North Face jakker

Never stop exploring. Det kan måske lyde lidt trivielt, men ikke desto mindre rammer The North Face’s motto plet. Mærket har nemlig fokus på udendørstøj, som kan performe. Det er jakker til at hike, stå på ski; tøj til klatre, til at træne og til at løbe; det er telte, udstyr og alt muligt andet. De har et enormt udvalg, der specialiserer sig inden for de forskellige formål, og det gælder især deres jakker. De fås selvfølgelig både til mænd, til kvinder og til de mindste.

Så det er netop med North Face, at du kan blive ved at udforske, om så det er naturen i fjerne lande eller bare dén du ser fra bussen om morgen. Ligegyldigt hvad du har brug for din kommende North Face jakke til, så er det her du kan læse mere, så du ved, alt hvad du skal vide, inden du køber.

Indholdsfortegnelse

Populære jakker fra North Face

Hvorfor hedder North Face som det gør?

The North Face hedder som det gør, fordi nordsiden er den sværeste side at bestige af et bjerg. Det giver altså virkelig god mening, for det er klart at udstyr og påklædning skal være helt i orden i udfordrende vejrforhold. Foruden at opfordre os til at blive ved med at udforske verden, så fortsætter North Face også med at udvikle deres brand og deres teknologier, så vi kan blive endnu bedre med deres tøj på.

North Face blev startet af to hiking entusiaster i 1966 og lige siden har der været fart på deres udvikling til i dag, hvor du kan finde en jakke til ethvert formål.

Kan North Face jakker bruges til hverdag?

North Face jakker er selvfølgelig ikke kun til atleter, til folk, der bestiger de højeste tinder i verden eller bruger hver weekend på at hike. North Face laver også fantastiske jakker til hverdagsbrug. Vejret her i Danmark er jo heller ikke særligt tilgivende, så en varm vinterjakke og en 100% vandtæt regnjakke, er der klart også brug for – og det kan du altså finde hos North Face.

Har North Face gode jakker til børn?

North Face laver også rigtig solide jakker til børn. Så meget som børn elsker at være udenfor, siger det sig selv at de selvfølgelig også har brug for godt udendørstøj. North Face ved også godt, at børn elsker at lege i regn og sne og at kulde selvfølgelig også har stor betydning for, hvor længe børnene kan være udenfor. Derfor kan du finde fleecetrøjer til lag på lag, regnjakker, vindjakker, tyndere jakker til sommerbrug og alt derimellem til de mindste.

Er The North Face et bæredygtigt valg?

North Face har kæmpe fokus på at deres arbejde bliver gjort bæredygtigt. De stræber efter en miljøvenlig produktion af deres tøj og bruger fx genbrugte plastikflasker til produktionen af deres fleecetrøjer. De giver også tilbage til naturen ved at støtte fonde, der planter og beskytter skove i USA og desuden EOCA, The European Outdoor Conservation Association, som arbejder for at bevare naturområder her i Europa.

Fordi dun er sådan et godt materiale at isolere med, er det selvfølgelig også et materiale North Face bruger. North Face har være med til at oprette standarder for brugen af dun og bruger altså kun certificeret dun i deres produkter, så det kommer fra dyr, der er blevet behandlet godt, så North Face er det helt rigtige, bæredygtige valg.

Hvordan finder jeg den perfekte North Face jakke?

Som nævnt er der et kæmpe udvalg af forskellige jakker hos North Face. De har udviklet en lang række teknologier, der sikrer at din jakke kan det ene eller andet, og det kan derfor være svært at overskue, hvilken North Face jakke, der er den rigtige til dig. Men først og fremmest gælder det altså om at afdække dine behov. Er det en vinterjakke du har brug for? Skal du kunne hike i jakken? Skal du bruge den på den store rejse til Sydamerika? Eller skal den kunne klare lidt af hvert af det danske vejr?

Ligegyldigt hvad, så har North Face en funktionel jakke, der kan lige præcis det. Så overvej, hvad du skal bruge jakken til og kom så i gang med at udforske verden!

Anmeldelser & Inspiration

De 10 Bedste North Face Jakker 2017

10 Best Men's North Face Jackets 2017

Anmeldelse af The North Face Nuptse Jakke 2

The North Face Nuptse Jacket 2 Review & Look l UK

North Face Resolve Kvindejakke

The North Face Womens Resolve Jacket

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

puma sko

Nye Puma sko til ham & hende

Hvad enten du er sportsudøver eller bare nærer stor kærlighed til sneakers, så er Puma Sko et af de brands, du ikke kan undgå et