Maxi kjoler

Når det er varmt, og aftenerne bruges ved bålet eller på stranden, føles det rigtigt som sommer. Men det betyder jo ikke, at vi ikke tænker over, hvad vi har på. Tværtimod så er sommerens varme vejr en rigtig god undskyldning for at iklæde sig en lækker maxi kjole. En maxi kjole går til anklerne og har gerne et flowy skørt. Maxi kjoler er sommerdage langs vandet, de er formiddagsture gennem gågaden og hede sommernætter i byen. Men de kan også være en fortryllende gallakjole eller perfekt til dig, der skal være bryllupsgæst. Man kan altid finde en grund til at tage en maxi kjole på, og har du også fundet en, så læs med her og find ud af, hvad du skal vide inden du køber.

 

Grøn Goddiva kjole

køb en Vidunderlig gallakjole fra GODDIVA

Find kjolen til 659,- kr. her

Lang mørkegrøn kjole fra Goddiva der kan bruges til den store fest. Den lange kjole er fremstillet i stum, vævet kvalitet og kommer med markeret detalje der giver et flot fald. Du får en kjole med slå-om foroven og bindebånd i taljen.

 

Printet Vero Moda

køb en printet lang skjortekjole

Find kjolen til 349,95 kr. her

Sød printet skjortekjole fra Vero Moda i regular fit. Du får en dejlig sommerkjole i blød materiale med bælte i taljen og knaplukning. Kjolen i 100% genanvendt polyester kan maskinvaskes men må ikke bleges og tørretumbles.

 

NLY Eve maxikjole

 NLY Eve Cap Sleeve Flowy Gown

Find kjolen til 699,- kr. her

Flot festkjole fra NLY Eve der er Nellys egen mærke. Kjolen kan købes i navy, sort og rosa farver. Du får et elegant gallakjole med overdel af blonder, korte ærmer, åben ryg og slids foran.

 

Moments New York

Moments New York Grace Floral Gown Floral

Find kjolen til 2.799,- kr. her

Moments New York maxikjole med 3D-blomster motiv. En flot lang kjole i stretchy kvalitet med vatterede skåle og skulderstropper der kan bindes.

 

NLY Eve halterneck

køb  NLY Eve Halterneck Beaded Gown

Find kjolen til 699,- kr. her

Let flot maxikjole fra NLY Eve i lysegul farve. Du får en halterneck kjole med dekorative folder i taljen, slids i siden og håndbroderede perler og sten på skulderstropper.

 

JDY flæse maxikjole

køb flæse Kjole fra JACQUELINE de YONG

Find kjolen til 199,95 kr. her

Casual flæse kjole fra Jacqueline de Yong som findes i sort, orange, gul og grønne farver. En løstsiddende kjole med flæsedetaljer og rund udskæring der kan være velegnet til både hverdag som fest.

 

Grøn Bubbleroom kjole

BUBBLEROOM Juniper dress Dark green

Find kjolen til 449,- kr. her

Lang grøne kjole med dyb ryg fra Bubbleroom. Du får en flot og billig maxikjole til den store fest. Kjolen har slids foran og har en lidt tykkere kvalitet til flot facon i det stretchy materiale.

 

Selected Petite kjole

køb Blå / Night Sky maxikjole

Find kjolen 899,95 kr. her

Elegant hverdagskjole fra Selected i et moderne udtryk til arbejde eller skole. Kjolen er fremstillet i genanvendt polyester og har en let kvalitet med bælte i taljen til det feminine udtryk.

 

Hvilken maxi kjole passer til min figur?

Som det jo er med tøj, er der nogle kjoler, der klæder os bedre end andre. Når du skal finde den perfekte kjole, er det derfor også godt at vide, hvilken slags kjole, der klæder dig bedst.

Timeglas

Har du mange kurver og en markeret talje, så gælder det om netop at fremhæve din talje. Især gælder det for disse kjoler, som godt kan have ret meget stof, der fylder. Så gå efter en slå-om maxi kjole eller en kjole, hvor der er et slags bånd at binde om taljen.

