Lækre bumper støvler til kvinder der er perfekt til vinteren

Bumper støvler? Hvis du mangler en lækker, solid, varm og også populær støvle til vinteren, så er de lækre bumper støvler til kvinder måske noget du bør tjekke ud især hvis du ikke kender dem.

Bumper støvlerne har et lækkert design. Og støvlerne giver et godt look sammen med modetøjet på en kvinde for ikke at glemme det vigtigste; nemlig at de holder fødderne dejlig varme. Du finder de billigste priser for støvlerne på omkring 1000,- kr. på tilbud, og så varierer priser opefter til 2000,- kr. alt afhængig af hvilket model, du vælger at kaste din kærlighed på.

Se dette udvalg af de smarte bumper støvler til at matche jakken, striktrøjer til kvinder m.m. hvis du vil have den gode inspiration til nye vinterstøvler i 2020.

 

Lang Pony støvle i sand

Køb den lange støvle fra Bumper i sand farve

Find støvlen i sand til 1.796,- kr. her

Hvis du ønsker den lange støvle der passer til vores skandinaviske vejr, kan denne Bumper med pels i sand, måske være den perfekte vinterstøvle sammen med den varme dame vinterjakke. Støvlen er small i skaftet og kommer med god stødabsorberende sål.

 

 

Kort Pony støvle

køb de billige bumper støvlerFind den korte Pony støvle til 1.795,- kr. her

En kort Bumper damestøvle i den varme og lækre kvalitet, er denne Pony model i pony-koskind med hår på. En smart og unik støvle til vinter der står sig godt til de varme hvide striktrøjer til kvinder.

 

 

Snowleopard støvlen

den korte sneleopard støvle Se den populære snowleopard støvle lige her

Den lækre 3/4 støvle kan være den lækre sneleopard støvle, der kommer med en kraftig stødabsorberende sål. Den lidt kortere støvle kommer med dejlig blød varm skind på indersiden og udvendigt, hvilket også er med til at skabe en super dejlig komfort.

 

 

Høj zebra model

hvad er bumper støvler lavet afFind den høje zebra model til 2299 kr. ved Eshoes

Den høje zebra model giver et ret fedt look, hvor du virkelig kan forme din egen unikke stil. Samtidig er den en dejlig varm støvle med sit indvendige for, ligesom den er perfekt at gå ind med den stødabsorberende sål.

 

 

Kort støvle med lynlås

Køb den lækre korte Bumper støvle som kvindeFind den korte støvle med lynlås til 1799 kr. her

Der findes mange lækre modeller og denne korte støvle med lynlås og lækkert skindfor, giver både varmen og den lækre stil til vinter. En god model du kan bruge til at skabe din helt egen unikke stil som kvinde.

 

 

Bumper Nero Rodeo støvle

den lækre Bumper Nero Rodeo støvler giver stilFind den lange støvle til 1249 ved Eshoes her

Leder du efter den høje klassiske model i bumper støvlen, kan det måske være denne varme og klassiske sorte støvle. Det er den lange støvle der passer godt til lange ben. Og den giver et dejlig feminint snit i udformning, der minder lidt om ridestøvle looket som måske også er velegnet til den flotte dame forårsjakke.

 

 

3/4 Leopard støvle

brug den elegante Bumper Leopard modelFind den smarte 3/4 støvle til 2000 kr. her

Leopard modellen er en af de meget populære støvler. Denne sort/grå model i 3/4 størrelse er en støvle, som du holder varmen i. Helt ligesom alle de andre modeller, men også en støvle der kan skabe det unikke look for dig. Hvis du skal finde nye vinterstøvler, så tag et kig på det lækre udvalg af forskellige Bumper modeller.

 

 

Lang Bumper Pony Plaster

Pony Blaster støvlen kan holde varmenFind pels støvlen til 1759 kr. lige her

En af de mange alternativer til en god dame vinterstøvle kan være denne varme model med pels. Støvlen giver sit eget unikke med særdeles elegante look. Denne specielle støvle er dog small i skaftet, hvilket både giver et stilrent look, men også påvirker at bukserne ikke kan stikkes ned i støvlen på samme måde som ved andre støvler.

 

 

Bumper Pony Fire 3/4

køb den røde Bumper vinterstøvle

Find støvlen til 2.095,- kr. her

Pony 3/4 støvlen kommer også i fire model med sin bløde skind. God støvle med stødabsorberende sål og indlæg. Hvor det klassiske Bumper logo kommer foran på skindet der både er indvendig og udvendig. En perfekt støvle i en unik farve der måske er lige dig.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb UGG Australia vinterstøvler

UGG Australia vinterstøvler

De kendte UGG Australia vinterstøvler til kvinder? De populære og ofte varme støvler fra Australien er faktisk unisex støvler, de er dog bare brugt mest

køb de flotte vinterjakker med pels

7 lækre vinterjakker med pels

Søger du efter de flotte og varme vinterjakker med pels på hatten eller kraven? Her har vi fundet forskellige lækre jakker til vinteren 2020/2021. Udvalget

Køb de lækre efterårsjakker til kvinder

10 smarte efterårsjakker til kvinder

Søger du en ny overgangsjakke til årstiden mellem sommer og vinter i 2020? Find inspiration i udvalget nedenfor hvor du finder forskellige, nye efterårsjakker til