Læderhandsker til mænd

Fede læderhandsker til mænd er nødvendig både til efterår, vinter og sommer, for vores omskiftelige danske vejr kan være forbandet koldt fra tid til anden.

Du finder mange forskellige former for handsker, for du kan købe både kørehandsker, læderhandsker med for, læderhandsker med huller, skihandsker og selvfølgelig de særdeles varme eller tynde modeller, alt afhængig af dit behov – Det kræver den nemme tilgang til inspiration.

Her på Tøjlisten finder du forskellige brune og sorte læderhandsker i den varmere version. Store luffer og skihandsker går ofte ikke i spænd med skole og arbejde, hvis stilen også skal passe. Her skal du mere bruge et par herre skindhandsker der står sig bedst til en lækker frakke, skindjakke, vinterjakke, forårsjakke til mænd eller andet smart herretøj.

 

Sorte Philipsons skindhandsker

køb de varme handsker til mænd

Find handsken til 300,- kr. her

Sorte skindhandsker fremstillet i 100% fåreskind. Handsken har strop med trykknaplukning og elastik ved håndled. Du får en handske i en blød og dejlig kvalitet som har en smart detalje. Philipsons herre handsken er med touch screen kompatibel pegefinger og tommeltot. Det kan være ganske dejligt på en kold dag hvor du venter på bus, tog eller andet, og gerne vil læse dagens online aviser m.m.

 

 

Hansen & Jacob handske

køb en blå herrehandske i lammeskind

Find handsken til 699,- kr. her

Blå skindhandske fra Hansen & Jacob i klassisk udtryk med synlige syninger og logo på oversiden. Du får et par flotte ruskindshandsker i 100% lammeskind som kan holde fingrene varme og samtidig tage sig godt ud med herre vinterjakken eller andet.

 

 

Sort Selected læderhandske

brug de varme og smarte handsker til vinter

Find handsken til 499,95 kr. her

Varm og smart herrehandske fra Selected der er fremstillet i 100% fåreskind. Handsken er dejlig varm til den kolde vinter, og kommer i et blødt og lækker materiale der holder formen. Handsken har en god pasform og naturlig strækbarhed.

 

 

Billige læderhandsker

læderhandsker mænd udsalg

Find handsken til 299,- kr. her

Du får et par klassiske sorte læderhandsker med denne Jack & Jones model til kun 299 kr. Et par lækre billige sorte læderhandsker til mænd i 100% læder og let foring, der står sig godt til til både de smarte striktrøjer til mænd, som til den tykke jakke til de kolde dage.

 

 

Tiger of Sweden handsker

køb handsken der matcher ralph lauren skjorte herre

Find handsken til 800,- kr. her

Tiger of Sweden er særdeles populært i Danmark og resten af Norden, for du får både den lækre stil og gode kvalitet i deres kollektioner. Denne Andalus handske er ikke anderledes, for helt ligesom du finder både fede vinterstøvler, jakkesæt, bukser eller kortholder til mænd i brandet, så får du også den gennemførte stil der emmer af kvalitet i denne handske.

 

 

Polo Ralph Lauren handsker

køb de lækre brands som hugo boss og ralph lauren

Find handsken til 600,- kr. her

Et andet fedt brand der er populær for sin fede stil og kvalitet, er Polo Ralph Lauren. Her finder du selvfølgelig også fede handsker, som f.eks. denne sorte læderhandske med læderrem og ryggen som en fed detalje der kan passe med meget stilfuldt tøj til mænd.

 

 

Lindbergh skindhandsker

køb de fede Lindbergh herre læderhandskerFind handsken til 400,- kr. her

Er det et par handsker i den lidt mere rå stil, der samtidig kommer i en fed kvalitet, så er disse J.Lindbergh handsker med fleece og inderfor, måske det perfekte sæt handsker til vinteren. Et par handsker til at holde varmen i den gennemsnitlige danske vinter, samtidig med at de holder den fede stil.

