Mikk-Line flyverdragt i god kvalitet og pris

En Mikk-Line flyverdragt giver dig en god kvalitet og samtidig får du en billig flyverdragt til den lille.

Flyverdragten skal kunne holde barnet varm, tør og gøre det muligt at lege uden at blive drivvåd af sved. Og dette får du med flyverdragter i en god kvalitet, som netop Mikk-Line kollektioner kommer i.

Hvis du leder efter en bedst i test flyverdragt, der samtidig kommer til en god pris, har vi fundet nogle gode flyverdragter i brandet fra Melton Group. Det giver dig det hurtige og nemme overblik over muligheder til vinteren 2021.

Se også: Find den rigtige flyverdragt

Mikk-Line Comfort flyverdragt

køb en Mikk-Line comfort fra 1-3 år

Find dragten til 799,95 kr. her

Ny Mikk-Line Comfort flyverdragt i modellen fra 4 – 10 år (str. 104 – 140). Flyverdragten i brun har hætte der kan tages af og på via tryknapper i halskraven. Åbninger ved ben og arme og elastikkanter til at holde tæt, helt ligesom modellen kommer med aftagelige, støvlestroppen ved benåbninger der kan holde buksebenet godt ned over barnets vinterstøvler.

Comfort flyverdragten i brun er vindtæt, vandtæt med vandsøjletryk på 8.000 mm. og åndbarhed på 3.000 g/m2/24h. Indvendig er den vatteret flyverdragt foret med fleece i halskrave, hætte, ryg, bryst og armåbninger. Modellen kan købes i flere forskellige farve muligheder.

 

Comfort fra 1-3 år

mikk-line flyverdragt anmeldelse

Find dragten til 699,95 kr. her

Mikk-Line Comfort flyverdragten til drengen eller pigen fra 1 – 3 år (str. 80 – 98). Modellen er vist i meleret grøn, men kan også købes i de klassiske mørke, blå eller rødlige nuancer. Flyverdragten har aftagelig hætte, som kan tages af via trykknapper i den høje halskrave.

Der er elastikkanter til sikring af arme og ben, helt ligesom der er justerbare støvlestropper i gummi. Mikk-Line flyverdragten er med refleksdetaljer, tapede sømme, vindtæt og med miljøvenlig vand- og smudsafvisende coating.

Vandsøjletrykket er på 8.000 mm. og åndbarhed på 3.000 g/m2/24h.

 

Mikk-Line flyverdragt nylon

køb en vandtæt flyverdragt fra Mikk-Line

Find dragten til 899,95 kr. her

Mikk-Line flyverdragt med yderdel i nylon findes i denne natteblå farve men kan også købes i brun. En sød flyverdragt med alloverprints af løvkviste i guld. Det er en god åndbar flyverdragt med åndbarhed på 5.000 g/m2/24h og godt vandtæt med vandsøjletryk på 8.000 mm.

Du finder de gode funktioner til at holde barnet varm. Her er elastikkanter i arme og ben en god standard, helt ligesom dragten har elastikstrop i hælen og justerbare støvlestropper i gummi.

Modellen med indre i polyester og ydre i nylon, kan købes i str. 110 – 140 som går fra ca. 5 – 10 års alderen. Noget billigere model end en Molo eller Ver de Terre flyverdragt men i samme kvalitet.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb en god cykelhjelm til børn

Cykelhjelm til børn

Hvad er en god cykelhjelm til børn? Det med cykelhjelme har de fleste en mening om. Og uden at snakke for, om man skal tvinges

køb Mikk-Line termotøj til børn

Mikk-Line termotøj til børn

Mikk-Line termotøj er det danske tøjmærke fra Melton, der laver god kvalitet, funktionalitet og design indenfor det praktiske børnetøj. Du har måske hørt om Mikk-Line

find det rigtige regntøj til børn så de holder sig tørre

Det flotte regntøj til børn

Søger du godt regntøj til børn nu vi desværre har alt for mange våde tider i Danmark? Hvad end det er forår, sommer, efterår eller

overgangsjakker til junior

10 flotte overgangsjakker til junior

Lækre overgangsjakker til junior er nødvendig både til forår/sommer som efterår. Her kan du vælge blandt det store udvalg af lette forårsjakker eller eller satse