Pærefacon

Hvis dine hofter er brede og dine skuldre er smalle, så er en maxi kjole perfekt til dig. Det gælder om at skabe balance i din fremtoning, og det gør du altså netop ved at have en kjole på, som har et flot, langt skørt, og som sidder tæt ind til overkroppen.

Æblefacon

Har du brede hofter og lidt mave, så er en maxi kjole virkelig også et godt valg. På grund af det lette stof egner denne type af kjoler sig nemlig rigtig fint til plus size, og så er et godt tip at finde en kjole, hvor kjolens talje ikke sidder for højt. På den måde kan du nemlig få din mave til at se lidt mindre ud.

V-form

Er din krop v-formet, dvs. med smalle hofter og brede skuldre, så gælder det om at finde en maxi kjole, der sidder tæt til kroppen og bringer fokus væk fra dine skuldre, fx ved hjælp af en dyb udskæring eller lange ærmer.

H-form

Hvis du både har smalle skuldre, smalle hofter og en talje, der ikke står så tydeligt frem, er den flotteste maxi kjole til dig en kropsnær kjole, der fremhæver taljen og giver dig lidt vidde. Det kan du gøre med et langt, flot skørt og derfor er denne type af kjole også virkelig et oplagt valg til dig.

Kan jeg have en maxi kjole på til bryllup?

Ja det kan du i den grad. Denne slags kjole er den perfekte balancegang mellem afslappet og fornem. Er bryllupsfesten mere fancy end casual, så gå efter en kjole, der sidder stramt til kroppen. Er festen måske udendørs, er det godt at vide, at en maxi kjole er mere nede på jorden, når der er lidt vidde i skørtet. Derudover skal du sådan set bare styre uden om farven hvid, og du er godt på vej til at være en af de bedst klædte bryllupsgæster.

Hvornår er en maxi kjole god til sommerbrug?

Altid! Det kan ikke understreges nok gange, at disse kjoler nærmest er skabt af sommeren. Stoffet er oftest let og legende og det betyder tit at kjolerne virkelig kan bære at være andre farver end bare sort. Især når du leder efter en sommerkjole i maxilængde er det en helt perfekt anledning til at udfordre sit klædeskab. Prøv derfor en hvid maxi kjole eller leg med forårets pastelfarver.

Hvorfor er sorte maxi kjoler et must have?

Vi kender alle sammen den lille sorte, men en sort udgave af denne kjole er bestemt også et must have. Den lille sorte egner sig perfekt til en bytur, mens den lange sorte er det lille step up, der kan sikre at du også ser brandgodt ud til for eksempel en familiemiddag. Generelt er det faktisk lige præcis, hvad maxi kjoler kan. Den ekstra længde får dig lige til at se dét bedre ud.

Mere inspiration til Maxi Kjoler:

I videoerne her kan du få endnu mere inspiration til dine maxi kjoler:

Stunning Maxi Dress Designs | maxi dress outfit ideas | Top Beautiful Kurta/Kurti Designs

Simple cotton maxi dress ideas for vacation/cotton dresses designs/daily wear dress designs

MAXI DRESSES OUTFITS IDEAS - VESTIDOS LARGOS CASUALES

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

bruge de smarte halstørklæder til mænd

Smarte halstørklæder til mænd

Søger du et praktisk og smart halstørklæde til hverdagen? Halstørklæder helt ligesom et par herre læderhandsker, er en nødvendig på de regnfulde, blæsende og kolde

køb de lækre nytårskjoler til at skyde nytåret ind som kvinde

Nytårskjoler

Hvis du søger en flot nytårskjole til at springe ind i det nye år, har vi fundet et par af nye og populære styles. Du

køb de fede billige vinterstøvler til mænd

Billige vinterstøvler til mænd

Billige vinterstøvler til mænd kan være den dejlige og praktiske ting i garderoben når vinter rigtig rammer. Og mon ikke vinteren i 2020/2021 byder på