Læderjakker til mænd

Brug en af de fede læderjakker til mænd, hvis du ønsker den fede stil, som en lækker læderjakke kan give her i 2021.

En læderjakke er ikke billig i forhold til så mange andre frakker og jakker. Det er dog den jakke, der kan give dig det stilfulde og ofte rå look som mand, hvilket netop er grunden til, at denne form for jakke er så populær.

Her har vi samlet et fedt udvalg af forskellige jakker til mænd, hvor jakkerne ligger i de eksklusive modeller fremfor den billige pris. Det betyder, at du ikke finder en imiteret læderjakke i denne inspiration. Vi har fundet de klassiske læderjakker i sort men også alternative farver og designs, som du kan se lige her.

 

Allan Clark læderjakke

køb den eksklusive allan clark biker jakke

Find jakken til 1.499,- kr. her

Allan Clark skindjakke i biker stilen. Jakken er med quiltede skuldre og overarme og 2-vejslynlås til lukning. En stilren og rå læderjakke til det ungdommelige look og som er fremstillet i 100% lammeskind. Afslappet kort jakke til hverdagen til den moderne mand.

 

 

Paul Smith skindjakke

køb den eksklusive ruskindsjakke til mænd

Find jakken til 6.000,- kr. her

Eksklusiv jakke i 100% gedelæder fra Paul Smith. Det moderne og eksklusive designer brand fremstiller flot modetøj til mænd og kvinder, hvor du selvfølgelig også finder flotte skindjakker som denne model. Jakken er i regular fit og designet med skjorte krave, to lommer og knappe lukning som den velkendte cowboyjakke.

 

 

Jack & Jones ruskind

Køb den elegante ruskindsjakke som mand

Find jakken til 999,95 kr. her

Den brune Jack & Jones bikerjakke kommer i blødt ruskind. Modellen er klassisk med de forskellige lyslån detaljer og trykknapper ved krave. En fed enkel jakke i det rå look, hvor gede ruskind giver det anderledes look frem for klassisk læder. Du finder ruskind biker jakken i grøn, sort og brun farve også.

 

 

Jack & Jones Terminator læderjakke

køb den rå mc læderjakke til mændFind jakken til 2.695,- kr. her

Jack & jones mc-læderjakken kan du finde i sort og mørkeblå model. En fed rå læderjakke i det klassiske look, som især er målrettet mod unge mænd, der gerne vil have biker looket i den fede trendy stil. Og et godt alternativ i udvalget af de mange blå forårsjakker til mænd.

 

 

Oakwood læderjakke

Køb den lækre mc læderjakke til mænd

Find mc-jakken til 2.089,- kr. her

Elegant og casual læderjakke i cognac fra Oakwood. Hvis du er mere til den brune end den klassiske sorte jakke, er denne model både praktisk og moderne til hverdagen og som den lette jakke til aften. Jakken er i 100% læder og med indvendig bomulds materiale.

 

 

Redskins læderjakke til mænd

fed jakke sammen med ralph lauren skjorte

Find jakken til 1.631,- kr. her

En anden herre læderjakke der kan kombineres med alle slags mærker, hvad end det er Mbym, Royal Republiq, Gant, Selected Femme eller måske Inwear, er denne fede Redskins Trust Casting jakke i brun. En lækker jakke i den flotte designer stil, som du også finder i sort nuance, hvis brun ikke lige er dig. Perfekt til det stilfulde og casual udtryk til både fest og hverdags brug.

 

 

Selected pilot læderjakke

brug bruuns bazaar læderjakke mænd

Find jakken til 2.395,95 kr. her

Selected laver meget fedt modetøj der også dækker læderjakker til kvinder og mænd. Denne pilot jakke kommer i blødt fåreskind, i et enkelt design med lommer i siden og kontrastkant. Jakke er ikke særlig foret, så velegnet som den lette herre sommerjakke.

 

 

Guess Biker læderjakke

Køb en fed Guess læderjakke

Find jakken til 923,- kr. her

Der findes rigtige mange fede sorte læderjakker, hvor taljen længden er det foretrukne for de fleste. Denne Guess læderjakke kommer med en guldnuance i lynlåse, som er med til at give et ret fedt og unikt udtryk. Hvis du elsker den casual læderjakke i kort, er denne Guess herrejakke måske det helt rigtige?

 

 

Selected racerjakke

køb den korte læderjakker i racer looketFind jakken til 1899,95 kr. her

Det enkle racerlook er, hvad du får med denne sorte Selected Femme læderjakke i den korte version. En fed og enkel jakke i biker stilen der passer som det lette overtøj til foråret, sommer og tidlige efterår. Jakken gør sig godt sammen med denim jeans, sneakers, støvler og andet.

