5 lette bluser med god halsudskæring til forår og sommer

De lette bluser med god halsudskæring er dejlige til hverdagen, hvilket selvfølgelig er en smagssag. Ikke alle elsker den dybe eller v-udskæringen. Men hvis du gør, kan du med fordel finde inspiration i de forskellige styles her.

Vi har fundet nogle lækre bluser der kan bruges til forår og sommer. Forskellige styles i afslappet look, priser og materiale med den feminine stil. De varme og lyse årstider indbyder til casual styles, og hvorfor ikke også med den dybe udskæring.

 

Dynella Selected Femme

Køb sort Selected Femme skjorte

Find blusen til 399,- kr. her

Det er godt nok en skjorte, men den bruges som den casual bluse. Og denne populære skjorte fra Selected Femme er længere bagtil til det casual udtryk. Du finder den sorte skjorte i andre farver også.

 

Rynket slå-om kjole

køb den lette slå-om bluse til sommer

Find blusen til 259,- kr. her

Støvet blå slå-om kjole i rynket, casual og sommeragtige look. Blusen er i feminin stil med dyb v-udskæring , frynset design og ballonærmer. Helt ligesom pasformen er løs med transparent look. En lækker og billig bluse til den feminine stil både til de unge og til de mere modne kvinder. Perfekt til at kombinerer med de casual dame jeans og sneakers.

 

Blå strukturbluse

Dame bluse i struktureret stof og dyb v-hals

Find blusen til 289,- kr. her

Hvis du mangler den søde bluse, hvorfor så ikke denne casual og billige bluse. Du får en afslappet bluse med posede lange ærmer, struktureret stof og dyb v-hals. Blusen der kan købes i 4 forskellige nuancer, kan kombineres både med jeans og casual dame sneakers, som du kan bruges bluse til mere festlig og finere brug.

 

Happy Holly sommerbluse

køb en vævet, mønstret bluse

Find blusen til 229,- kr. her

Sød og billig Happy Holly bluse i vævet, mønstret look. Du får en afslappet bluse i lige pasform med knapper ved fronten og ærmer. Perfekt at kombinere med et par sorte jeans og høje hæle, eller måske de afslappet jeans og sandaler. En billig og lækker sommerbluse der passer perfekt til forhåbentlig meget sol igennem sommeren.

 

Wrapped bluse

brug en let top til sommer

Find blusen til 259,- kr. her

Hvis du leder efter en sød og let top, er denne måske lige dig. En super sød bluse der giver det stilrene look i en casual stil, som er perfekt til sommer sandalerne, nederdel eller de lette jeans til kvinder.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb de lækre nytårskjoler til at skyde nytåret ind som kvinde

Nytårskjoler

Hvis du søger en flot nytårskjole til at springe ind i det nye år, har vi fundet et par af nye og populære styles. Du

køb UGG Australia vinterstøvler

UGG Australia vinterstøvler

De kendte UGG Australia vinterstøvler til kvinder? De populære og ofte varme støvler fra Australien er faktisk unisex støvler, de er dog bare brugt mest