Maxi kjoler

Når det er varmt, og aftenerne bruges ved bålet eller på stranden, føles det rigtigt som sommer. Men det betyder jo ikke, at vi ikke tænker over, hvad vi har på. Tværtimod så er sommerens varme vejr en rigtig god undskyldning for at iklæde sig en lækker maxi kjole. En maxi kjole går til anklerne og har gerne et flowy skørt. Maxi kjoler er sommerdage langs vandet, de er formiddagsture gennem gågaden og hede sommernætter i byen. Men de kan også være en fortryllende gallakjole eller perfekt til dig, der skal være bryllupsgæst. Man kan altid finde en grund til at tage en maxi kjole på, og har du også fundet en, så læs med her og find ud af, hvad du skal vide inden du køber.

Teasy maxi kjole - Mads Nørgaard - Blå XS

Teasy maxi kjole - Mads Nørgaard - Blå XS

Den lange uld kjole er lavet i en tynd uld og viskose blanding, som gør den meget komfortabel.

KR.180.00
Mere info
Teasy maxi kjole - Mads Nørgaard - Blå S

Teasy maxi kjole - Mads Nørgaard - Blå S

Den lange uld kjole er lavet i en tynd uld og viskose blanding, som gør den meget komfortabel.

KR.180.00
Mere info
Maxi print kjole

Maxi print kjole

Materiale: 97% Polyester, 3% Spandex Modellens størrelse: Modellen er 172 cm høj og bruger størrelse small Mærke: Veraldo

KR.279.00
Mere info

Hvilken maxi kjole passer til min figur?

Som det jo er med tøj, er der nogle kjoler, der klæder os bedre end andre. Når du skal finde den perfekte kjole, er det derfor også godt at vide, hvilken slags kjole, der klæder dig bedst.

Timeglas

Har du mange kurver og en markeret talje, så gælder det om netop at fremhæve din talje. Især gælder det for disse kjoler, som godt kan have ret meget stof, der fylder. Så gå efter en slå-om maxi kjole eller en kjole, hvor der er et slags bånd at binde om taljen.

Pærefacon

Hvis dine hofter er brede og dine skuldre er smalle, så er en maxi kjole perfekt til dig. Det gælder om at skabe balance i din fremtoning, og det gør du altså netop ved at have en kjole på, som har et flot, langt skørt, og som sidder tæt ind til overkroppen.

Æblefacon

Har du brede hofter og lidt mave, så er en maxi kjole virkelig også et godt valg. På grund af det lette stof egner denne type af kjoler sig nemlig rigtig fint til plus size, og så er et godt tip at finde en kjole, hvor kjolens talje ikke sidder for højt. På den måde kan du nemlig få din mave til at se lidt mindre ud.

V-form

Er din krop v-formet, dvs. med smalle hofter og brede skuldre, så gælder det om at finde en maxi kjole, der sidder tæt til kroppen og bringer fokus væk fra dine skuldre, fx ved hjælp af en dyb udskæring eller lange ærmer.

H-form

Hvis du både har smalle skuldre, smalle hofter og en talje, der ikke står så tydeligt frem, er den flotteste maxi kjole til dig en kropsnær kjole, der fremhæver taljen og giver dig lidt vidde. Det kan du gøre med et langt, flot skørt og derfor er denne type af kjole også virkelig et oplagt valg til dig.

Kan jeg have en maxi kjole på til bryllup?

Ja det kan du i den grad. Denne slags kjole er den perfekte balancegang mellem afslappet og fornem. Er bryllupsfesten mere fancy end casual, så gå efter en kjole, der sidder stramt til kroppen. Er festen måske udendørs, er det godt at vide, at en maxi kjole er mere nede på jorden, når der er lidt vidde i skørtet. Derudover skal du sådan set bare styre uden om farven hvid, og du er godt på vej til at være en af de bedst klædte bryllupsgæster.

Hvornår er en maxi kjole god til sommerbrug?

Altid! Det kan ikke understreges nok gange, at disse kjoler nærmest er skabt af sommeren. Stoffet er oftest let og legende og det betyder tit at kjolerne virkelig kan bære at være andre farver end bare sort. Især når du leder efter en sommerkjole i maxilængde er det en helt perfekt anledning til at udfordre sit klædeskab. Prøv derfor en hvid maxi kjole eller leg med forårets pastelfarver.

Hvorfor er sorte maxi kjoler et must have?

Vi kender alle sammen den lille sorte, men en sort udgave af denne kjole er bestemt også et must have. Den lille sorte egner sig perfekt til en bytur, mens den lange sorte er det lille step up, der kan sikre at du også ser brandgodt ud til for eksempel en familiemiddag. Generelt er det faktisk lige præcis, hvad maxi kjoler kan. Den ekstra længde får dig lige til at se dét bedre ud.

Mere inspiration til Maxi Kjoler:

I videoerne her kan du få endnu mere inspiration til dine maxi kjoler: https://www.youtube.com/watch?v=UcytUn_o77o https://www.youtube.com/watch?v=GloXEUmnE40 https://www.youtube.com/watch?v=NCffqqfgoJQ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

denim jakke

Denim Jakke

Sommerens stof er denim. Og det kan man faktisk sige for de forrige og kommende somre også, for er der noget denimstof er, så er

bomber jakke

Bomber jakke

Væk med vinterjakken, væk med dunjakken, væk med læderjakken – når det bliver forår og varmt, så er det bomber jakken, der er vejen frem.

lang kjole

Lang kjole

Askepot, Snehvide, Belle, Tornerose – listen over Disneyprinsesser med lange, fortryllende kjoler fortsætter. Vi ved jo godt, hvor vores drømme om at skinne i den

læderjakke

Læderjakke

Når man taler om trends, kan de være flyvske, kortlivede og udskiftet på ingen tid. Ikke desto mindre kan man vide sig sikker på, at

festkjole

Festkjoler

Når muligheden byder sig for at tage en smuk festkjole på, så er det bare med at gribe den. Med den rigtige kjole vil du

bikini

Bikini

Om det er de danske strande, som trækker eller en badeferie lige om hjørnet, så er det helt uundgåeligt at anskaffe sig en bikini. De