 

 

Brun Boss jakke

køb en klassiske brun læderjakke som mandFind jakken til 4.699,- kr. her

En klassisk brun læderjakke i den mere afslappet men elegante stil, er denne Boss Orange jakke som du kan købe til 4699 kr. En fed jakke der kan kombineres med en af de afslappet skjorter til mænd, jeans og et par fede sko eller sneakers.

 

 

Closed lammeskindsjakke

køb den eksklusive skindjakke til mændFind jakken til 10.550,- kr. her

eksklusiv skindjakke i grå fra Closed. Du får en stilren jakke i blødt spansk lammeskind. Jakken kommer med krave og passer godt med jeans eller mørke bukser og måske en striktrøje, halstørklæde og et par fede sorte læderhandsker til mænd på de lidt koldere dage. En læderjakke i den dyre prisklasse lige over brands som Hugo Boss, MDK, Calvin Klein og andre fede brands i herretøj. Perfekt casual jakke til den unge som den ældre mand, der ønsker kvalitet og flot stil.

 

 

Oakwood Agency jakke

Find jakken til 1.487,- kr. her

En anden motorcykel læderjakke model kan være den brune Oakwood jakke, der står sig godt både med en t-shirt, jeans og sneakers. Helt ligesom den mere elegante skjorte, bukser og lædersko kan bruges. Den brune model er en ret fed og afslappet jakke der giver dig den gode mode stil, og jakken kan sikkert findes på tilbud og udsalg omkring januar.

 

 

Redskins Cross Cognac

Køb den elegante cognac farvet læderjakke som mand

Find jakken til 1.903,- kr. her

Redskins har lavet lækre læder kollektioner i over 30 år, hvor du finder modeller i grå, sort og den brune nuance. Denne cognac skindjakke kan måske være stilen der passer til dig. En enkel jakke med de rå lynlåse og glatte udtryk i skindet der er velegnet på de varme årstider.

 

 

Armani Jeans herre læderjakke

køb en sort læderjakke til mændFind jakken til 2.393,- kr. her

Armani laver fedt tøj til mænd i den absolutte topklasse. Designermærket har også skabt denne fede læderjakke der giver både det eksklusive og rå look i bikermodellen med lynlås lukning. En jakke i den dyre ende og det skal man selvfølgelig gøre op med sig selv, men det er absolut en fed jakke hvis en biker/bomber jakke er, hvad du leder efter.

 

 

Selected lammeskinds

brug skindfrakke herreFind jakken til 1.799,95 kr. her

Selected giver dig denne klassiske rå læderjakke med enkle detaljer. Modellen som Marlon Brandon gjorde til et ikon i “The Wild One”, er en maskulin model i det casual udtryk. En tidløs jakke der er perfekt med et par fede hvide sommersko til mænd, sneakers som de mere stilrene herresko.

 

 

Læderjakke med hætte

Brug de fede sorte læderjakker med hætte til mænd

Find jakken til 1.859,- kr. her

Der findes et par læderjakker til unge mænd der kommer i den rebelske og casual stil, hvilket netop er, hvad du får med denne Oakwood Jimmy model. En alternativ jakke med indbygget hættetrøje kan man sige, der giver det rå og afslappet look indenfor herretøj. Og som du finder både i den sorte og brune udgave.

 

 

Brun Chevignon læderjakke

Køb de billige læderjakker til mænd

Find jakken til 2.799,- kr. her

En trendy og afslappet jakke fra Chevignon nye kollektion. Jakken i 100% læder kommer i det tidløse design med enkel udtryk som kan gå igen hver år. Jakken er velegnet til hverdagsbrug på de varme tidspunkter som forår, sommer og efteråret.

 

 

G-Star læderjakke

Køb den flotte og billige G-Star herre læderjakkeFind jakken til 1.247,- kr. her

En anden smart læderjakke til en pris under 1000 kr. er denne jakke fra G-Star Raw. Jakken er i imiteret læder udtryk hvor materialet er i 85% viskose og 15% polyester.En rå model der er særlig populær blandt unge mænd.

 

 

Sort Schott læderjakke

Køb en eksklusive læderjakke fra SchottFind jakken til 3.309,- kr. her

En anden ungdommelig og jakke i læder kan være denne eksklusive Schott herrejakke. Du får en rå jakke i høj kvalitet, som kollektioner indenfor herre og dametøjet fra Schott er kendt for. Hvis du ønsker det rå og casual udtryk kan denne måske være det rigtige.

