Mikk-Line termotøj til børn

Mikk-Line termotøj er det danske tøjmærke fra Melton, som laver god kvalitet, funktionalitet og design indenfor det praktiske børnetøj. Du har måske hørt om de gode Mikk-Line flyverdragter, gummistøvler, vinterjakker og alt det andet lækre vintertøj til børn.

Flyverdragten Oxford er kåret til bedste dragt i flere år. Helt ligesom meget andet i det lækre brand indenfor efterår og vintertøj, bliver testet af Teknologisk institut, netop for at skabe det helt perfekte tøj til de små.

Hvis du leder efter et lækker sæt termotøj uden eller med fleece, og samtidig gerne vil have den gode pris selv uden tilbud eller udsalg, så se på udvalget af det perfekte overgangstøj for børn til efterår og forår, som vi har fundet her på Tøjlisten. Du kan endda få svar på hvordan Mikk Line termotøj er i størrelsen til børn.

 

Termotøj u/fleece i petroleum

Brug det vandtætte termotøj fra Mikk-Line til børnFind sættet til 249 kr. lige her

Et lækkert sæt termotøj til drenge som kommer fra størrelse 74 til 140 så velegnet op til ca. 9-10 år. Farven er i petroleum og kommer med et kvaratisk mønster i stoffet.

Du får et bare åndbare og vandafvisende termobukser og termojakke. Dejlig isolenrede effekt under f.eks. barnets regntøj giver ekstra varme, men sættet kommer dog uden fleece. Bukserne kommer med en elastikkant i livet, ligesom der er forstærket på numse og knæ for den gode leg.

 

 

Lyserød termosæt m. fleece

goddt termotøj med eller uden fleeceFind sættet til 399,95 kr. lige her

Et sæt der kunne være velegnet til pigen på 1 år eller op til 10 år, er dette lyserøde sæt der kommer med fleece.

Termojakken kommer med indvendigt fleece hvor åbning kommer fortil. De gængse ribkanter kommer ved talje, hals og håndled til at holde tæt. Jakken kommer med to små lommer, så pigen kan samle sten, kastanjer og hvad der ellers bliver samlet i den mindre alder.

Termobukserne kommer med quiltet struktur og brede ribkanter ved anklerne til at lukke omkring barnets vinterstøvler. Der kommer forstærkninger på knæ og bagdel.

 

 

Mikk-Line termotøj uden fleece

køb det støvet blå termotøj til drengenDu finder det blå termo ved Kidsworlds her

De smarte termobukser og termojakke kommer i hawaii blue/støvet blå nuance, og er et lækker sæt til drenge som kommer i str. 74 til str. 140, så der er mulighed for de fleste børn. Sættet er nemlig helt perfekt fordi det er vandafvisende, slidstærk og selvfølgelig åndbart.

Jakken kommer med den gennemgående lynlås på fronten, og har et Mikk-Line logon på venstre brystkasser samt praktiske refleksdetaljer ved lænd og ærme.

Bukserne kommer med ekstra slidstærk materiale ved knæ og numse i den grå farve, hvor børn jo ofte slider mest på tøjet. Du får også et par termobukser med en god elastikkant i livet samt en snøre og spænde, så barnet eller du som forældre, kan indstille bukserne til den helt rigtig pasform.

 

 

Mikk-Line termotøj med foer

køb det varme termotøj med foer til børnFind det lækre termotøj lige her

Termotøj skal selvfølgelig også passe til de kolde tider, og her er tøjet med foer absolut det gode valg at tage, inden du gør dit køb ved en forhandler. Kollektion fra det danske mærke byder selvfølgelig også på det super gode termotøj i den varmere udgave og stort set eneste forskel, er om det foret ekstra eller ej.

Du får nemlig også smarte reflekser for sikkerheden, ekstra sikring af knæ og numse med slidstærk materiale, og den gode passform så barnet både kan ånde og røre sig frit i tøjet, for leg skal jo være sjovt og ikke hæmmes at tøjet.

Denne todelte dragt passer både til de små og store drenge, helt ligesom du også finder det store udvalg af farve nuancer til piger. Du kan nemlig købe termotøjet til 299 kr. i flere forskellige farver som brun, lyslilla, navy, pink, sort violet og masse andre nuancer.

Der er en detalje når man køber tøj med foer fremfor fleece, det er når september eller oktober faktisk er rigtig varm, helt ligesom april kan vise sig at blive varmt – Så er foer alt for varmt for børnene. Tag det med i dine overvejelser, hvis du står imellem at vælge med foer eller fleece.