 

 

J.Lindbergh Milo handske

Køb en brun læderhandske som mand

Find handsken til 250 kr. her

J.Lindebergh laver eksklusive handsker til en god pris, hvor dette par er på tilbud. Modellen kommer med for i 70% uld og 30% kasmir, og du kan finde handsken i cognac, brun og sort farve. De mange muligheder indenfor farve gør, at du finde handskerne der passer dine sko og selvfølgelig også til et bælte til mænd alt afhængig af hvor meget du går op i at passe farverne sammen.

 

 

Bruun & Steengade handsker

køb de billige herre læderhandsker

Find handsken til 300,- kr. her

Til vinter skal der bruges både støvler, vinterjakker, cardigans, striktrøjer og halstørklæder til mænd, hvor stilen jo skal være gennemgående, hvilket også gælder for dine handsker. Hvis du vil have den klassiske stil, kan dette par læderhandsker fra Bruun & Steengade måske være det helt rigtige valg for dig.

 

 

Hugo Boss Hainz2 handsker

Køb de eksklusive Hugo Boss handsker til mænd

Find handsken til 600,- kr. her

Hvis du ønsker et par elegante og eksklusive handsker, kan denne Hugo Boss herrehandske måske være det helt rigtige. Handsken udstråler en eksklusiv stil, hvor materiale kommer i lammeskind der er foret med uld og polyester.

 

 

Selected læderhandsker

Køb de sorte Selected handsker i læderFind handsken til 349,- kr. her

Ønsker du handsker i den lidt mere rå stil der måske skal kombineres med herre læderjakken eller uldfrakken, kan disse læderhandsker fra Selected måske være rigtige. Handsken kommer i lammeskind og er egnet til vinterbrug.

 

 

Philipsons læderhandsker

Køb en læderhandsker til mænd i cognac

Find handsken til 500,- kr. her

Philipsons laver den elegante og tidløse handske med denne model i cognac. En glat skindhandske der kommer med strikket foring. Design er ganske klassisk og kan bruges år efter år og stadig være moderne.

 

 

Polo Ralph Lauren handske

Køb den eksklusive herre handske fra Polo Ralph Lauren

Find handsken til 699,- kr. her

Polo Ralph Lauren giver dig denne eksklusive handske i 100% fåreskind. Den klassiske sorte handske med logo i bunden er foret med 100% cashmere som hjælper med at holde hænderne varme gennem vinteren.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb de fede billige vinterstøvler til mænd

Billige vinterstøvler til mænd

Billige vinterstøvler til mænd kan være den dejlige og praktiske ting i garderoben når vinter rigtig rammer. Og mon ikke vinteren i 2020/2021 byder på

køb fede boss bælter til mænd

Elegante Hugo Boss herrebælter

Hvis du ønsker et elegant og stilfuldt bælte som mand, skal du se disse fede Boss bælter til mænd. Der findes rigtig mange lækre livremme

brug skovmandsskjorter til mænd

Skovmandsskjorter til mænd

Fede skovmandsskjorter til mænd i 2020? Den ikoniske arbejdsskjorte der blev et grunge-trend i USA indenfor rock og punk, udviklede sig hurtigt til at blive

køb de fede kortærmede herreskjorter til mænd

Kortærmede herreskjorter

De klassiske kortærmede herreskjorter til sommer hører sig til i garderoben blandt de mere almindelige herreskjorter. Den kortærmet når det er varmt, er den dejlige

køb de fede hvide sommersko til mænd

Hvide sommersko til mænd

Varmen står forhåbentlig for døren her i 2020. Og hvorfor ikke se lidt moderne ud med et par hvide sommersko til mænd, der kan skabe

Køb de flotte sommerjakker til mænd

Sommerjakker til mænd

De fede sommerjakker til mænd skal overvejes, når fuglene bliver forårskåde og solen begynder at varme på den gode måde. Den lette jakke er heldigvis