 

 

Only & Sons Onsal jakke

Køb den billige sorte Onsal skindjakke herrerFind jakken til 399,95 kr. her

Hvis du søger en billig jakke i imiteret læder, kan denne enkle Onsal model måske være helt perfekt. Jakken kommer i det tidløs og enkle udtryk der er velegnet som det lette overtøj til de varme måneder på året.

 

 

Sort Diesel læderjakke

Brug den eksklusive Diesel herre læderjakkeFind jakken til 2.487,- kr. her

Diesel laver ikonisk tøj hvor især denne læderjakke kommer i en stil der emmer af kvalitet. En jakke i den trendy bikerstil i 100% læder til dig der ønsker det rå, casual og stilrene udtryk.

 

 

Grøn Jack & jones jakke

Køb den enkle herre skindjakke i grønFind jakken til 1.119,95 kr. her

Jack & Jones Premium læderjakke i et minimalistisk design og grøn farve. En enkel og fed jakke i det rå udtryk med glat for og 100% okselæder. Perfekt til dig der ønsker den tidløse stil og det lidt rå look som en læderjakke automatisk giver.

 

 

Sort Esprit Veni jakke

Køb den rå biker læderjakke til mændFind jakken til 545,- kr. her

Esprit giver dig denne herre jakke i viskose materiale. Imiteret læderjakke i det tidløse design i en trendy sort farve. Jakken kommer med diskrete lynlåse på lommer og lukning.

 

 

Vælg den rigtige læderjakke til mænd

Det kan være svært at vælge den helt rigtige jakke som mand, for når man skal finde sin nye læderjakke, rejser det en del spørgsmål. For hvilket stil, farve, materiale og ikke mindst, hvor meget må jakken koste?

Valg af farve

Farve er jo ofte hvad der adskiller de forskellige læderjakker. Her kan du vælge imellem forskellige, hvor den klassiske sorte, jo ligner en læderjakke som vi kender dem. Sort er en farve der kan bruges af de fleste mennesker, og derfor er denne farve på læderjakker, også den mest anvendte.

Rød er farven der ikke er så udbredt, men dog en farve som flere kendte mennesker som Michael Jackson, Freddie Mercury og Brad Pitt har gjort verdensberømt i sammenhæng med læderjakker.

Den brune hvad end det er i den mørke eller lyse nuance, er en anden klassisk farve.. Her er den lysebrune model en klassiske farve hvis du gerne vil udskille dig fra mængden, hvor den mørke er en bedre farve til at matche f.eks. skoene og bæltet.

Vælg det rigtige materiale

Du skal også tage stilling til materiale, for du kan både finde ko-skind, hestelæder, gedeskind, lammeskind eller kalveskind til din jakke.

Koskind er nok det mest anvendte læder materiale til jakker, for det er et materiale der bliver smidigt over tid, og er ganske robust, dog er hestelæder mere robust i sit hårde materiale.

Vælg den rigtige stil i jakke

Der findes forskellige stilarter indenfor læderjakker, hvor især de følgende er udbredte for deres fleksible stil.

Bikerjakken er den klassiske stilart, der nok er mest udbredt i dagens mode. Mc læderjakker kommer som regel med mange lynlåse og ofte nitter hvor bikerstilen indenfor læderjakker, mere signaler den korte stil uden for mange detaljer. Fatigue og bomber modellerne der får sin inspiration fra militæret med sine forskellige unikke detaljer, kan bæres til hvert sit formål, hvor Fatique modellen er i det rå look, og bomber jakken kommer til de lidt mere praktiske og varme anledninger.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

bruge de smarte halstørklæder til mænd

Smarte halstørklæder til mænd

Søger du et praktisk og smart halstørklæde til hverdagen? Halstørklæder helt ligesom et par herre læderhandsker, er en nødvendig på de regnfulde, blæsende og kolde

køb de fede billige vinterstøvler til mænd

Billige vinterstøvler til mænd

Billige vinterstøvler til mænd kan være den dejlige og praktiske ting i garderoben når vinter rigtig rammer. Og mon ikke vinteren i 2021 byder på

køb fede boss bælter til mænd

Elegante Hugo Boss herrebælter

Hvis du ønsker et elegant og stilfuldt bælte som mand, skal du se disse fede Boss bælter til mænd. Der findes rigtig mange lækre livremme

brug skovmandsskjorter til mænd

Skovmandsskjorter til mænd

Fede skovmandsskjorter til mænd i 2021? Den ikoniske arbejdsskjorte der blev et grunge-trend i USA indenfor rock og punk, udviklede sig hurtigt til at blive