Find den smarte og varme læderhandske til mænd

Fede læderhandsker til mænd er nødvendig både til efterår, vinter og forår, for vores omskiftelige danske vejr kan være forbandet koldt fra tid til anden.

Du finder mange forskellige former for handsker. Du kan både købe kørehandsker, læderhandsker med for, læderhandsker med huller, skihandsker og selvfølgelig de særdeles varme eller tynde modeller, alt afhængig af dit behov – Det kræver den nemme tilgang til inspiration.

Her finder du forskellige brune og sorte læderhandsker i den varme version. Store luffer og skihandsker går ofte ikke i spænd med skole og arbejde, hvis stilen også skal passe. Her skal du mere bruge et par herre skindhandsker til en frakke, skindjakke, vinterjakke, forårsjakke til mænd eller andet smart herretøj.

 

Hugo Boss handsker

køb Hugo Boss læderhandsker med for til mænd

Find handsken til 950,- kr. her

Sorte skindhandsker fremstillet i 100% lammeskind. Handsken har strop med trykknaplukning og elastik ved håndled. Du får en handske i en blød og dejlig kvalitet, hvor du også får en smart detalje. Herrehandsken er med touch screen kompatibel pegefinger og tommeltot. Det kan være ganske dejligt på en kold dag, hvor du venter på bus, tog eller andet, og gerne vil læse dagens online aviser m.m.

 

Hansen & Jacob handske

køb en blå herrehandske i lammeskind

Find handsken til 1.000,- kr. her

Blå skindhandske fra Hansen & Jacob i klassisk udtryk med synlige syninger og logo på oversiden. Du får et par flotte ruskindshandsker i 100% lammeskind som kan holde fingrene varme og samtidig tage sig godt ud med herre vinterjakken eller andet.

 

Selected læderhandske

køb de klassiske bruge herre handsker i læder

Find handsken til 499,95 kr. her

Varm og smart herrehandske fra Selected der er fremstillet i 100% fåreskind. Handsken er dejlig varm til den kolde vinter med et blødt og lækker materiale der holder formen. Handsken har en god pasform og naturlig strækbarhed.

 

Jack & Jones handsker

Køb de billige herre læderhandsker fra jack & Jones

Find handsken til 299,95 kr. her

Du får et par klassiske sorte læderhandsker med denne Jack & Jones model til kun 300 kr. Smarte og billige sorte læderhandsker til mænd i 100% læder og let foring. Handsken står sig godt til til både de smarte og tykke striktrøjer som til vinterjakken til de kolde dage.

 

Tiger of Sweden handsker

køb de eksklusive Tiger of Sweden ruskindshandsker

Find handsken til 800,- kr. her

Tiger of Sweden er særdeles populært i Danmark og resten af Norden, for du får både den lækre stil og gode kvalitet i deres kollektioner. Denne ruskindshandske er ikke anderledes, for helt ligesom du finder både fede vinterstøvler, jakkesæt, bukser eller kortholder til mænd i brandet, får du også gennemført stil i denne handske. Handsken med slids har ruskindsoverdel og glat skind i håndfladen, hvor den samtidig er touch screen kompatibel.

 

 Paul Smith handsker

køb Handsker fra PAUL SMITH i lammeskind

Find handsken til 1.700,- kr. her

Et andet fedt brand der er populær for sin fede stil og kvalitet, er Paul Smith. Her finder du selvfølgelig også fede handsker, som denne sorte læderhandske i 60% lammeskind og 40% lammeuld. Made in Italy handske med spænde og knap detalje på ryggen.

 

Brun J.Lindeberg handske

køb J.Lindeberg Milo Leather handsker

Find handsken til 500,- kr. her

Klassisk brun læderhandske med for fra J.Lindeberg der også kan købes i cognac og sort farve. Handsken i lammeskind har for i blød uld- og kashmirblanding. Et par handsker til at holde varmen i den gennemsnitlige danske vinter, samtidig med at de holder den fede stil.

 

J.Lindbergh Milo handsker

Køb en brun læderhandske som mand

Find handsken til 250 kr. her

J.Lindeberg Milo handsken findes også i denne cognac farve. Modellen har for i 70% uld og 30% kashmir. Måske cognac farven passer bedre til din stil i sko og herrebæltet, alt afhængig af hvor meget du går op i at passe farverne sammen.

 

NN07 skindhandsker

NN07 handsker med skinddetaljer udført i 100% deer leather

Find handsken til 800,- kr. her

Til vinter skal der bruges både støvler, vinterjakker, cardigans, striktrøjer og halstørklæder til mænd, hvor stilen jo skal være gennemgående, hvilket også gælder for dine handsker. Her kan du vælge denne handske med kombineret materialebrug og skinddetaljer i deer leather. Handsken har træksnip, spænde med trykknap og er touch screen kompatibel.

 

Hugo Boss Hainz handsker

Klassiske skindhandsker udført i en blød og glat lammeskindskvalitet

Find handsken til 600,- kr. her

Hvis du ønsker et par elegante og eksklusive handsker, kan denne Hugo Boss herrehandske måske være det helt rigtige. Handsken udstråler en eksklusiv stil med materiale i 100% lammeskind, der er foret med uld og polyester.

 

Hestra læderhandsker

Hestra Deerskin Winter Lined Handsker - Herre

Find handsken til 700,- kr. her

Hestra læderhandske til mænd i den klassiske og rå stil der måske skal kombineres med herre læderjakken eller uldfrakken. Handsken er fremstillet i lammeskind og egnet til vinterbrug både når der er koldt og varmt.

 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

bruge de smarte halstørklæder til mænd

Smarte halstørklæder til mænd

Søger du et praktisk og smart halstørklæde til hverdagen? Halstørklæder helt ligesom et par herre læderhandsker, er en nødvendig på de regnfulde, blæsende og kolde

køb de fede billige vinterstøvler til mænd

Billige vinterstøvler til mænd

Billige vinterstøvler til mænd kan være den dejlige og praktiske ting i garderoben når vinter rigtig rammer. Og mon ikke vinteren i 2021 byder på

køb fede boss bælter til mænd

Elegante Hugo Boss herrebælter

Hvis du ønsker et elegant og stilfuldt bælte som mand, skal du se disse fede Boss bælter til mænd. Der findes rigtig mange lækre livremme

brug skovmandsskjorter til mænd

Skovmandsskjorter til mænd

Fede skovmandsskjorter til mænd i 2021? Den ikoniske arbejdsskjorte der blev et grunge-trend i USA indenfor rock og punk, udviklede sig hurtigt til at blive

køb de fede kortærmede herreskjorter til mænd

Kortærmede herreskjorter

De klassiske kortærmede herreskjorter til sommer hører sig til i garderoben blandt de mere almindelige herreskjorter. Den kortærmet når det er varmt, er den dejlige