Varme & smarte Moon Boot vinterstøvler til kvinder

Hvis du er på udkig efter den smarte og varme vinterstøvle, kan Moon Boot til kvinder være det rigtige til dig.

Moon Boots blev skabt i starten af 70'erne af Giancarlo Zanatt i Italien, hvor han var blevet inspireret af månelandingen med de særpræget astronaut støvler. via Tecnica Group blev støvlen trademarket som de stadig ejer trademark på i dag. De anderledes støvler slog for alvor igennem i firserne. Det blev en populær støvle til først børn og voksne, hvor det tykke gummi, nylon og skum, giver støvlen det karakteristiske look.

Støvlerne holder dine fødder tørre og varme gennem vinteren. Og typen kommet på mode igen efter de var helt ude af billedet i mange år. Bliv inspireret af de nedenstående modeller i 2021, som måske giver dig inspiration til at finde et par nye smarte dame vinterstøvler.

 

Pink Moon Boot Nylon

Køb den søde lyserøde Moon Boot damestøvle

Find støvlen til 699,- kr. her

Hvis du er på udkig efter den anderledes og søde dame vinterstøvle, er denne Pink måske det rette valg. Modellen der også kommer i blå, sort, brun, hvid, rød samt den pink farve, vil være i stand til at holde dine fødder tørre og dejlig varme. Standard model der med de karakteristiske snore som binding midt på fod og i skaft, er velegnet til december, januar og februar hvor vejret som regel er koldest.

 

Moon Boot Monaco

Køb den feminine vinterstøvle i Moon Boot

Find støvlen til 799,- kr. her

En anderledes model er Monaco støvlen til damer. Modellen minder lidt om et par modeller indenfor UGG Australia vinterstøvler. Du finder Monica med det korte skaft eller den lange støvle med pels foroven. En dejlig varm støvle, der giver et anderledes udtryk med sit outdoor look og pelsen til at sætte det feminine udtryk på støvlen.

 

Moon Boot Nylon W

Moon Boot er egnet til vintersport

Find støvlen til 699,- kr. her

En lang og moderne Moon Boot støvle til efterår og vinter brug kombineret med en af de flotte dame vinterjakker. Støvlen i bordeaux kan også købes i hvid og rød, er i det ungdommelig udtryk med tekstil foring der holder fødderne dejlige varme på de kolde årstider.

 

Moon Boot Glance

Køb Moon Boot Glance med tekstil foring

Find støvlen til 1.099,- kr. her

Moon Boot Glance i sølv er en stilren og ungdommelig støvle. Overdelen er syntetisk med limet sålkonstruktion i gummi materiale. Pasform har en standard bredde, og god plads til at bevæge tæerne.

 

Blå Moon Boot

moon boots dame udsalg

Find støvlen til 699,- kr. her

En anden model i det klassiske puffy gummilook, er denne blå model der også findes i andre farver. En unik støvle med skinnede detalje og logo på hælen af støvlen. Et lækkert og billigere alternativ til de store og varme Bumper støvler til kvinder.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb de lækre nytårskjoler til at skyde nytåret ind som kvinde

Nytårskjoler

Hvis du søger en flot nytårskjole til at springe ind i det nye år, har vi fundet et par af nye og populære styles. Du

køb UGG Australia vinterstøvler

UGG Australia vinterstøvler

De kendte UGG Australia vinterstøvler til kvinder? De populære og ofte varme støvler fra Australien er faktisk unisex støvler, de er dog bare brugt mest