Lang kjole

Askepot, Snehvide, Belle, Tornerose – listen over Disneyprinsesser med lange, fortryllende kjoler fortsætter. Vi ved jo godt, hvor vores drømme om at skinne i den smukkeste, lange kjole kommer fra. Helt fra barnsben med Disney på nethinden, har vi drømt om at blive prinsesser, når vi blev store (også selvom man hellere ville være kick-ass som Mulan). Med alderen bliver man selvfølgelig mere fornuftig. Men drømmen om at have en lang kjole på, der blænder salen – den er langt fra knust eller uopnåelig. Så her kommer købsguiden til, hvordan du kan finde en lang kjole til enhver festlig begivenhed.

Indholdsfortegnelse

Populære kjoler

Tilbud!
Ravn Brielle Dress Black L
DKK1.849,00 DKK739,00
Tilbud!
Rød lang kjole
DKK279,00 DKK223,20

Hvordan finder jeg en lang kjole til bryllup?

En lang kjole er perfekt til et bryllup. Der findes mange forskellige slags bryllupper, så det handler først og fremmest om at afkode dresscoden. Er det afslappet eller virkelig fancy? Udskæringen er selvfølgelig også værd at tænke over. Hvis du skal til bryllup i familien, er det måske ikke her du skal vise en dyb v-neck frem. Herefter er det blot at søge. Med en lang kjole er du sikker på at være fin, spørgsmål er blot hvor fin. Det vigtige er stoffet. Meget fine kjoler er ofte plisserede, blondede, af chiffon, polyester eller satin. Så er det detaljerne, der endeligt afgør, hvor fornem kjolen er. I butikkerne kan du let spotte en lang kjole til fest, hvis den har en smuk slids, er spækket til med perler eller fx har et feminint glimmerbånd om taljen.

Rød, hvid eller sort – hvilken farve skal jeg gå med?

Der er én farve som dominerer udvalget af lange kjoler, og det er helt klart sort. Det er et sikkert valg, og vi er vant til at gå i sort, både til hverdag, i byen og til fester. Skal du derfor til en begivenhed, hvor det er oplagt at tage en lang kjole på, så er det måske også en god ide at prøve en anden farve end sort. En rød lang kjole er et godt valg, hvis du virkelig vil være glamourous. En hvid lang kjole står også meget ud og er et perfekt køb til sommerens fester. Mørke farver og sort kan også være fantastisk smukke, så prøv endelig lidt forskelligt på, inden du køber.

Hvad er the deal med ærmer?

En lang kjole med ærmer, kan let gøre en kjole endnu mere elegant. En lang kjole kan være hemmelighedsfuld, fordi dine ben er skjulte. På samme måde kan kjolen, hvis dine arme også er gemt væk – eller bare skjult af blonder og netstof – gøre dig endnu mere mysterious. Overvejer du at købe en lang kjole med ærmer, så husk dog på, at det let bliver meget varmt.

Hvad er det vigtigste, når jeg leder efter en lang sommerkjole?

Udover at tænke på varmen, er det vigtigste helt klart at tænke på farverne. En sommerkjole skal gerne være let og lystig: Som sommeren er let er den perfekte sommerkjole også ofte legende let og flowy. Sommerens væld af lyse farver indbyder også til at holde sig fra den klassiske sort. Så kig efter en lyseblå, gul eller rosa kjole i butikkerne, når solen endelig skinner, for selvfølgelig er sommeren en fantastisk undskyldning for at have en casual, lang sommerkjole på.

Hvordan finder jeg en billig lang kjole?

Selvom du har et stramt budget, kan du sagtens finde en lang kjole billigt. Det gælder om at lede på udsalgshylderne eller i butikker som H&M. Har du ledt og ledt uden held, er der også fordele ved at shoppe på nettet. Det er let at sammenligne priser og finde det allerbilligste. Hvis du shopper på nettet er det dog altid en god ide at bestille flere kjoler hjem og sende dem tilbage, der ikke sidder helt perfekt.

Kan jeg overhovedet bære en lang kjole?

Det kan være et spørgsmål, der popper op, når du står i prøverummet. Men svaret er ja. I sidste ende handler det om, hvad du føler dig tilpas i. Giver kjolen dig ikke et selvtillidsboost, så har du måske ikke fundet den rigtige kjole endnu. Men den findes derude.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

north face jakker

North Face jakker

Never stop exploring. Det kan måske lyde lidt trivielt, men ikke desto mindre rammer The North Face’s motto plet. Mærket har nemlig fokus på udendørstøj,

puma sko

Nye Puma sko til ham & hende

Hvad enten du er sportsudøver eller bare nærer stor kærlighed til sneakers, så er Puma Sko et af de brands, du ikke kan undgå et