og varme vinterjakker med pels på hatten eller kraven? Her har vi fundet forskellige lækre jakker til vinteren 2020/2021. Udvalget

Køb de lækre efterårsjakker til kvinder

10 smarte efterårsjakker til kvinder

Søger du en ny overgangsjakke til årstiden mellem sommer og vinter i 2020? Find inspiration i udvalget nedenfor hvor du finder forskellige, nye efterårsjakker til