 

 

Mikk-Line Duvet sæt

lækker quiltet Mikk-Line sætFind det grå eller lyslilla sæt lige her

Et rigtig sødt åndbar, vindtæt og vandafvisende sæt til drengen eller pigen, er dette sæt med stjerner på benene som kommer både i den mørkeblå eller søde lyslilla farve.

Termotøjet kommer med brede ribkanter i jakken, for at den sidder tæt i alle åbninger, hvilket er meget praktisk som værn imod kold luft. Termojakken er dejlig foret i kroppen med en blød fleece, helt ligesom lommerne kommer med en blød foring.

Bukserne kommer med den klassiske elastik i taljen, og kan snøres med en indvendig elastiksnor til den gode pasform.

Stjerner på knæene er faktisk reklekser, og dette finder du også på ryggen af jakken som vedhænget i jakkens lynlås, så sikkerheden er helt i top med denne model.

 

 

Let termotøj m fleece

Køb det lækre Mikk-Line uden fleece til drengeFind den søde og lette termo model her

Termotøjet med fleece er det gode valg, for varmegraderne kan være ret høje både i marts, april samt september og oktober hvor termotøjet jo bruges ofte. Fleece er rart at have på, og så er det også ganske godt til at barnet kan holde varmen under leg, hvilket jo netop er formålet med termotøj.

Termotøj er nødvendigt i overgangen fra varme til kulde eller omvendt, men mange børn er jo ret varmblodige og her dette gode åndbare, vandafvisende og vindtætte sæt med fleece det gode valg frem for et med foer.

Det kommer med vide ben med elastik, så det er muligt at bukserne nemt af, helt ligesom taljen kommer med en elastiksnøre til den gode pasform.

 

 

Termo babydragt

køb det smarte thermosæt til babyerFind de gode sæt til babyer her

Hvis det er noget termotøj til babyer du er på udkig efter, så finder du den praktiske dragt i det danske brand også. Du kan nemlig finde forskellige modeller i den lettte udgave af en flyverdragt. Mikk-Line laver nogle rigtige gode flyverdragter, og disse gode egenskaber uden den kraftige isolering, er netop hvad du får med en quiltet termoheldragt.

En god åndbar og isoleret termodragt til de helt små.

 

Hvilket & hvordan er Mikk-Line termotøj i størrelse?

De mest populære modeller indenfor termotøj, er de forskellige modeller der kommer med fleece. Det meste kommer jo med fleece, men som du kunne se, så findes der også modeller uden og med foer. Fleece er dog det foretrukne for de fleste, og man kan sige meget om fleece, men det er ganske behageligt at have på, og så holder man også varmen – Det opvejer at fleece altid er lidt dyrere.

Du kan se en størrelsesguide på Mikk-Line tøjet her, hvis du er i tvivl om størrelsen. Umiddelbart vil det altid være smartest at købe et nummer større, hvis du er i tvivl, for børn vokser altid.

find den rigtige størrelse for termotøj børn

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

find det rigtige regntøj til børn så de holder sig tørre

Det flotte regntøj til børn

Søger du godt regntøj til børn nu vi desværre har alt for mange våde tider i Danmark? Hvad end det er forår, sommer, efterår eller

overgangsjakker til junior

10 flotte overgangsjakker til junior

Lækre overgangsjakker til junior er nødvendig både til forår/sommer som efterår. Her kan du vælge blandt det store udvalg af lette forårsjakker eller eller satse

brug det åndbare Mikk-Line regntøj til børn

Mikk-Line regntøj

Mikk-Line regntøj kan måske være svaret på regntøj der er godt til børnene og samtidig kommer til en fornuftig billig pris. Vejret i Danmark byder

køb de fede hummel sommerjakker til børn

Hummel sommerjakker til børn

Hummel sommerjakker til børn? Sommeren står for døren her i 2020, og tiden for at tøjet skal gå fra enten den varme vinter- eller forårsjakke

køb de smarte sommerjakker til børn

Sommerjakker til børn

Søger du inspiration til smarte sommerjakker til børn fordi pigen eller drengen skal have en ny let jakke til den varme tid? Det er ikke

Køb en god Ver de Terre flyverdragt til børn

Ver de Terre flyverdragt

Hvorfor en lækker Ver de Terre flyverdragt? Hvis du i tvivl om du skal finde en Ver De Terre dragt til den lille, så kan

køb de lækre forårsjakker til børn

Forårsjakker til børn

Forårsjakker til børn bliver nødvendig, når vejret begynder at melde forårets kommen. Når solen og varmegraderne begynder at blive konstante, vil behovet for flyverdragten eller