Moon Boot vinterstøvler til kvinder

Hvis du er på udkig efter den smarte og varme vinterstøvle, kan Moon Boot til kvinder, måske være det rigtige til dig?

Moon Boots blev skabt i starten af 70'erne af Giancarlo Zanatt i Italien, hvor han var blevet inspireret af månelandingen med de særpræget astronaut støvler. via Tecnica Group blev støvlen trademarket som de stadig ejer trademark på i dag. De anderledes støvler slog for alvor igennem i firserne, hvor det blev en populær støvle til først børn og voksne, hvor det tykke gummi, nylon og skum, giver støvlen det karakteristiske look.

Støvlerne holder dine fødder tørre og varme gennem vinteren, og er kommet på mode igen efter de var helt ude af billedet i mange år. Bliv inspireret af de nedenstående modeller i 2020/2021, som måske giver dig inspiration til at finde et par nye smarte dame vinterstøvler.

 

Pink Moon Boot Nylon

Køb den søde lyserøde Moon Boot damestøvle

Find den søde støvle 539,- kr. her

Hvis du er på udkig efter den anderledes og søde dame vinterstøvle, så er denne Pink måske det rette valg. Modellen der også kommer i blå, sort, brun, hvid, rød samt den pink farve, vil kunne holde dine fødder tørre og dejlig varme. Standard model der med de karakteristiske snore som binding midt på fod og i skaft, er velegnet til december, januar og februar hvor vejret som regel er koldest.

 

 

Moon Boot Monaco

Køb den feminine vinterstøvle i Moon BootFind støvlen til 799,- kr. her

En anderledes model er Monaco støvlen til damer, der kan minde lidt om et par modeller indenfor UGG Australia vinterstøvler. Du finder Monica med det kort skafte eller den lange støvle med pels foroven. En dejlig varm støvle der giver et anderledes udtryk med sit outdoor look og pelsen til at sætte det feminine udtryk på støvlen.

 

 

Moon Boot Peace Love

køb den nyeste moon boot vinterstøvle

Find støvlen til 1.412,- kr. her

En lang og moderne Moon Boot støvle til efterår og vinter brug måske sammen med en af de flotte dame vinterjakker. Støvlen i hvid og ungdommelig udtryk er med tekstil foring og kan holde fødderne dejlige varme på de kolde årstider.

 

 

Ruskind Moon Boot støvle

brug den lange varme Moon Boot damestøvle

Find støvlen til 798,- kr. her

Søger du støvlen i ruskind, så giver Moon Boot dig også muligheden blandt deres forskellige styles. Ruskindsstøvlen kommer med uld og gummisål, så der skal blive ret koldt, hvis du skal fryse fødder og tæer i denne støvle.

 

 

Moon Boot Satellite

køb den glatte moon boot vinterstøvle

Find støvlen til 1.107,- kr. her

En anden model i det klassiske puffy gummilook, er denne Satellite model der kommer i forskellige farver. En unik støvle med skinnede detalje og logo på hælen af støvlen. Et lækkert og billigere alternative til de store og varme Bumper støvler til kvinder.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb UGG Australia vinterstøvler

UGG Australia vinterstøvler

De kendte UGG Australia vinterstøvler til kvinder? De populære og ofte varme støvler fra Australien er faktisk unisex støvler, de er dog bare brugt mest

køb de flotte vinterjakker med pels

7 lækre vinterjakker med pels

Søger du efter de flotte og varme vinterjakker med pels på hatten eller kraven? Her har vi fundet forskellige lækre jakker til vinteren 2020/2021. Udvalget

Køb de lækre efterårsjakker til kvinder

10 smarte efterårsjakker til kvinder

Søger du en ny overgangsjakke til årstiden mellem sommer og vinter i 2020? Find inspiration i udvalget nedenfor hvor du finder forskellige, nye efterårsjakker til